Trustpilot
No Reviews Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs
Royal Catering

Congelator - 360 L - uși din sticlă - cu cheie - Royal Catering

3.799,00 RON
Prețul include TVA de 19%.

Articol: EX10013217

|

Model: RCFGDF-360

Prețul include TVA de 19%.
Qty
Reducere
Pe articol
1+
0%
3.799,00 RON
3+
5%
3.609,05 RON
5+
10%
3.419,10 RON
10+
15%
3.229,15 RON
Caracteristici cheie
  • Spațios - capacitatea de 360 de litri înseamnă mult spațiu pentru alimente congelate sau înghețată
  • Organizat - aranjați în mod ordonat alimentele și le puteți vedea dintr-o privire datorită celor 4 separatoare mari și ușilor glisante din sticlă
  • Durabil - carcasa congelatorului este fabricată din oțel, iar interiorul din aluminiu
  • Eficace - congelatorul utilizează agentul frigorific R290 pentru a menține în mod fiabil temperaturi între -15 și -18 °C
  • Practic - congelatorul mare are roți pentru un transport ușor, precum și uși glisante care se pot bloca pentru a proteja conținutul împotriva accesului neautorizat.
Detalii de livrare
Retururi și garanție

Detalii tehnice

Tipul de instalație
De sine stătător
Material
Aluminiu
Sticlă
Oțel acoperit cu pulbere
Ciclopentan
Culoare
Gri deschis
alb
Tensiune [V]
230
Clasa energetică
E
Putere [W]
297
Clasa de nivel de zgomot
D
Curent nominal [A]
1.5
Tipul de uși
Uși glisante
Clasa de protecție
I
Temperatura de răcire [°C]
între -15 și -18
Agent frigorific - agent de răcire
R290
AEC (Consumul anual de energie) [kWh]
7125
Capacitate
360 l
Puterea sunetului
50 dB
Dimensiuni (LxlxÎ)
127 X 67 X 82 cm
Greutate
52.7 kg
Dimensiuni de livrare (LxlxÎ)
130 X 78 X 87 cm
Transport Greutate
58 kg

Pachet de livrare

  • Congelator de piept RCFGDF-360
  • 4 coșuri

Descrierea Produsului

Mai mult spațiu de depozitare pentru alimentele congelate în congelatorul de la Royal Catering

Congelatorul cu cufăr cu încuietoare de la Royal Catering oferă o soluție modernă pentru congelarea alimentelor și prezentarea produselor congelate clienților. Congelatorul cu piept, prevăzut cu un termostat și uși glisante din sticlă, este un element de bază în gastronomia profesională, inclusiv în restaurantele fast-food, ghișeele cu gustări, bucătăriile hotelurilor și serviciile de catering. De asemenea, în congelatorul bine organizat puteți păstra cuburi de gheață pentru bar sau înghețată răcoritoare pe timp de vară.

Congelatorul cu piept cu vedere!

Cu o capacitate mare, de până la 380 L, congelatorul tip cufăr oferă suficient spațiu pentru depozitarea alimentelor sau a meselor congelate. Datorită ușilor glisante mari din sticlă, puteți vedea conținutul dintr-o privire, fără a fi nevoie să deschideți congelatorul. Acest lucru înseamnă că aveți întotdeauna o imagine de ansamblu a tuturor produselor congelate. Congelatorul este răcit cu ajutorul agentului frigorific R290, care se remarcă prin caracteristicile sale termodinamice excelente și prin eficiența energetică ridicată. Atingeți și mențineți rapid temperatura dorită cu ajutorul compresorului încorporat de 297 W. Reglați temperatura dorită într-un interval de la -15 la -18 °C pentru a se adapta la diferite tipuri de alimente. Temperatura este controlată de termostat, ceea ce garantează un consum de energie remarcabil de redus.
Organizați-vă în mod optim bunurile cu ajutorul celor 4 coșuri de separare practice ale congelatorului mare. Acest lucru vă permite să depozitați în condiții de siguranță și accesibilitate chiar și obiectele mai mici. Puneți coșurile în congelator sau scoateți-le la nevoie. Carcasa sa din oțel și căptușeala interioară din aluminiu ștanțat fac ca acest congelator comercial să fie foarte stabil și durabil. Aluminiul este materialul ideal pentru utilizarea la temperaturi scăzute datorită caracteristicilor sale excelente de păstrare la rece. Metalele de înaltă calitate sunt deosebit de ușor de curățat, iar suprafețele vopsite în alb-gri asigură întotdeauna un aspect profesional. Poziționați fără efort congelatorul toracic cu ajutorul roților cu rulare lină.

Evaluări și recenzii


Filtrează după :
De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre