Trustpilot
(69) Recenzii

Mașină de popcorn - roșie

1.599,00 RON
Prețul include TVA de 19%.

Articol: EX10010087

|

Model: RCPR-16E

Prețul include TVA de 19%.

Gata de expediat!

Livrare aprox. vineri, 3 mai
5% reducere cu cel puțin 3 articole identice 10% reducere cu cel puțin 5 articole!
Setați prețul
Pe articol
Reducere
1.599,00 RON
1.599,00 RON
0%
4.797,00 RON
1.519,05 RON
5%
7.995,00 RON
1.439,10 RON
10%
Caracteristici cheie
  • Putere mare - datorită puterii de 1.600 W pentru până la 5 kg de floricele pe oră
  • Incl. accesorii - Livrarea include lingura de masurat si lopata
  • Siguranță operațională - Acoperire cu teflon, sistem de amestecare și protecție la supraîncălzire
  • Convenabil - funcționare confortabilă cu lumini interioare
  • Ușor de curățat - Construcție din oțel inoxidabil și design bine gândit
Metode de plată sigure
Detalii de livrare
Retururi și garanție

DESCRIEREA PRODUSULUI

DETALII TEHNICE

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Evaluări și recenzii


4.6

Bazat pe 69 recenzii

Filtrează după :

acum 7 luni Postat pe Expondo Germany

Mașină mică de floricele de porumb

cu multa performanta. Acoperirea în oală ar putea fi mai bună, dar produsul este grozav pentru preț.

Arată recenzia originală

acum 5 luni Postat pe Expondo France

Perfect

livrare rapida si conforma

Arată recenzia originală

acum 6 luni Postat pe Expondo Germany

Mașină mică de floricele de porumb

care nu e chiar atât de mic. Am fost puțin surprins când a sosit pachetul uriaș. O mașină foarte bună pentru preț. Să vedem ce ne aduce timpul.

Arată recenzia originală

acum 4 ani Postat pe Amazon Italy

produs grozav

conform descrierii

Arată recenzia originală

acum 2 luni Postat pe Expondo Czech Republic

Super Popcorn

Perfect pentru preț Livrare rapidă 👍

Arată recenzia originală

acum 5 luni Postat pe Expondo Germany

Grozavă mașină

Dispozitiv cu adevărat grozav

Arată recenzia originală

acum 8 ani Postat pe Amazon Germany

Foarte frumos...

Într-adevăr o mașină grozavă...Livrare rapidă, ușor de „instalat” rezultat grozav...Din păcate, mașina a fost puțin prea mare pentru noi și „au” trimis-o înapoi fără probleme! Recomandare grozavă!!!

Arată recenzia originală

acum 8 ani Postat pe Amazon Germany

Taxă

Am folosit mașina încontinuu două zile a câte 8 ore și trebuie să spun că floricelele au fost foarte gustoase. Aparatul face floricele grozave si este pur si simplu imbatabil la acest pret.As-o cumpara din nou intr-o clipa.In afara de curatare, trebuie sa insurubati si sa demontati putin, dar dupa 16 ore fara pauza este mai mult decat acceptabil.

Arată recenzia originală

acum 11 ani Postat pe Amazon Germany

Producător de floricele de top

Dacă doriți floricele de porumb adevărate care sunt de fapt acoperite cu zahăr, adică caramelizate - și nu doar stropite cu zahăr, cu siguranță ar trebui să folosiți această mașină. Aici se face porno real pop și nu doar înghețată cu stropi de zahăr. Datorită dimensiunilor sale, dispozitivul este potrivit doar pentru uz casnic într-o măsură limitată - dar dacă îți place să organizezi o seară de film cu prietenii acasă sau să ai o mână de pitici alergând în mod regulat acasă sau plănuiești pentru a merge mai des la o petrecere de aniversare a copiilor, acest aparat este alegerea perfectă pentru tine. Din punct de vedere al greutății, cu siguranță nu este ușor să-ți bagi sub braț, dar este totuși ușor de transportat pentru două persoane. - Așa că este o idee bună să puneți acest aparat pe o masă solidă cu roți, apoi îl puteți lăsa cu ușurință să funcționeze lângă televizor și îl puteți rula înapoi în camera de depozitare la sfârșitul serii de film. Aparatul este atât de mare încât nu vă puteți arde mâinile pe carcasă, așa cum este cazul altor mașini mici când încercați să scoateți floricelele. În ceea ce privește manopera, mașina încă merită banii - mai ales dacă comparați prețurile în prealabil. Cu toate acestea, dacă doriți geamuri de sticlă sau prețuri dimensiuni uniforme ale golului, va trebui să săpați mult mai adânc în buzunare și nu veți fi mulțumit de acest dispozitiv.Mașina este foarte ușor de curățat, deoarece aproape totul poate fi dezasamblat fără unelte. Învelișul antiaderent din oală trebuie însă manevrat ca ouăle crude, acesta este un adevărat - dar și singurul - punct slab al mașinii.Flocelele de porumb sunt produse foarte repede de mașină, volumul de încărcare este suficient chiar și pentru evenimente mai mari și este alimentat de o lampă ținută caldă și crocantă în partea de sus și de o bobină de încălzire de dedesubt. Mai mult, starea de funcționare respectivă a mașinii poate fi controlată cu ajutorul a trei comutatoare, lumină cu bobină de încălzire, oală pentru floricele și agitator în vasul pentru floricele, astfel încât să puteți menține floricelele calde în mașină pentru o perioadă lungă de timp, fără să vă faceți griji că resturile din oală vor arde Așa că dacă vrei floricele adevărate și uneori aveți nevoie de cantități mai mari, vă veți bucura cu adevărat de această mașină.

Arată recenzia originală

acum 7 ani Postat pe Amazon Germany

Geilomat!

Ce parte! Serios, am fost puțin sceptic la început, mai ales că am găsit imediat cioburi de sticlă în interior când l-am despachetat. Dar acestea au fost aparent reziduurile unui accident în timpul ambalării. În orice caz, totul a fost și este intact și funcționează excelent.Nu am găsit margini ascuțite. Singurul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să vă uitați mai atent la suportul oalei și poate să îl „îndoiți” puțin; Pentru că oala a sărit odată din suport în timpul procesului și toată grăsimea a fost distribuită frumos pe felii. Motivul a fost că capacul s-a blocat cumva la spargerea floricelelor, forțând oala să iasă din suport. Dar asta a fost un lucru unic. Aparatul de popcorn și-a făcut treaba perfect și toată lumea i-a plăcut gustul..."...mai bine decât la cinema..." este doar o afirmație!

Sunteți pe mâinile potrivite

cu noi!

Cu multă experiență și scopul de a oferi o calitate excelentă, economisind în același timp bani, dezvoltăm propriile noastre mărci puternice, cu design durabil, „Made in Germany”. Caracterizati prin peste 1.000.000 de clienți mulțumiți, dezvoltăm constant noi metode pentru a îndeplini personal dorințele și cerințele individuale.

De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre