Trustpilot
(4) Recenzii
ulsonix

Generator de ozon - 10000 - 40000 mg/h - 350} W

3.099,00 RON
Prețul include TVA de 19%.

Articol: EX10050311

|

Model: AIRCLEAN 40G

Prețul include TVA de 19%.

Gata de expediat!

Livrare aprox. vineri, 2 august
Qty
Reducere
Pe articol
1+
0%
3.099,00 RON
3+
5%
2.944,05 RON
5+
10%
2.789,10 RON
10+
15%
2.634,15 RON
Caracteristici cheie
  • Puternic - producție de ozon de până la 40 000 mg/h pentru reducerea mirosurilor persistente
  • Precizie - temporizator de până la 240 de minute de funcționare sau funcție continuă, precum și 4 concentrații de ozon
  • Suprafața mare - camere optime de la 150 la 1200 m².
  • Reglabil - cu ajutorul afișajului LCD, puterea ozonului este selectată în funcție de dimensiunea camerei și de timpul dorit
  • Mobil - două roți mari și un mâner antiderapant facilitează transportul
Detalii de livrare
Retururi și garanție

Detalii tehnice

Afișare
LCD
Tensiune [V]
230
Putere [W]
350
Funcții
Mod continuu, mod automat, temporizator
Concentrația de ozon [mg/h]
10000 - 40000
Temporizator
Da
Suport cablu
Da
Telecomandă
Da
Ventilator
300 m³/h
Dimensiuni (LxlxÎ)
46 X 40 X 84 cm
Greutate
18.1 kg
Dimensiuni de livrare (LxlxÎ)
78 X 62 X 52 cm
Transport Greutate
24.8 kg

Pachet de livrare

  • {Generator de ozon AIRCLEAN 40G}
  • Comandă la distanță
  • Apărare antiderapantă
  • 4 șuruburi
  • 4 cheițe
  • Fuzibilă de rezervă
  • Manual de instrucțiuni

Descrierea Produsului

Mai multă putere pentru încăperi mari cu generatorul de ozon de la ulsonix

Doriți să neutralizați în mod eficient mirosurile puternice în încăperi mari de până la 1200 m²? Atunci folosiți puternicul generator de ozon AIRCLEAN 40G de la ulsonix! Fie că aveți camere cu miros de mucegai ca urmare a inundațiilor sau a țigărilor, fie că aveți mirosuri de animale în vehicule, cu dispozitivul de curățare cu ozon puteți controla din nou mediile cu mirosuri neplăcute. Unitatea de ozon oferă o soluție cuprinzătoare pe care o puteți utiliza într-o mare varietate de zone și de dimensiuni ale încăperilor, fie că este vorba de industria hotelieră, de atelierele auto sau de spațiile de deșeuri și sanitare - oriunde puteți combate eficient mirosurile neplăcute și bacteriile dăunătoare cu ajutorul tratamentului cu ozon.

Unitatea de ozon neutralizează eficient mirosurile, germenii și bacteriile.

Cu generatorul de ozon AIRCLEAN 40G aveți de ales. Cu ajutorul cronometrului puteți determina durata tratamentului cu ozon până la 240 de minute. Puteți seta puterea ozonului în patru trepte, în funcție de dimensiunea camerei, cu ajutorul afișajului LCD generos. Acest lucru vă permite să tratați în mod direcționat încăperi de la 150 la 1200 m² și să obțineți rezultate optime cu ajutorul tratamentului cu ozon. Alternativ, utilizați telecomanda pentru a controla unitatea.
Puternicul dispozitiv de ozon produce un maxim de 40.000 mg/h de ozon, cu ajutorul căruia puteți combate rapid și eficient mirosurile neplăcute. Pentru încăperi mai mici, reduceți puterea ozonului cu 25% pe rând. Cu o putere maximă de ozon, puteți curăța o cameră de 150 m² în doar 30 de minute. Dar chiar și încăperile cu o suprafață de 1.200 m² sunt eliberate de mirosuri dăunătoare sau de bacterii în 240 de minute. În plus, un pre-filtru îndepărtează particulele mari de murdărie. Pentru setări optime, utilizați modul automat, care determină toate valorile în funcție de dimensiunea camerei. Aparatul cu ozon este potrivit pentru spații mari, cum ar fi garaje, restaurante, hoteluri, birouri, magazine sau camere în care stau animalele de companie, unde sterilizează aerul și elimină mirosurile. Dar dispozitivul prezintă rezultate excelente și atunci când este utilizat după inundații și incendii.
Doriți să economisiți costuri? Cu o putere de 350 W, obțineți nu numai un dispozitiv eficient, ci și un dispozitiv eficient din punct de vedere energetic. Un ventilator distribuie ozonul în mod uniform în cameră. Sau conectați dispozitivul la sistemul de ventilație. Cu un tratament complet cu ozon, puteți elimina chiar și sporii de mucegai din aer, iar persoanele care suferă de alergii pot respira din nou liber. Alte utilizări pentru controlul mirosurilor și sterilizare pot fi găsite în agricultură sau în eliminarea formaldehidei în clădirile noi, hoteluri sau birouri. În plus, tratamentul cu ozon menține echipamentele proaspete, de exemplu în frigidere.
Cu ajutorul a două roți mari și a unui mâner antiderapant, puteți transporta cu ușurință dispozitivul mare de curățare a ozonului în orice locație dorită. Pentru transport, depozitați cablul de alimentare lung de 2.92 m, care vă oferă o libertate de mișcare optimă atunci când poziționați generatorul de ozon.
Cum se utilizează ozonul în siguranță? Ozonul poate fi utilizat numai în încăperi închise, unde nu există persoane sau animale (domestice). După un tratament cu ozon, nu se poate intra din nou într-o încăpere decât după 2 ore. Apoi trebuie să fie aerisit timp de cel puțin 30 de minute. Nu inhalați niciodată ozonul direct din aparat, iar ozonul trebuie să fie produs numai în funcție de dimensiunea camerei. Asigurați-vă că nu există gaze inflamabile sau substanțe explozive în apropierea generatorului de ozon. Vă rugăm să citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare înainte de tratamentul cu ozon și să respectați cu atenție toate instrucțiunile de siguranță.
Aflați cât de eficient combate ozonul bacteriile și mucegaiul! Cercetările efectuate de Inspectoratul Sanitar de Stat din Polonia (Sanepid) au arătat că procesul realizat cu generatorul de ozon ulsonix poate completa excelent metodele convenționale de dezinfecție și elimină contaminanții biologici chiar și în locuri greu accesibile.

Evaluări și recenzii


5.0

Bazat pe 4 recenzii

Filtrează după :

acum 9 luni Postat pe Expondo Switzerland

Super produs

Am avut mai multe produse de curățat cu ozon, dar nu ar fi trebuit să mă zgârcesc inițial. Pentru că cel mare este perfect. Versatil pentru suprafețe mici sau suprafețe mari.

Arată recenzia originală

anul trecut Postat pe Expondo Switzerland

Puternic și ușor de utilizat

Aparatul este foarte bine proiectat. Este ușor de utilizat. Așteaptă un minut înainte de a genera ozon, ceea ce este convenabil pentru a părăsi camera mai întâi.

Arată recenzia originală

anul trecut Postat pe Expondo Denmark

Efect bun

Efect eficient și bun într-un timp scurt.

Arată recenzia originală

anul trecut Postat pe Expondo Portugal

Niciun comentariu furnizat.

Arată recenzia originală

Întrebări frecvente

Există teste care să confirme eficiența tratamentului cu ozon cu dispozitive ulsonix?

Da, avem rezultatele testelor efectuate de Inspectoratul sanitar de stat polonez (Sanepid), care a examinat aparatele ulsonix în august 2020. Aceste teste au confirmat faptul că tratamentul cu ozon poate elimina contaminanții biologici din locuri greu accesibile și ușor de ignorat.

Pot fi utilizate generatoare de ozon și în birouri sau ar putea deteriora tehnologia de acolo?

Generatoarele pot fi utilizate în spații de birouri. Nu există niciun pericol pentru această tehnologie. Cu toate acestea, este posibil ca oamenii să nu se afle în cameră în timpul curățeniei.

Cât durează filtrul de aer? Poate fi curățat sub apă?

Aceasta depinde de frecvența de utilizare și de condițiile în care este utilizat aparatul. Filtrul poate fi spălat sub apă, dar trebuie uscat bine după aceea.

De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre