Trustpilot
(1) Revizuire

Scaun Racing Gaming - cadru din oțel - reglabil

1.249,00 RON
Prețul include TVA de 19%.

Articol: EX10062591

|

Model: MSW-SIM-01

Prețul include TVA de 19%.
Qty
Reducere
Pe articol
1+
0%
1.249,00 RON
3+
5%
1.186,55 RON
5+
10%
1.124,10 RON
Caracteristici cheie
  • Precizie - maximizați confortul folosind maneta pentru a glisa scaunul de simulator de curse înainte și înapoi și fixați unghiul spătarului cu o manivelă, așa cum ați face-o într-o mașină.
  • Personalizabil - suportul înclinabil al pedalei se deplasează înainte și înapoi, în timp ce placa volanului poate fi ajustată în mai multe direcții în raport cu scaunul de curse pentru jocuri.
  • Flexibil - instalați placa de montaj pentru maneta de viteze pe fiecare parte a cadrului scaunului de joc.
  • Universal - datorită punctelor de montare pre-perforate, cadrul scaunului de curse pentru jocuri este compatibil cu cele mai multe volane, pedale și pârghii de viteze de la companii populare precum Logitech, Fanatec, Thrustmaster și altele.
  • Robust - scaunul de joc căptușit cu acoperire din piele artificială și cadrul din oțel acoperit cu pulbere poate rezista la ore lungi de joc fără a se deteriora.
Metode de plată sigure
Detalii de livrare
Retururi și garanție

DESCRIEREA PRODUSULUI

DETALII TEHNICE

Evaluări și recenzii


5.0

Pe baza a 1 recenzie

Filtrează după :

acum 4 luni Postat pe Expondo Germany

Ce scaun grozav!

Am cumpărat acest scaun pentru a-mi îmbunătăți experiența cu simulatoarele și sunt foarte mulțumit. Este confortabil, complet reglabil și compatibil cu roata mea. Un plus dulce: are suport pentru gear stick!! Acum mă simt ca un adevărat profesionist cu cursele mele sim!

Arată recenzia originală

Sunteți pe mâinile potrivite

cu noi!

Cu multă experiență și scopul de a oferi o calitate excelentă, economisind în același timp bani, dezvoltăm propriile noastre mărci puternice, cu design durabil, „Made in Germany”. Caracterizati prin peste 1.000.000 de clienți mulțumiți, dezvoltăm constant noi metode pentru a îndeplini personal dorințele și cerințele individuale.

De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre