Trustpilot
(5) Recenzii

Mașină de tăiat cu plasmă - 65 A - 400 V - IGBT - HF - Ciclul de funcționare 100 %aprindere

1.949,00 RON
Prețul include TVA de 19%.

Articol: EX10021418

|

Model: S-PLASMA 60U

Prețul include TVA de 19%.

Gata de expediat!

Livrare aprox. luni, 6 mai
5% reducere cu cel puțin 3 articole identice 10% reducere cu cel puțin 5 articole!
Setați prețul
Pe articol
Reducere
1.949,00 RON
1.949,00 RON
0%
5.847,00 RON
1.851,55 RON
5%
9.745,00 RON
1.754,10 RON
10%
Caracteristici cheie
  • Puternic - curent maxim de tăiere de 65 A, ciclu de lucru de 100 %.
  • Panou de comandă cu afișaj cu LED-uri, manometru și cadran de comandă, clar dispus.
  • Eficient - invertor IGBT modern și aprindere HF
  • Precizie - tăiere rapidă, fără deformare, până la 22 mm grosime de material
  • Mobil - dimensiuni compacte și mâner de transport
Metode de plată sigure
Detalii de livrare
Retururi și garanție

DESCRIEREA PRODUSULUI

DETALII TEHNICE

Evaluări și recenzii


4.2

Bazat pe 5 recenzii

Filtrează după :

acum 8 luni Postat pe Expondo Germany

Recomandare completă.

Dupa toate parerile online despre acest aparat il recomand si eu. Am citit multe intrări pozitive și acest lucru m-a determinat să cumpăr un cutter. Pot, fără îndoială, să-l recomand în continuare și să adaug o altă părere pozitivă despre acest dispozitiv. Livrare rapida, produsul a fost livrat a doua zi, bine ambalat. Instrucțiuni scurte și concrete cu note de siguranță. Interfață foarte simplă, control ușor al dispozitivului - totul este în regulă. Cât despre testul de tăiere, voi posta un scurt videoclip pe YT - arată foarte bine.

Arată recenzia originală

acum 8 luni Postat pe Expondo Germany

Perfect!

Cutterul cu plasmă chiar m-a impresionat, să fiu sincer. Ușurința de utilizare este uimitoare - interfața este atât de simplă, nici nu a trebuit să mă gândesc prea mult la asta. Dar apoi performanța! Nebunie! Chiar a zguduit, iar datele tehnice corespundeau în totalitate realității, ceea ce chiar m-a surprins. Manualul a fost, de asemenea, foarte bine făcut și m-a ajutat foarte mult. Este ușor de folosit și performanța te uluită. Adaugă la asta livrarea rapidă, ambalajul sigur și manualul ingenios – perfect!

Arată recenzia originală

acum 8 luni Postat pe Expondo Poland

Cel mai bun cutter

Foarte buna alegere. Inițial, am fost sceptic pentru că nu am găsit niciun videoclip despre produs, așa că nu știam la ce să mă aștept sau cum va arăta tăietura. Am găsit doar câteva recenzii pe net. Și asta e tot. Ceea ce m-a convins în cele din urmă să-l cumpăr a fost prețul relativ scăzut, 65A și un ciclu cu adevărat puternic. Ceea ce părea de necrezut pentru această gamă de preț. Cu toate acestea, un număr mic de opinii pozitive pe internet au indicat că parametrii păreau a fi realiști, sau cel puțin foarte apropiați de cei reali. Pot să confirm că aceasta este o alegere foarte bună. În funcție de lucru, ciclul poate fi mai scurt - dar acest lucru depinde probabil de condițiile ambientale în timpul sudării. Tăietura este fără stropi, totul este suflat frumos. Se descurcă foarte bine și rapid cu materiale mai groase. Într-un cuvânt, un produs care merită cu adevărat atenția ta. Partea din spate a carcasei scârțâie ușor, dar ar putea fi îmbunătățită - pentru că întregul dispozitiv pare foarte solid. Aparatul a ajuns fara priza si nu a fost inclus in set (400V), ceea ce este destul de standard pentru 3P si la pretul asta nu am reclamatii majore, dar ar fi bine sa-l am in set. Un alt avantaj este ușurința de control, fără butoane - totul este ușor de sub control. Pe scurt, MERITA!

Arată recenzia originală

acum 9 luni Postat pe Expondo Germany

Niciun comentariu furnizat.

Arată recenzia originală

acum 6 luni Postat pe Expondo Slovakia

tăietor cu plasmă 65 A

Cablul de împământare corect nu a fost furnizat, nu puteți găsi niciun răspuns la această problemă. Un fel de link-uri undeva unde nu merge, dă o imagine proastă întregului magazin!

Arată recenzia originală

Sunteți pe mâinile potrivite

cu noi!

Cu multă experiență și scopul de a oferi o calitate excelentă, economisind în același timp bani, dezvoltăm propriile noastre mărci puternice, cu design durabil, „Made in Germany”. Caracterizati prin peste 1.000.000 de clienți mulțumiți, dezvoltăm constant noi metode pentru a îndeplini personal dorințele și cerințele individuale.

De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre