Trustpilot
(4) Recenzii

Articol: EX10280049

|

Model: WIE-PPS-50

2 în 1 Deplumător și Opăritor de Păsări - tambur 50 cm - 2 - 3 pui pe minut

La Preț Promoțional
5.099,00 RON 5.599,00 RON
Ofertă limitată în timp Prețul include TVA de 19%.
Qty
Reducere
Pe articol
3+
5%
4.844,05 RON
5+
10%
4.589,10 RON
10+
15%
4.334,15 RON
În curând în stoc
Cel mai mic preț garantat
Wiesenfield
Caracteristici cheie
  • Practic – combinație fierbător de opărit și mașină de smuls pentru pui și alte păsări de curte
  • Eficient – opărește 4 - 5 pui pe ciclu de opărire și smulge 2 - 3 pui pe minut
  • Precise - 136 degete de culegere din cauciuc (cauciuc) special canelate și aranjate garantează un rezultat optim
  • Curățat – jgheab de evacuare pentru pene smulse, robinet de scurgere și carcasă din oțel inoxidabil ușor de întreținut
  • Mobil – dispozitivul combinat are patru roți, două cu frână
Accesorii
Detalii de livrare
Retururi și garanție

Zbigniew acum 2 luni

Skubarka

Aparatul smulge de fapt pene de pui. Procesul de smulgere durează doar câteva zeci de secunde. O mașină fantastică, cu dispozitiv de opărire inclus, care face din mașină o combină de recoltat pentru smulgerea păsărilor de curte. Revelatie

Detalii tehnice

Material
Oțel inoxidabil
Culoare
Argint
Tensiune [V]
230
Putere [W]
3300
Capacitatea de lucru [kg/h]
270
Puterea motorului [W] - A NU SE UTILIZA
1,500
Dimensiuni rezervor [cm]
31x41x45
Capacitatea de lucru
Culegere păsări: 2 - 3 pui; opărire: 3 - 5 pui pe ciclu de opărire
Cantitate de cauciuc pentru degete
136
Diametrul tamburului
50 cm
Capacitatea rezervorului
55 l
Temperatura maximă a apei
85 °C
Dimensiuni (LxlxÎ)
102 X 55 X 96 cm
Greutate
79.8 kg
Dimensiuni de livrare (LxlxÎ)
109 X 61 X 110 cm
Transport Greutate
99.1 kg

Pachet de livrare

  • Culegere pui și opărire pui WIE-PPS-50Manual de instrucțiuni

Descrierea Produsului

Tot într-unul – smulgetorul de pui și opărțitorul de păsări de curte eficient de la Wiesenfield

Când smulgeți pui, este o idee bună să le opăriți în pregătire, astfel încât penele să poată fi îndepărtate mai ușor și mai curat. Cu mașina de smuls combinată WIE-PPS-50 și opăritoarea pentru păsări de curte, le puteți face pe amândouă! Aparatul de la Wiesenfield se dovedește a fi ajutorul ideal, preluând această muncă obositoare și consumatoare de timp pentru tine în câteva secunde.

Perfect pregătit în fiabilul opăritor de pui

Mașina de opărire a păsărilor de curte are un volum de 55 L și este proiectată pentru 3 - 5 pui pe ciclu de opărire. Elementul de încălzire puternic de 1800 W atinge foarte repede temperatura dorită, care ar fi de 60 - 65 °C pentru pui. Un coș din oțel inoxidabil care măsoară 29 x 29 x 51 cm facilitează introducerea și îndepărtarea păsărilor de curte.
Temperatura trebuie ajustată în funcție de dimensiunea păsărilor de curte, folosind cadranul mare de control. Temperatura maximă selectabilă în rezervorul de apă este de 85 °C, deși pentru majoritatea tipurilor de păsări este necesară doar o temperatură între 60 - 70 °C. Termostatul menține în mod fiabil temperatura selectată, astfel încât să puteți utiliza în mod optim aparatul pentru orice tip de păsări de curte. Un comutator de pornire/oprire completează funcționarea simplă, dar fiabilă a opăritorului pentru păsări.

Calitate optimă a smulgerii datorită găinilor pre-opărite

Smulgetorul de pui de înaltă calitate cu un diametru al tamburului de 50 cm este capabil să smulgă doi până la trei pui pe ciclu. Acest lucru vă permite să obțineți o capacitate enormă de până la 270 kg/h în operațiuni comerciale. Toate acestea sunt posibile de motorul 3300 W care accelerează tamburul din oțel inoxidabil alimentar la 1,440 rpm. 136 degetele de smulgere din cauciuc canelate și special aranjate în interiorul tamburului asigură rezultate optime și sunt blânde cu pielea animalelor.
Pe lângă îndepărtarea penelor, degetele de cauciuc îndepărtează și murdăria de pe pielea păsărilor de curte. Penele smulse sunt transportate din dispozitiv prin intermediul jgheabului mare de evacuare folosind un furtun de apă, unde pot fi colectate într-un container. Mașina de smuls poate fi utilizată pentru diferite tipuri de păsări de curte, precum rață, gâscă, curcan sau porumbel. Nu specia de animal este decisivă pentru utilizare, ci dimensiunea animalului (≥ 1 kg).
Mașina este ușor de transportat datorită celor patru roți, dintre care două sunt echipate cu frâne. Mașina combinată de smuls pui și opăritoare de pui este realizată aproape în întregime din oțel inoxidabil rezistent la coroziune, iar durabilitatea sa o face un adevărat atu pentru toți fermierii, fermele de creștere sau chiar crescătorii hobby.

Evaluări și recenzii

5.0

Bazat pe 4 recenzii

Filtrează după :

acum 2 luni Postat pe Expondo Poland

Skubarka

Aparatul smulge de fapt pene de pui. Procesul de smulgere durează doar câteva zeci de secunde. O mașină fantastică, cu dispozitiv de opărire inclus, care face din mașină o combină de recoltat pentru smulgerea păsărilor de curte. Revelatie

Arată recenzia originală

acum 10 luni Postat pe Expondo Italy

Am fost surprins

Am cerut companiei de distributie consiliere tehnica, specificandu-mi nevoile, mi-au recomandat acest utilaj. După ce l-am încercat, pot confirma că am obținut ceea ce am sperat și mi-am dorit. Am redus semnificativ timpii de procesare cu rezultate mai mult decât bune și m-am eliberat de coșmarul smulgerii cu mâna, dar mai presus de toate nu mai există mizerie și murdărie cu pene peste tot, mașina transportă toată murdăria într-o zonă limitată care este ușor de deținut. păstrați curat.

Arată recenzia originală

acum 10 luni Postat pe Expondo Germany

Mașină de smuls, inclusiv fierbător de bere

Foarte bine de folosit dacă ai doar câteva animale de smuls și de fiert în același timp.

Arată recenzia originală

anul trecut Postat pe Expondo France

Foarte buna masina

Arată recenzia originală
De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre