Trustpilot
(6) Recenzii

Aparat de sudură pentru aluminiu - TIG AC/DC - 220 A - Cablu de 8 metri - Impulsuri

3.399,00 RON
Prețul include TVA de 19%.

Articol: EX10021056

|

Model: S-ALU 220 PRO

Prețul include TVA de 19%.

Livrare aprox. vineri, 3 mai
5% reducere cu cel puțin 3 articole identice 10% reducere cu cel puțin 5 articole!
Setați prețul
Pe articol
Reducere
3.399,00 RON
3.399,00 RON
0%
10.197,00 RON
3.229,05 RON
5%
16.995,00 RON
3.059,10 RON
10%
Caracteristici cheie
  • Ciclu de funcționare de 60% la 220 A
  • Libertate maximă de mișcare cu un cablu de 8 metri, ansamblu de cablu și pedală
  • Sudor TIG cu AC și DC, potrivit și pentru aluminiu
  • Sudare precisa cu un control exact asupra tuturor parametrilor de sudare
  • Valori ajustabile pentru timpul de post-flux al gazului, frecvența pulsului, pulsul, ciclul de lucru și lățimea curată
  • Tehnologie MOSFET puternică cu comutare în 2/4 timpi și aprindere HF
Metode de plată sigure
Detalii de livrare
Retururi și garanție

DESCRIEREA PRODUSULUI

DETALII TEHNICE

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Evaluări și recenzii


5.0

Bazat pe 6 recenzii

Filtrează după :

acum 2 ani Postat pe Amazon France

JEAN

Produs foarte bun, folosit 6 ani deci 4 ca profesionist (Boilermaker).

Arată recenzia originală

acum 2 ani Postat pe Amazon France

Foarte usor de folosit

Dacă doriți să învățați cum să sudați corect cu TIG, vă recomand un manual de reglare separat foarte detaliat. Și este potrivit și pentru profesioniști cu lanterna sa foarte lungă

Arată recenzia originală

acum 3 ani Postat pe Amazon Italy

Grozav

Mică introducere, nu sunt un profesionist și am puțină experiență în sudarea TIG, înainte de a folosi un sudor cu declanșator de ridicare. Aparatul a sosit mai devreme decat se astepta cu ambalaj excelent, in pachet am gasit clema si cablurile de masa de sectiune mare si foarte lungi, lanterna tig este de o manopera excelenta cu un cablu de peste sase metri lungime, pedala este in intregime din metal cu lungi cabluri precum cablul lanteței, curentul maxim poate fi setat pe pedală cu ajutorul unui potențiometru lateral, în plus pedala poate controla declanșatorul prin conectarea conectorului bipolar în locul celui al lanternei, creșterea curentului cu pedala necesită activare cu comutatorul din dreapta jos. Mașina pare foarte bine construită, nu știu dacă componentele interne sunt la egalitate dar sper că da, singurele defecte sunt instrucțiunile, foarte detaliate pentru siguranță, foarte slabe pentru restul, sunt totuși în italiană, Furtunul de gaz este din plastic transparent destul de lung dar foarte rigid, aș spune că calitatea acestuia nu este aliniată cu restul. Am citit si alte review-uri unde se spune ca aparatul raporteaza specificatii umflate fata de curentul maxim, poate fi dar 220 de amperi este mult si pentru a le exploata ai mai avea nevoie de o sursa Enel de minim 4500W, conectorii de iesire sunt cele mici, probabil cu 220 A ar putea avea probleme mai ales daca nu sunt bine stranse dar ce s-a spus inainte este valabil (poate nu ajunge la 220 A si in orice caz nu le voi folosi niciodata) personal sunt foarte multumita, masina este peste asteptarile mele, avand in vedere ca am platit 729 euro inclusiv pedala, in furnizat am gasit si un set de duze pentru lanterna, trei clesti de diferite diametre pentru electrozii tugsten si un electrod universal, utilajele de fabricatie italiana costa de trei ori la fel de mult, nu știu dacă voi găsi asistență în cazul unei avarii, dar înainte de a cheltui o sumă egală cu prețul unei mașini italiene, trebuie să ard trei dintre acestea. Nici nu stiu daca se poate alimenta cu generator, nu este specificat in manual, o sa aflu curand, in ceea ce ma priveste il pot recomanda fara indoiala, bineinteles celor care nu au experiență cu o mașină TIG trebuie să te joci puțin cu ea pentru a te familiariza cu ea.număratele comenzi. Sudura fericită tuturor.

Arată recenzia originală

acum 5 luni Postat pe Expondo Switzerland

Perfect

Se potrivește perfect cu descrierea!! Functioneaza foarte bine!!!

Arată recenzia originală

acum 2 ani Postat pe Amazon Germany

Stamos!

Americanul trăiește în Europa și diferența de calitate a mașinilor este mare. Ultima mea mașină a fost un Lincoln 225 TIG, care este un transformator mai mare și mai greu. Este construit ca un rezervor și cântărește o tonă. Acum, în străinătate, aveam nevoie de o mașină de înlocuire și am fost întotdeauna sceptic cu privire la mașinile cu invertor dacă nu par să reziste. Am încercat un Stahlwork, mașina părea OK, dar pedala era de o calitate absolut groaznică. Am mai luat o șansă cu Stamos, deoarece mașina avea toate criteriile care mi s-au părut bine: comenzi analogice, multe ajustări și o pedală adecvată. Totul, de la cutia în care a ajuns produsul până la componente, este de calitate superioară, inclusiv pedala! Această mașină are un preț foarte competitiv și are toate caracteristicile de care ar avea nevoie fără toate controalele digitale. Voi da mașinii un test mai amănunțit și voi raporta înapoi, dar până acum această mașină este SOLID. Reclamații: - După cum a remarcat un recenzent anterior, racordul de gaz este doar o bară de furtun cu un tub transparent rigid. Aș prefera un furtun de gaz de înaltă temperatură, dar funcționează.- Lanterna TIG inclusă este voluminoasă. Prefer lanternele mai ușoare, mai flexibile de la CK (fără comenzile manuale).- Aș prefera dacă mașina folosește conexiunea mai comună a lanternei cu blocare prin răsucire.- Când utilizați pedala de picior, controlul principal al amperajului este situat pe pedală, spre deosebire de Mașina. Ciudat, dar pot trăi cu asta.

acum 2 ani Postat pe Amazon Germany

Supe

Totul perfect

Arată recenzia originală

Sunteți pe mâinile potrivite

cu noi!

Cu multă experiență și scopul de a oferi o calitate excelentă, economisind în același timp bani, dezvoltăm propriile noastre mărci puternice, cu design durabil, „Made in Germany”. Caracterizati prin peste 1.000.000 de clienți mulțumiți, dezvoltăm constant noi metode pentru a îndeplini personal dorințele și cerințele individuale.

De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre