Trustpilot
(10) Recenzii

Mașină de Slush - 2 x 6 litri - temperatură minimă -20 °C - funcție de înghețată

7.199,00 RON
Prețul include TVA de 19%.

Articol: EX10011028

|

Model: RCSL 2/6ICE

Prețul include TVA de 19%.

Gata de expediat!

Livrare aprox. miercuri, 8 mai
5% reducere cu cel puțin 3 articole identice 10% reducere cu cel puțin 5 articole!
Setați prețul
Pe articol
Reducere
7.199,00 RON
7.199,00 RON
0%
20.517,15 RON
6.839,05 RON
5%
32.395,50 RON
6.479,10 RON
10%
Caracteristici cheie
  • Capacitate mare de 2 x 6 litri pentru magazine de înghețată, food truck sau baruri
  • Operare intuitivă și ușoară cu un sistem de control digital
  • Service la nivel european și garanție de trei ani
  • Șase funcții diferite pentru prepararea de cocktailuri, înghețată și multe altele
  • 8-12 ore de funcționare datorită construcției grele
Metode de plată sigure
Detalii de livrare
Retururi și garanție

DESCRIEREA PRODUSULUI

DETALII TEHNICE

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Evaluări și recenzii


4.8

Bazat pe 10 recenzii

Filtrează după :

acum 2 luni Postat pe Expondo Germany

2x6 L Slush Granita Softeis Meeeega

Acum am testat mașina de mai multe ori și totul funcționează perfect. Programele sunt bine presetate și pot fi reglate fin. O selecție diferită este posibilă și cu rezervoarele. Ambele rezervoare sunt controlate separat.

acum 2 ani Postat pe Expondo France

Mașină à granițe 2x6 litri

Mașină de granit foarte bună și drăguță. Momentan am facut doar granite de lamaie si rezultatul a fost impecabil cu programul de granite cu 5 litri de produs si in 50 de minute s-a facut. Zgomotul mașinii este foarte corect și am făcut programul de curățare fără probleme. Vine cu garnituri duble și 1 tub de unsoare. O să încerc în curând niște sundaes cu înghețată și voi face un alt comentariu mai târziu. Momentan nu regret achizitia mea, vom vedea in timp dar am incredere in echipamentele ROYAL CATERING pe care le-am achizitionat deja cu ani in urma si care inca functioneaza foarte bine, gratar panini, cuptor pentru pizza.

Arată recenzia originală

acum 10 luni Postat pe Expondo Italy

Granitore

Produs grozav. recomand

acum 10 luni Postat pe Expondo Germany

După primul test, suntem total încântați! Mega parte!

Arată recenzia originală

acum 22 de zile Postat pe Expondo Poland

Revelatie

La sfarsitul lunii martie am cumparat de la Expondo Granitor - 2 x 6 l - 450 W - de la -20°C - pentru inghetata.In ciuda pretului ceva mai mare m-am hotarat sa il cumpar de la ei pentru ca experienta m-a invatat ca in caz ca de probleme este posibila returnarea sau inlocuirea dispozitivului cu altul. Din fericire, exact așa s-a întâmplat. Imediat după achitarea transportului, Expondo mi-a trimis echipamentul, care a sosit imediat, foarte bine ambalat, dar din păcate a avut o avarie după ce l-a conectat. Se întâmplă, ca la orice echipament. Compania a făcut o treabă grozavă aici, linia telefonică profesională și personalul prietenos au făcut față provocării și s-au oferit să schimbe dispozitivul cu un nou Granator după ce l-a trimis înapoi, și asta s-a întâmplat, doar aștept expedierea, pot' Nu aștept shake-uri și băuturi congelate în aceste zile fierbinți, pe care le voi putea servi clienților mei. Încă o dată, recomand compania pentru profesionalismul și politica sa, care oferă liniște clienților ca noi, astfel încât aceștia să nu se streseze în cazuri similare, pentru că este tratată imediat, fiabil și la un standard ridicat. Cu siguranță voi reveni cu mai multe achiziții. Voi reveni să-mi împărtășesc părerea după ce am încercat echipamentul care îmi va fi livrat în curând.

Arată recenzia originală

acum 9 luni Postat pe Expondo Germany

Mașină de nămol - 2 x 6 litri

Livrarea a fost fără probleme. Prima punere în funcțiune. Totul asa cum se doreste. Pot doar recomanda aparatul.

Arată recenzia originală

anul trecut Postat pe Expondo France

Mașină à granițe 2x6 litri

Revin așa cum am promis pentru a doua mea evaluare la mașina de granit achiziționată acum câteva luni. Weekendul acesta am facut o cuva de 4 litri de granite si cealalta cuva de 4 litri de inghetata moale italiana (sundae) in acelasi timp si rezultatul a fost foarte bun, a durat aproximativ 1 ora si 15 minute pentru a obtine rezultatul celor 2. tancuri. Am facut programul de granite si inghetata si rezultatul a fost impecabil. Concluzie, recomand acest aparat pentru granite, inghetata, suc de fructe. . . foarte versatil și care funcționează foarte bine și toate opțiunile de setări ale sale sunt programate dar care poate fi personalizat după dorință la gradul și viteza de rotație cel mai apropiat, 1 rezervor singur sau 2 rezervoare în același timp. Am demontat totul după ce am curățat automat mașina cu puțin săpun de vase și am uscat-o apoi am pus-o la loc, ungând rosturile și tubul de scurgere. Foarte multumit de achizitia mea.

Răspuns de la

Vă mulțumim pentru feedback-ul dvs. pozitiv și util. Așteptăm cu nerăbdare o reuniune. Ne vedem curând și o zi bună!
Arată recenzia originală

acum 9 luni Postat pe Expondo Germany

Mașină de nămol

Mașina este pur și simplu grozavă. Aveam deja unul de încercat. Dar acestea, ușor de folosit, pregătesc rapid un slush și îl beau. Ne-am fi imaginat și că curățarea ar fi mai proastă. Nu vrem să mai rămânem fără mașina de nămol. Nu doar pentru petrecere, ci la căldură vrem doar să le folosim la birou în timpul zilei.

Arată recenzia originală

acum 7 luni Postat pe Expondo Denmark

Mașină rapidă și grozavă de slushice

Copiii au înnebunit absolut când am adus această mașină acasă. Lucruri bune: face slushice grozav și o face mai repede decât am crezut. Un pic dezavantaj: tinde să se reverse puțin după turnare și nu ajunge în tavă la fel de mult ca pe masă. Așa că a trebuit să cumpărăm câteva tăvi pe care le-am pus sub mașină pentru a obține acele deversări. De asemenea, mașina este destul de zgomotoasă, dar nu văd cum se poate evita.

Arată recenzia originală

acum 9 luni Postat pe Expondo Norway

Vert fericit

Bună, îmi place această mașină. Ușor de utilizat, multe funcționalități excelente, nu prea complicat de curățat. Cumpărare grozavă

Arată recenzia originală

Sunteți pe mâinile potrivite

cu noi!

Cu multă experiență și scopul de a oferi o calitate excelentă, economisind în același timp bani, dezvoltăm propriile noastre mărci puternice, cu design durabil, „Made in Germany”. Caracterizati prin peste 1.000.000 de clienți mulțumiți, dezvoltăm constant noi metode pentru a îndeplini personal dorințele și cerințele individuale.

De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre