Trustpilot
(9) Recenzii

Aparat de făcut Bere - 60 L - 3.000 W

1.849,00 RON
Prețul include TVA de 19%.

Articol: EX10011524

|

Model: RCBM-42N

Prețul include TVA de 19%.

Livrare aprox. vineri, 3 mai
5% reducere cu cel puțin 3 articole identice 10% reducere cu cel puțin 5 articole!
Setați prețul
Pe articol
Reducere
1.849,00 RON
1.849,00 RON
0%
5.547,00 RON
1.756,55 RON
5%
9.245,00 RON
1.664,10 RON
10%
Caracteristici cheie
  • Mare — capacitate de lucru 60 L
  • Simplu - modul automat și funcție de memorie - ideal pentru producătorii de bere începători
  • Ușor de utilizat—LCD cu touchpad pentru setarea temperaturii, ieșirii și timpului de preparare
  • Puternic — combină elemente de încălzire de 1.800 W și 1.200 W
  • Convenabil — recipient pentru cereale detașabil, pompă de circulație și robinet de scurgere, precum și construcție din oțel inoxidabil
Metode de plată sigure
Detalii de livrare
Retururi și garanție

DESCRIEREA PRODUSULUI

DETALII TEHNICE

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Evaluări și recenzii


4.6

Bazat pe 9 recenzii

Filtrează după :

acum 8 luni Postat pe Expondo Germany

Top

Am cumpărat mai întâi o oală ieftină de la un concurent: resturi de oțel inoxidabil în valoare de 250 de euro care s-au rupt după ce a fost folosit de două ori. Așa că am investit aici și suntem absolut încântați. Pompa, precizia temperaturii, calitatea manoperei, totul este grozav. Pretul este abrupt, dar pare justificat.

Arată recenzia originală

luna trecută Postat pe Expondo France

Belle mașină

O mașină frumoasă, ușor de folosit.

Arată recenzia originală

acum 9 luni Postat pe Expondo Austria

Totul se potrivește conform așteptărilor

Arată recenzia originală

acum 12 zile Postat pe Expondo Romania

pachet primit

Articolul este conform descrierii, instrucțiunile sunt bune. Expediție rapidă și fără cusur. Capacul se potrivește perfect, la fel și cutia de piure. Capacul fiind transparent este un mare plus, se poate vedea debitul pompei și se poate regla în consecință. Mai multe detalii nu ar putea dăuna (cum ar fi, de exemplu, cum se pune sita pe fund, cu partea concavă în sus sau în jos? - un detaliu schematic ar rezolva misterul) Programarea pare ușoară, memorarea programului este încă un semn de întrebare . Am testat funcționarea cu apă și lucrurile merg bine așa cum ar trebui. Sper să-l văd la lucru în condiții reale! Până acum, 10/10

luna trecută Postat pe Expondo Poland

Foarte bun ceaunul

Până acum, am preparat aproximativ 100 de băuturi pe o oală RCBM 40N de 40l, dar am decis să cumpăr una mai mare. Până acum am preparat 3 beri cu el. Performanță foarte bună. În general, raport bun preț/calitate, ușor de utilizat și aspect grozav. Recomand.

Arată recenzia originală

acum 8 zile Postat pe Expondo France

Practic si eficient

După două băuturi cu acest rezervor, am constatat că a îndeplinit așteptările mele. Foarte practic si eficient, nimic de spus. Perfect

Arată recenzia originală

acum 4 ani Postat pe Expondo Germany

Pret bun

Performanță mare la preț. Nu am nicio opțiune de comparație cu Braumeister lui speidel sau sisteme similare, dar sunt pur și simplu convins de asta. Am o mică critică: în descriere se spune un panou tactil „intuitiv”. Fierbătorul meu nu are atingere. Dar nu mă mai deranjează. Poate tocmai am comandat cand am schimbat modelele. În plus, cele 9 programe se referă la cele 9 etape de lucru care pot fi programate. Păcat că „salvat” se pierde după oprire... Cei 60 de litri (sau 62) se referă la întreaga cantitate. Adică aproximativ 50/55L de bere pe băutură! Cam confuz. Dar în rest, curățarea, manipularea, precizia temperaturii sunt de top.

Răspuns de la

Dragă Ștefan, îți mulțumesc foarte mult pentru mesaj și feedback. Îl vom transmite echipei noastre de management de produs. Ne bucurăm că sunteți foarte mulțumit de produs. Distreaza-te cu el! Dacă aveți întrebări, vă vom ajuta cu plăcere. Cu stima, expondo Customer Care
Arată recenzia originală

acum 10 luni Postat pe Expondo Netherlands

Prima brouwketel

Produsul este bine realizat și funcționează corect. Unele lucruri sunt de o calitate mai mică (clătiți furtunul în loc de țeavă pentru pomparea lichidului în jur și placa de filtru nu se potrivește perfect pe tubul interior). Aceste piese mai ieftine nu fac nicio diferență în funcționare și pentru acești bani puteți obține eficient. 50 până la 55 de litri de bere sau 30 de litri de bere cu malț dublu turnat pentru berea cu conținut ridicat de alcool.

Arată recenzia originală

acum 9 luni Postat pe Expondo Germany

Conducta de preaplin a fost defectă la prima dată când am preparat-o. Intrarea țevii a fost zdrobită.

Bună ziua, fierbătorul de bere este absolut grozav și merită 5 stele. Cu toate acestea, conducta de preaplin de la intrarea conductei a fost atât de deformată încât lichidul s-a scurs afară. Prin urmare, nu i-am putut da 5 stele. Instrucțiunile de utilizare lasă, de asemenea, de dorit. Spune cum să operați dispozitivul, dar, din păcate, nu spune cum să-l asamblați. Din fericire, există YouTube, unde puteți vedea cum sunt asamblate părțile individuale.

Arată recenzia originală

Sunteți pe mâinile potrivite

cu noi!

Cu multă experiență și scopul de a oferi o calitate excelentă, economisind în același timp bani, dezvoltăm propriile noastre mărci puternice, cu design durabil, „Made in Germany”. Caracterizati prin peste 1.000.000 de clienți mulțumiți, dezvoltăm constant noi metode pentru a îndeplini personal dorințele și cerințele individuale.

De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre