Trustpilot
La Preț Promoțional
(25) Recenzii

Aparat de Făcut Cârnați Electric - 15 Litri

2.649,00 RON 3.099,00 RON
Prețul include TVA de 19%.

Articol: EX10010348

|

Model: RCWF-15LE-H

Cel mai mic preț garantat

Stoc redus

Grăbește-te! Au mai rămas doar câteva articole!

Prețul include TVA de 19%.

Gata de expediat!

Livrare aprox. vineri, 3 mai
5% reducere cu cel puțin 3 articole identice 10% reducere cu cel puțin 5 articole!
Setați prețul
Pe articol
Reducere
2.649,00 RON
2.649,00 RON
0%
7.947,00 RON
2.516,55 RON
5%
13.245,00 RON
2.384,10 RON
10%
Metode de plată sigure
Detalii de livrare
Retururi și garanție

DESCRIEREA PRODUSULUI

DETALII TEHNICE

Evaluări și recenzii


4.9

Bazat pe 25 recenzii

Filtrează după :

luna trecută Postat pe Expondo France

eseu

L-am testat pentru a umple forme de brânză (am adăugat un cot la ieșire). Perfect. Aceasta este mașina de care aveam nevoie.

Arată recenzia originală

acum 4 ani Postat pe Expondo Finland

presa de cârnați

joc bun, ar trebui să existe totuși un tub de umplere curbat pentru conserve

Arată recenzia originală

acum 3 ani Postat pe Expondo Germany

pur și simplu recomandat

Servește hobby-ul de a-ți face singur cârnați/carnati de umplutură RCWF-15LE-H Greutate relativ mică 29 kg în comparație cu altele Încă stabil fără o clemă cu șurub Puteți umple cel puțin 10 kg de pufoi o dată, ceea ce economisește mult pe mănuși Motorul este extrem de liniștit Se observă doar un zgomot ușor al motorului. Selecție foarte bună a vitezei de imprimare posibilă. Cumpărarea unui nou sigiliu nu este o problemă aici, chiar dacă această mașină nu a fost achiziționată aici. Serviciu clienți foarte foarte bun, posibil și prin e-mail, doar grozav, acesta a fost motivul. pentru decizia mea personal si pentru pretul OK are totul dar trebuie sa spun ca calitatea este de top si te poti rasfata cu ea Nu poti investi o singura data in viata ta. L-as cumpara din nou intr-o clipa

Arată recenzia originală

acum 3 ani Postat pe Amazon Germany

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Foarte recomandat 👍

acum 10 luni Postat pe Expondo United Kingdom

Aparat electric de cârnați de 15 litri

Deși nu ați folosit aparatul pentru cârnați, acesta pare cu siguranță bine făcut. A sosit în 2 săptămâni și am fost ținut la curent cu progresul livrării prin urmărire. Aștept cu nerăbdare să-mi fac primii cârnați!

Arată recenzia originală

acum 2 ani Postat pe Expondo Spain

Excepţional

A depășit cu mult așteptările noastre. Pur și simplu excepțional.

Arată recenzia originală

acum 9 luni Postat pe Expondo United Kingdom

Pompă pentru cârnați

Până acum, bine! Am mai cumpărat pompele manuale pentru cârnați și nu am avut decât probleme, așa că am optat pentru cea electrică. Arată bine construit și mai bine construit decât cele pe care le-am achiziționat anterior. Încrucișăm degetele, acesta va fi sfârșitul necazurilor noastre cu această nouă mașină. Tranzacție ușoară și livrare promptă. Nicio bătaie de cap!

Arată recenzia originală

acum 3 ani Postat pe Expondo Germany

Top cu greu ar putea fi mai bun

Foarte stabil din punct de vedere al calității, rezistă toată viața, cântărește doar 29 kg față de altele, stabil fără clemă cu șurub datorită greutății proprii, capacitatea de 15 litri înseamnă că obții cu siguranță cel puțin 10 kg pe umplere a hackului, economisește mult mănușile , puteți, de asemenea, pur și simplu să-l puneți pe masă pentru a-l reumple trei picioare Aici, la Expondo.de, este ușor să răscumpărați garnituri din silicon. Serviciu clienți foarte bun și prin e-mail, chiar dacă nu l-ați cumpărat aici, acesta a fost factorul decisiv Motorul este foarte bine reglabil și, cel mai bine, puteți auzi doar un bâzâit liniștit și poate fi reglat de la lent la rapid. O garnitură de schimb este puțin scăzută deoarece mașina durează o viață. Folosesc această mașină ca hobby și prețul este deja mare , dar cumperi această mașină o singură dată și ai ceva de la el pentru totdeauna.În concluzie, este pur și simplu recomandat de serviciul clienți.

Arată recenzia originală

acum 2 ani Postat pe Expondo France

Împingător +++

Umplutor de cârnați de 15 litri, foarte ușor de utilizat, de bună calitate, ideal pentru fabricarea cârnaților cu rezervorul său de 15 litri Recomand acest produs

Arată recenzia originală

acum 2 ani Postat pe Expondo Germany

Mașină foarte bună, dar acum am nevoie de o piesă de schimb

Bună ziua, mașina funcționează foarte fiabil, dar din păcate capacul este rupt. Acum caut această piesă de schimb. De unde pot lua asta?

Arată recenzia originală

Sunteți pe mâinile potrivite

cu noi!

Cu multă experiență și scopul de a oferi o calitate excelentă, economisind în același timp bani, dezvoltăm propriile noastre mărci puternice, cu design durabil, „Made in Germany”. Caracterizati prin peste 1.000.000 de clienți mulțumiți, dezvoltăm constant noi metode pentru a îndeplini personal dorințele și cerințele individuale.

De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre