Trustpilot
(10) Recenzii

Mașină de făcut Paste și Tăiței - 18 cm - 1 până la 14 mm - electrică

1.399,00 RON
Prețul include TVA

Articol: EX10011754

|

Model: RC- EPM180

Stoc redus

Grăbește-te! Au mai rămas doar câteva articole!

Prețul include TVA

Timp de livrare aprox. 2-5 zile lucrătoare
Caracteristici cheie
  • Versatil - rulează și taie diferite lățimi de tăiței de la 3 și 9 mm pentru tagliatelle, fettuccine și tagliolini proaspete.
  • Grosimea aluatului poate fi ajustată de la 1 la 14 mm
  • Motor electric-550 W pentru o producție eficientă de paste făinoase
  • Carcasa din oțel inoxidabil de înaltă calitate este rezistentă la rugină și coroziune
  • Materiale cu întreținere redusă - foarte durabile și ușor de curățat
Metode de plată sigure
Detalii de livrare
Retururi și garanție

DESCRIEREA PRODUSULUI

DETALII TEHNICE

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Evaluări și recenzii


4.6

Bazat pe 10 recenzii

Filtrează după :

acum 7 luni Postat pe Expondo Italy

produs grozav

mașină cu un raport excelent de calitate a produsului. potrivit pentru personalul profesionist deoarece calibrările nu sunt numerotate. L-am luat ca un „stivuitor” de serviciu și îl folosesc ca mașină principală. Grozav. Il recomand

Arată recenzia originală

acum 5 luni Postat pe Expondo Portugal

Produs grozav exact ce mi-am dorit, singura problemă a venit cu steagul mototolit

Arată recenzia originală

acum 2 ani Postat pe Amazon Italy

Grozav!!!

Produs excelent, mașină masivă și foarte puternică, îl folosesc de 20 de zile și pentru moment sunt foarte mulțumit de calitate și preț super!!

Arată recenzia originală

acum 4 luni Postat pe Expondo Czech Republic

O mașină cu tăiței care poate dura un timp

Este relativ mic, doar până când îl iei în mâini. El chiar are multă putere. Nici măcar 2 kilograme de aluat cu tăiței în 20 de minute nu este o problemă. Ar exista vreo șansă de accesorii suplimentare, cum ar fi cuțite suplimentare? Din păcate, au doar 3 mm și 9 mm. Aparatul vă va supraviețui cu siguranță... Grozav.

Arată recenzia originală

acum 2 ani Postat pe Amazon Italy

Excelenta masina

Bravo, sunt mulțumit de mașina mea cumpărată de la tine la un preț mic

Arată recenzia originală

acum 6 luni Postat pe Expondo United Kingdom

Niciun comentariu furnizat.

Arată recenzia originală

acum 2 ani Postat pe Amazon Germany

aparat profesional pentru casa

Am cumpărat acest aparat de paste printr-un vânzător terță parte, dar am plătit prin Amazon Pay. Acest aparat de paste ne-a fost recomandat de hangiul nostru italian. Acesta este ceea ce are în uz zilnic constant.Mașina, fabricată în Orientul Îndepărtat, cântărește aproape 20 kg (!), inițial miroase puternic a ulei de mașină și aproape că nu are piese din plastic. Totul este realizat din metal solid, greu. Angrenajele sunt din fontă, deci nu există piese din plastic. Motorul este enorm și curăță totul fără efort, așa că nu dă semne de slăbiciune. Se încălzește puțin după aproximativ o oră de utilizare, dar totul este încă în limitele normale. Aparatul fredonează puțin înspăimântător, mai ales când se folosește rola de tăiere, care este reglabilă la nesfârșit (inclusă) de la 3 mm la 9 mm lățime a pastei. Există și rulouri alternative (extra și relativ scumpe), precum pentru tăiței rotunzi (spaghete). Acesta este un dispozitiv industrial conceput pentru utilizare pe termen lung și nu un dispozitiv de lux la modă, la prețuri excesive, pentru gospodărie. Te obișnuiești cu dimensiunea surprinzător de repede.Mare avantaj în ceea ce privește funcționarea: totul se acționează din față, ceea ce înseamnă că această mașină de paste poate fi amplasată cu spatele lipit de perete și spațiul necesar este pus în perspectivă.Curățenie: absolut fără complicații, scoateți inelul de tăiere și ați terminat! Mulțumită mânerelor de tăiere reglabile la nesfârșit (pot fi reglate și în timpul funcționării), nu aveți nevoie de accesorii suplimentare de tăiere. Aceasta înseamnă că prețul este imbatabil în comparație cu alte dispozitive. Această mașină de paste este concepută pentru a rezista pentru totdeauna și este insensibilă.Negativ: manopera carcasei este îngrozitoare. Dacă te uiți la detalii, unele lucruri arată ca și cum ar fi fost pietruite împreună din fier vechi, așa că nu pentru sufletele blânde și conștiente de modă, care acordă o atenție deosebită detaliilor de design. Avand in vedere, doar patru stele din cinci.- Nu sunt incluse instructiuni, nici macar o carte de retete, doar un fel de hartie de garantie apatica.In practica si in CONCLUZIE, produsul final NOODLE, nu am gasit nimic comparabil. la magazin. Dacă te concentrezi pe funcția pură, acest grup de oameni are o recomandare clară!

Arată recenzia originală

acum 6 luni Postat pe Expondo Hungary

Își face treaba, dar clar nu este cel mai sofisticat instrument (ceea ce, desigur, se vede în prețul său). Totuși, sper să dureze mult.

Arată recenzia originală

acum 2 ani Postat pe Amazon Germany

Pur si simplu

Usor de folosit si nu se foloseste plastic. A fost foarte distractiv să faci primii tăiței.

Arată recenzia originală

acum 2 ani Postat pe Amazon Germany

Mașină practică de paste care necesită puțină practică

Mașina de paste poate produce tagliatelle și un fel de spaghete groase.Dacă ești exersat vei obține un rezultat foarte repede pentru că mașina preia și frământarea aluatului întinzând treptat aluatul pe o fixare grosieră.Din păcate, unele practica este necesara pentru multe reglaje fara trepte si infiletarea aluatului in rolele de taiere a pastelor.Trebuie sa experimentati putin cu consistenta aluatului pana il obtineti.Am nevoie acum doar de aproximativ 30 de minute pentru a transforma 1 kg de gris de grau dur in spaghete. Prețul mașinii face salturi extreme, așa că prețul meu este performanță. Judecata ar trebui tratată cu prudență. Am plătit atunci 220 de euro.

Arată recenzia originală
De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre