Trustpilot
No Reviews Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs
Royal Catering

Mașină de ciocolată caldă - 5 litri - Afișaj cu LED-uri

1.899,00 RON
Prețul include TVA de 19%.

Articol: EX10011025

|

Model: RCSS-5 ECO

Prețul include TVA de 19%.

Gata de expediat!

Livrare aprox. vineri, 2 august
Qty
Reducere
Pe articol
1+
0%
1.899,00 RON
3+
5%
1.804,05 RON
5+
10%
1.709,10 RON
10+
15%
1.614,15 RON
Caracteristici cheie
  • Capacitate mare de 5 litri
  • Afișaj de control modern, digital, pentru o operare simplă
  • Economie de energie cu un motor economic și eficient din punct de vedere al costurilor
  • 8-12 ore de funcționare datorită construcției grele
  • Fabricat din policarbonat sigur, fără BPA
Detalii de livrare
Retururi și garanție

Detalii tehnice

Material
Policarbonat
Culoare
Negru
Afișare
LED
Tensiune [V]
230
Putere [W]
440
Durata ciclului de funcționare [h]
8 - 12
IEC Clasa de protecție
I
Tavă de picurare
Da
Picioare de cauciuc
Da
Capacitate
5 l
Înălțimea maximă posibilă a paharelor utilizate
95 mm
Dimensiuni (LxlxÎ)
37 X 37.5 X 46 cm
Greutate
6.16 kg
Dimensiuni de livrare (LxlxÎ)
42.5 X 37 X 50.5 cm
Transport Greutate
8.5 kg

Pachet de livrare

  • Mașină de ciocolată RCSS-5 ECO
  • Perie
  • Manual de instrucțiuni

Descrierea Produsului

Mașină de ciocolată caldă - 5 litri

Aparatul de ciocolată caldă RCSS-5 ECO de la Royal Catering vă ajută să preparați o ciocolată caldă delicioasă într-o clipă. Datorită sistemului special de palete, ciocolata de băut este amestecată în mod constant și rămâne fără cocoloașe și lichidă. Dispozitivul este, de asemenea, potrivit pentru a menține cald vinul fiert, ceaiul sau alte băuturi calde. Fie că este vorba de lapte cald, cafea sau bere - acest distribuitor de băuturi este versatil și completează consumabilele dvs. de catering într-o cantină, într-un restaurant sau la bufete. Aparatul este potrivit numai pentru ciocolată lichidă. Vă rugăm să topiți ciocolata înainte de a o pune în dozator.

Aparatul de ciocolată caldă vă menține băuturile la temperatura perfectă într-o cupolă de 5 litri. Designul profesional și atemporal face din acest dispozitiv un punct de atracție la modă pentru fiecare bar, bufet și restaurant. Recipientul transparent pune în evidență delicioasa ciocolată de băut. Un capac de închidere asigură faptul că recipientul este fixat în siguranță și ferm pe carcasa mașinii de ciocolată. Recipientul poate fi îndepărtat cu ușurință în timpul curățării.
Un sistem de control digital cu design touchpad face ca distribuitorul de cacao să fie plăcut și ușor de utilizat. Câteva butoane controlează temperatura, mixerul și încălzirea. Afișajul LED modern și ușor de utilizat informează utilizatorul dacă dispozitivul este pornit sau oprit și afișează procesul. Întrerupătorul PORNIT/OPRIT este amplasat separat pe partea laterală a dispozitivului. Un sistem de protecție împotriva supraîncălzirii asigură că distribuitorul de băuturi nu funcționează la temperaturi prea ridicate.
Aparatul de ciocolată caldă este alimentat de 440 de wați și este deosebit de economic și eficient din punct de vedere al costurilor. Acest lucru este asigurat de designul de economisire a energiei, care reduce consumul de energie și prelungește durata de viață a componentelor individuale ale dispozitivului - ceea ce înseamnă: timp de funcționare sporit cu costuri mai mici de energie electrică! Mașina de mare putere are un ciclu de lucru de 8 până la 12 ore.
O ciocolată bună de băut trebuie să fie groasă și fragedă, ceea ce nu este o problemă pentru această mașină de ciocolată de la Royal Catering. Aveți o opțiune de păstrare la cald, așa că nu trebuie să vă faceți griji că ciocolata se răcește. Sistemul de palete asigură că ciocolata este amestecată în mod constant, rămânând astfel delicat moale, pentru o experiență unică pentru clienți. Recipientul este fabricat din policarbonat sigur pentru alimente și fără BPA, care este inofensiv pentru sănătatea dumneavoastră, durabil și rezistent la temperaturi extreme.
Robinetul asigură faptul că ciocolata poate fi bătută fără a se vărsa. Ciocolata este protejată de murdărie de un capac ușor și rezistent al recipientului. O tavă de picurare captează excesul de lichide și asigură un loc de muncă curat. Acesta poate fi îndepărtat dacă este necesar și poate fi curățat cu ușurință. Carcasa are picioare din cauciuc, care protejează suprafața de lucru de zgârieturi și mențin aparatul ferm pe poziție. Un autocolant HOT avertizează cu privire la căldură și oferă protecție și siguranță pentru clienți și angajați.
.

Evaluări și recenzii


Filtrează după :

Întrebări frecvente

Cât timp poate funcționa mașina?

Mașina a fost proiectată pentru o funcționare îndelungată. Are un ciclu de funcționare de 8 până la 12 ore. Consumul redus de energie al motorului reduce și mai mult costurile cu energia electrică în comparație cu alte dispozitive.

Pot să folosesc distribuitorul singur?

Bineînțeles. Aparatul este operat cu ajutorul câtorva butoane. Restul funcționează automat. Toate detaliile mașinii de ciocolată pot fi găsite în manualul de instrucțiuni.

Ce se întâmplă dacă aparatul se strică?

Oferim o garanție de trei ani și servicii pentru toată zona UE. Dacă aveți întrebări sau probleme legate de mașină, contactați-ne!

De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre