Trustpilot
(6) Recenzii

Cărucior de serviciu - 3 rafturi - 90 kg - 40 x 58 cm - pliabil

1.199,00 RON
Prețul include TVA de 19%.

Articol: EX10011722

|

Model: RC-FST635G

Stoc redus

Grăbește-te! Au mai rămas doar câteva articole!

Prețul include TVA de 19%.

Gata de expediat!

Livrare aprox. vineri, 3 mai
5% reducere cu cel puțin 3 articole identice 10% reducere cu cel puțin 5 articole!
Setați prețul
Pe articol
Reducere
1.199,00 RON
1.199,00 RON
0%
3.597,00 RON
1.139,05 RON
5%
5.995,00 RON
1.079,10 RON
10%
Caracteristici cheie
  • Capacitate de încărcare rezistentă de 90 kg, perfectă pentru a evita deplasările inutile în serviciile de alimentație publică
  • Spațios - trei rafturi pentru mai mult spațiu de depozitare, potrivit și pentru obiecte mari
  • Roțile din cauciuc termoplastic de înaltă calitate protejează podeaua de zgârieturi, au o rulare deosebit de lină și se rotesc la 360°.
  • Cele două frâne de parcare practice asigură stabilitatea și facilitează încărcarea, mânerele ergonomice facilitează transportul, iar designul pliabil economisește spațiu atunci când nu este utilizat.
  • Construcție solidă și robustă, realizată din tuburi rotunde solide din oțel inoxidabil cu pereți groși și rafturi din oțel inoxidabil rezistent la impact
Metode de plată sigure
Detalii de livrare
Retururi și garanție

DESCRIEREA PRODUSULUI

DETALII TEHNICE

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Evaluări și recenzii


3.7

Bazat pe 6 recenzii

Filtrează după :

acum 2 ani Postat pe Amazon Italy

PERFECT

usor de asamblat robust confortabil

Arată recenzia originală

acum 2 ani Postat pe Expondo Germany

Cărucior de servire pliabil pentru fiecare zi

Cărucior de servire foarte stabil, ușor de mutat datorită mânerelor bune, rezistență scăzută la rulare, fără zgomot de rulare! Datorită roților suficient de mari cu o banda de rulare moale, fără probleme la schimbarea pardoselii etc. Manopera foarte bună, fără margini ascuțite, nici măcar pliate. Lacăt ușor de utilizat. În general, o potrivire foarte bună pentru utilizarea de zi cu zi la un preț rezonabil.

Arată recenzia originală

acum 2 ani Postat pe Amazon Italy

Optimal

Optimal

Arată recenzia originală

acum 2 ani Postat pe Amazon Germany

Căruciorul de servire este stabil.

Din păcate, nu este plat când este desfășurat, nu este plat. Imposibil și inutilizabil pentru bani pentru că paharele și farfuriile care au fost puse jos nu pot fi umplute complet.

Arată recenzia originală

acum 4 luni Postat pe Expondo Italy

pete de sudare

Căruciorul este de calitate, totuși are mai multe pete opace cu diametrul unei monede de 2 euro probabil din cauza reziduurilor de sudură șterse cu o roată de șlefuit, la colțurile raftului

Arată recenzia originală

acum 5 luni Postat pe Expondo Germany

Incredibil

Căruciorul de servire nu este plat când este desfășurat și are o înclinare spre exterior. Acest lucru a fost deja scris într-o recenzie. Sperând că acesta este un „produs de luni”, l-am comandat oricum și am fost „pedepsit” pentru el. Nu inteleg cum poti vinde un astfel de produs. Dacă există o ușoară vibrație, piesele stocate vor sări în mod natural în exterior. Fiind avansat din punct de vedere tehnic, nu înțeleg cum pot remedia asta în vreun fel, pentru că partea este cu adevărat masivă. O stea pentru calitatea materialului.

Răspuns de la

Ne străduim întotdeauna să oferim clienților noștri suport complet. De aceea, v-am ghidat prin întregul proces de instalare și v-am trimis un manual electronic. Dacă mai aveți întrebări în viitor, vă vom ajuta cu plăcere
Arată recenzia originală

Sunteți pe mâinile potrivite

cu noi!

Cu multă experiență și scopul de a oferi o calitate excelentă, economisind în același timp bani, dezvoltăm propriile noastre mărci puternice, cu design durabil, „Made in Germany”. Caracterizati prin peste 1.000.000 de clienți mulțumiți, dezvoltăm constant noi metode pentru a îndeplini personal dorințele și cerințele individuale.

De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre