Trustpilot
No Reviews Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs

Cască de sudură - COLOUR GLASS X-100B - câmp de vizibilitate colorat

419,00 RON
Prețul include TVA de 19%.

Articol: EX10021439

|

Model: COLOUR GLASS X-100B

Prețul include TVA de 19%.

Gata de expediat!

Livrare aprox. vineri, 19 iulie
Qty
Reducere
Pe articol
1+
0%
419,00 RON
3+
5%
398,05 RON
5+
10%
377,10 RON
10+
15%
356,15 RON
Caracteristici cheie
  • Indestructibil - compusul de material TECAMID 66 utilizat nu este doar ignifug, ci și stabil dimensional, rezistent la abraziune, cu uzură redusă și rezistent la influențe termice și chimice.
  • Eficientă - casca este alimentată de celule solare robuste și are o baterie de 3 V pentru rezervă.
  • Transparentă - mare, 100 x 97 mm vedere colorată
  • Rapid - senzori 4} cu un timp de răspuns de un impresionant1/25000 s
  • Protecție cuprinzătoare - pentru toate metodele de sudare uzuale
Metode de plată sigure
Detalii de livrare
Retururi și garanție

DESCRIEREA PRODUSULUI

Aveți o vedere clară în ciuda luminii puternice cu casca de sudură COLOUR GLASS X-100B

Profitați de proprietățile optice excelente, de viteza de reacție foarte rapidă și de greutatea sa redusă și puneți-vă casca de sudură COLOUR GLASS X-100B atunci când sudați! Indiferent dacă sudați cu electrozi sau cu gaz protector, casca de protecție automată vă protejează în mod fiabil în timpul tuturor metodelor comune de sudare. În același timp, vă oferă o imagine de ansamblu completă în culori.

Casca de sudură automată cu funcții de protecție eficiente

Casca de sudură automată vă oferă o gamă de protecție la lumină reglabilă DIN 4 / 5 - 9 / 9 - 13. Cu ajutorul unui autotest, puteți ajusta în mod optim protecția la lumină în funcție de nevoile dumneavoastră. Cu o rază de vizualizare de 100 x 97 mm, puteți păstra la vedere toate detaliile esențiale. Cartușul de lungă durată al COLOUR GLASS X-100B este alimentat de celule solare și include o baterie CR2450 înlocuibilă cu o durată de funcționare de 5000 de ore ca rezervă.
Casca de sudură extrem de ușoară din material sintetic cântărește doar 0.98 kg, astfel încât o puteți purta fără efort chiar și în cazul unor lucrări de lungă durată. Pentru un confort optim de purtare, reglați și banda pentru cap. Materialul TECAMID 66, un amestec de poliamidă 66 și PC, este cunoscut pentru buna sa rigiditate, rezistență, rezistență ridicată la abraziune și stabilitate dimensională termică. Datorită proprietăților termice, chimice și mecanice foarte bune, puteți utiliza casca pentru o perioadă lungă de timp chiar și în condiții dificile.
Cu un timp de răspuns foarte rapid 1/25000 s de la lumină la întuneric, sunteți protejat în permanență de razele de arc dăunătoare. Acest lucru înseamnă că ochii dumneavoastră nu sunt suprasolicitați și nu aveți nevoie de o perioadă lungă de aclimatizare pentru a continua să sudați. În plus, casca oferă o protecție optimă împotriva razelor UV/IR la toate nivelurile de luminozitate până la DIN 16. Datorită valorilor remarcabile ale clasei optice, luminii împrăștiate, omogenității și dependenței unghiului de vizualizare, casca de sudură automată este predestinată pentru utilizarea profesională cu echipamente de sudură.
Utilizați casca de sudură pentru toate procesele de sudură obișnuite datorită protecției cuprinzătoare împotriva luminii. Sensibilitatea la lumină, timpul de întârziere și gradul de întunecare pot fi ajustate individual la procesul de sudare respectiv. Dacă doriți să efectuați alte lucrări metalice, cum ar fi șlefuirea, fără a vă scoate casca, apelați la modul GRIND. Cu masca de sudură automată de la Stamos Welding Group aveți toate opțiunile, cu protecție!

DETALII TEHNICE

Evaluări și recenzii


Filtrează după :

Sunteți pe mâinile potrivite

cu noi!

Cu multă experiență și scopul de a oferi o calitate excelentă, economisind în același timp bani, dezvoltăm propriile noastre mărci puternice, cu design durabil, „Made in Germany”. Caracterizati prin peste 1.000.000 de clienți mulțumiți, dezvoltăm constant noi metode pentru a îndeplini personal dorințele și cerințele individuale.

De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre