Trustpilot
No Reviews Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs
MSW

Mug Press - dublu - până la 250 °C - afișaj LCD - temporizator

1.299,00 RON
Prețul include TVA de 19%.

Articol: EX10062696

|

Model: MSW-C&A HP MX2

Prețul include TVA de 19%.

Gata de expediat!

Livrare aprox. vineri, 2 august
Qty
Reducere
Pe articol
1+
0%
1.299,00 RON
3+
5%
1.234,05 RON
5+
10%
1.169,10 RON
10+
15%
1.104,15 RON
Caracteristici cheie
  • Generos - presa termică este ideală pentru a transfera desenele dvs. sau preferințele clienților dvs. pe 2 căni standard (11 oz / 300 ml) sau alte obiecte mari.
  • Versatilă - cu o gamă de temperaturi de 0 - 250 °C, presa pentru căni permite crearea de căni, căni și pahare personalizate din diverse materiale.
  • Profesională - presa de căldură are un senzor de temperatură foarte precis și excelează în a oferi o distribuție uniformă a căldurii.
  • Intuitiv - cu afișajul digital și temporizatorul cu alarmă, utilizarea presei pentru căni nu necesită experiență anterioară.
  • Siguranță - echipată cu o protecție fiabilă împotriva supraîncălzirii, presa de capace protejează atât materialul, cât și mașina.
  • Eficient - designul dual vă permite să imprimați simultan două cupe sau un singur obiect mai mare.
Detalii de livrare
Retururi și garanție

Detalii tehnice

Material
Oțel acoperit cu pulbere
Culoare
Argint metalic
Tensiune [V]
230
Tipul de afișaj
LCD
Clasa de protecție IP
IP21
Interval de timp [min]
0-17
Putere [W]
600
Temperatura maximă [°C]
250
Cablu de alimentare
1.5 m
Protecție de supraîncălzire
Da
Dimensiuni (LxlxÎ)
37.5 X 28 X 38.5 cm
Greutate
6.81 kg
Dimensiuni de livrare (LxlxÎ)
41.5 X 34 X 37 cm
Transport Greutate
7.83 kg

Pachet de livrare

  • MSW-C&A HP MX2 presă de cană
  • Cablu de alimentare

Descrierea Produsului

Presă cu cană dublă pentru proiecte creative și solicitări personalizate ale clienților

Cu 2 camere de presiune controlabile independent, dar interconectate, presa de transfer MSW este alegerea ideală pentru proiecte și produse personalizate. De la personalizarea simultană a două căni (11 oz / 300 ml) până la crearea unor articole promoționale mai mari, oferă o gamă largă de posibilități atât pentru pasionații de bricolaj, cât și pentru utilizatorii profesioniști. Presa termică garantează transferul precis al motivelor pe diverse obiecte, cum ar fi căni, căni, pahare, sticle și multe altele. Investiți în acest instrument indispensabil și dați viață ideilor dumneavoastră creative sau îndepliniți perfect dorințele clienților dumneavoastră!

Obțineți rezultate profesionale cu presa noastră de căldură precisă pentru căni și nu numai

Datorită senzorilor de înaltă precizie, distribuției uniforme a căldurii și afișajului digital LCD, presa termică oferă un control maxim asupra procesului de imprimare. Cu un control precis al temperaturii în intervalul 0 - 250°C, puteți fi siguri că desenele dorite sunt transferate pe materiale cu cea mai bună calitate. Cu ajutorul afișajului digital LCD, puteți selecta și monitoriza cu ușurință valorile simultan.

Pentru a maximiza confortul și siguranța, mașina de imprimat căni include un temporizator care poate fi reglat într-un interval de 0 - 17 minute. O alarmă vă anunță când procesul de imprimare se încheie, permițându-vă să vă dedicați între timp altor proiecte. Protecția integrată împotriva supraîncălzirii asigură o siguranță suplimentară atât pentru dispozitiv, cât și pentru materiale. Acesta împiedică elementele de încălzire să atingă temperaturi excesiv de ridicate și asigură o utilizare sigură.

Spre deosebire de alte modele, această presă de transfer necesită un spațiu minim pe podea. Prin urmare, această presă este alegerea ideală pentru a fi utilizată în magazinele de copiere mici sau în camerele de hobby. Dezlănțuiți posibilitățile versatile ale presei noastre termice pentru a vă transforma viziunile creative în realitate! Obțineți acum propria presă pentru căni și începeți proiectele de imprimare personalizate astăzi!

Evaluări și recenzii


Filtrează după :
De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre