Trustpilot
(13) Recenzii

Plită cu Inducție - 2 x 22 cm - 60 to 240 °C - temporizator

1.149,00 RON
Prețul include TVA de 19%.

Articol: EX10011748

|

Model: RCIC-1800P6

Prețul include TVA de 19%.

Gata de expediat!

Livrare aprox. luni, 6 mai
5% reducere cu cel puțin 3 articole identice 10% reducere cu cel puțin 5 articole!
Setați prețul
Pe articol
Reducere
1.149,00 RON
1.149,00 RON
0%
3.274,65 RON
1.091,55 RON
5%
5.170,50 RON
1.034,10 RON
10%
Caracteristici cheie
  • Versatil - pentru diferite metode de gătit, datorită unei game de temperaturi de la 60 la 240 °C, a unui cronometru și a unor niveluri de performanță de la 500 la 3.500 W
  • Compatibil cu vasele de gătit cu inducție cu un diametru de bază de până la 26 cm
  • Intuitiv - datorită butoanelor pentru temperatură, temporizator și performanță, precum și a afișajului LED
  • Ușor de întreținut - oțelul inoxidabil și sticla ceramică sunt ușor de curățat și foarte durabile
  • Sigur - datorită inducției și protecției integrate împotriva supraîncălzirii
Metode de plată sigure
Detalii de livrare
Retururi și garanție

DESCRIEREA PRODUSULUI

DETALII TEHNICE

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Evaluări și recenzii


4.8

Bazat pe 13 recenzii

Filtrează după :

acum 6 luni Postat pe Expondo France

tavă de copt

produs excelent, nimic de reproșat în timp

Arată recenzia originală

anul trecut Postat pe Amazon Germany

Sfat din partea furnizorilor obișnuiți

În primul rând, trebuie să spun că am făcut multe cercetări și am comparat multe mărci, am ajuns să aleg între Royal Catering și produsele Hendi. Ambele sunt grozave, dar trebuie să spun că, după câteva teste, a devenit clar că aproape nimeni, în afară de bererii de casă și bucătarii wok, nu are nevoie de puterea inutilă a lui Hendi. Pe de altă parte, RC vine într-un format extrem de compact și bine gândit. formă, care se potrivește chiar și celor mai mici Unitățile de bucătărie se potrivesc fără a fi voluminoase.Marile avantaje care au fost subestimate anterior sunt: 1. Tonul/tweeter-ul de operare absolut placut si silentios, care este o raritate in randul aragazelor cu inductie.2. Ventilatie rapida si eficienta. Acesta nu este un simplu cronometru după ce dispozitivul este oprit, ci mai degrabă măsoară temperatura reală din dispozitiv și, prin urmare, oprește ventilatorul aproape imediat în 99% din cazuri (care este în general mai silentios decât concurența).3. Temperaturile se mențin întocmai (cu excepția 100°C, unde aparatul tinde să ajungă la 105-110 și deși nu va comuta constant, ar putea supragăti unele feluri de mâncare). Aparatul comută practic mult mai rar decât Hendi și se apropie de temperaturile cu mai multă atenție.4. Nu există dezavantaje la prăjit - dacă folosești o tigaie bună, poți atinge temperaturile de prăjire pentru cantități tipice de uz casnic la fel de repede ca și la modelele mai puternice. Nu ar trebui să te lași păcălit de cei 1800W - aici se folosesc bobine mult mai bune decât la modelele ieftine, unde aproape nimic nu trece. Pot confirma dimensiunea bobinei de 22 cm.5. Nici o bobină de scânteie (apare într-o proporție mare de modele).6. Are degajări bine gândite la ventilator în partea de jos, care alimentează ventilatoarele chiar dacă nu toate picioarele exterioare sunt la locul lor. Dispozitivul l-am cumpărat la un pic mai ieftin direct de la același importator, dar am vrut să-l laud și aici, deoarece este foarte subestimat pentru calitatea pe care o primiți.

Arată recenzia originală

anul trecut Postat pe Expondo Germany

Sfat din interior

În primul rând, trebuie să spun că am făcut multe cercetări și am comparat multe mărci. Am ajuns între Royal Catering și produsele Hendi. Ambele sunt grozave, dar trebuie să spun că, după câteva teste, a devenit clar că aproape nimeni, în afară de bererii de casă și bucătarii wok, nu are nevoie de puterea în exces a Hendi. În schimb, RC vine într-o formă extrem de compactă și bine gândită, care se potrivește chiar și în cele mai mici unități de bucătărie fără a fi voluminoasă. Marile avantaje care sunt anterior subestimate sunt: 1. Tonul/tweeter-ul de funcționare absolut plăcut și silențios, care este o raritate în rândul aragazurilor cu inducție. 2. Ventilatie rapida si eficienta. Acesta nu este un simplu temporizator după ce dispozitivul este oprit, ci mai degrabă măsoară temperatura reală din dispozitiv și, prin urmare, oprește ventilatorul aproape imediat în 99% din cazuri (ceea ce este în general mai silentios decât concurența). 3. Temperaturile se mențin întocmai (cu excepția 100°C, unde aparatul tinde să ajungă la 105-110 și deși nu va comuta constant, ar putea supragăti unele feluri de mâncare). Aparatul comută practic mult mai rar decât Hendi și se apropie de temperaturile cu mai multă atenție. 4. Nu există dezavantaje la prăjit - dacă folosești o tigaie bună, poți atinge temperaturile de prăjire pentru cantități tipice de uz casnic la fel de repede ca la modelele mai puternice. Nu ar trebui să te lași păcălit de cei 1800W - aici se folosesc bobine mult mai bune decât la modelele ieftine, unde aproape nimic nu trece. Pot confirma dimensiunea bobinei de 22 cm. 5. Nicio bobină de scânteie (apare într-un număr mare de modele). 6. Are o distanță bine gândită între ventilatoare în partea de jos, care alimentează ventilatoarele chiar dacă nu toate picioarele externe sunt la locul lor.

Arată recenzia originală

acum 3 ani Postat pe Amazon Germany

Compact cu menținere precisă a temperaturii

Cadru metalic stabil, suprafață rezistentă la zgârieturi și mult mai compact decât toate celelalte modele. Am verificat temperaturile setate în vasul de gătit cu o cameră termică; există doar o abatere de temperatură de 1°C. Setarea la 60°C este perfectă. Dispozitivul oferă informații directe dacă oala sau tigaia sunt compatibile. Nivelul de zgomot este acceptabil, indiferent de motivul pentru care ventilatorul funcționează întotdeauna la sarcină maximă în fiecare dispozitiv, în loc să-l regleze dinamic după cum este necesar. Produsul este cu adevărat grozav!

Arată recenzia originală

acum 6 luni Postat pe Expondo France

Produs bun

Vă ofer acest feedback după 1 lună de utilizare. Sunt mulțumit de această plită dublă cu inducție pe care o folosesc în sala mea de mic dejun pentru a menține omletă și slănină la temperatură. Dimensiunea sa este destul de mica (fata de altele), ceea ce reprezinta un avantaj. Nu face prea mult zgomot și este foarte ușor de utilizat.

Arată recenzia originală

anul trecut Postat pe Amazon France

Super placă

Nu credeam in avantajele lui fata de gaz....pai da!! Menține exact T° afișat.

Arată recenzia originală

acum 5 luni Postat pe Expondo Germany

Nimic de reproșat

Plita de inalta calitate care este foarte robusta datorita carcasei din otel inoxidabil. Nu o veselă de camping șubredă, ci o farfurie suplimentară completă. Eu pot. Oh, nimic de spus despre utilizarea pe termen lung, dar TOP pentru început.

Arată recenzia originală

acum 2 luni Postat pe Expondo Germany

Piesă solidă

Aparatul corespunde exact descrierii. A fost livrat rapid si bine ambalat. Totul funcționează bine imediat. Dispozitivul este acum utilizat în fiecare zi. Suntem foarte multumiti de el.

Arată recenzia originală

acum 9 luni Postat pe Expondo France

Royal Catering RCIC-1800P6 revizuire plită cu inducție

Această plită cu inducție este estetică și robustă. Se curata usor. Ar putea exista indicatori de căldură reziduală pentru siguranță. Pe instrucțiuni, rog Royal Catering să-l completeze. Într-adevăr, cum să prepari mâncarea cu modul Power (putere în wați) sau modul Temp (temperatura în °C)? Aceste două metode de gătit sunt independente. Pentru a încălzi laptele, l-aș seta la 80°C. Puterea maximă a plăcii din spate este de 1700 de wați, ceea ce presupun că corespunde unei temperaturi de încălzire rapidă de 240°C. Recomand achizitionarea acestei farfurii.

Arată recenzia originală

acum 8 luni Postat pe Expondo Germany

Niciun comentariu furnizat.

Arată recenzia originală

Sunteți pe mâinile potrivite

cu noi!

Cu multă experiență și scopul de a oferi o calitate excelentă, economisind în același timp bani, dezvoltăm propriile noastre mărci puternice, cu design durabil, „Made in Germany”. Caracterizati prin peste 1.000.000 de clienți mulțumiți, dezvoltăm constant noi metode pentru a îndeplini personal dorințele și cerințele individuale.

De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre