Trustpilot
No Reviews Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs
MSW

Foam Cutter - 200 W - 1300 mm / 330 mm

1.849,00 RON
Prețul include TVA de 19%.

Articol: EX10062731

|

Model: MSW-ISU-HGIL 3

Prețul include TVA de 19%.

Gata de expediat!

Livrare aprox. vineri, 2 august
Qty
Reducere
Pe articol
1+
0%
1.849,00 RON
3+
5%
1.756,55 RON
5+
10%
1.664,10 RON
10+
15%
1.571,65 RON
Caracteristici cheie
  • Eficace - efectuați tăieturi fără efort, cu margini curate, cu dispozitivul de tăiere a spumei pe o lungime de 1300 mm și o adâncime de 330 mm.
  • Precizie - obțineți rezultate precise cu dispozitivul de tăiere a sârmei fierbinți datorită șinelor de ghidare, a scării și a adâncimii de tăiere reglabile.
  • Rezistent la intemperii - dispozitivul de tăiere din polistiren se mândrește cu protecția IP68 împotriva intemperiilor
  • Mutabil - transportați fără efort dispozitivul de tăiere a spumei datorită designului său subțire și construcției ușoare
  • Accesorii - împreună cu tăietorul de spumă fierbinte, primiți 5 fire premium din aliaj de nichel-cupru-crom.
Detalii de livrare
Retururi și garanție

Detalii tehnice

Material
Aluminiu
Carton acoperit texturat
Aliaj de nichel-cupru-crom
Culoare
Argint metalic
Unghiuri [°]
0-85
Convertor
40 V / 200 W
Adâncimea de tăiere [mm]
330
Clasa de protecție
Rezistent la apă până la IP68 cu siguranță termică
Tensiune nominală
230 V - 50 / 60 Hz
Lungime maximă de tăiere
1300 mm
Dimensiuni (LxlxÎ)
139.5 X 80 X 183.5 cm
Greutate
16.25 kg
Dimensiuni de livrare (LxlxÎ)
170.7 X 45 X 16.5 cm
Transport Greutate
19.15 kg

Pachet de livrare

  • Foam Cutter MSW-ISU-HGIL 3
  • 5 fire de tăiere

Descrierea Produsului

Cutterul profesional pentru polistiren cu o lungime de tăiere de 1300 mm

Pentru izolarea, renovarea și reabilitarea clădirilor în cadrul proiectelor de dimensiuni medii și mari, dispozitivul de tăiere a polistirenului MSW este dispozitivul optim de tăiere cu sârmă fierbinte. Acesta este proiectat pentru tăieri cu precizie milimetrică în panourile de izolație din polistiren și polistiren. Mașina de tăiat cu sârmă fierbinte vă permite să tăiați fără efort plăci izolatoare mari, cu lungimi de până la 1300 mm și adâncimi de 330 mm.

Tăietorul de polistiren de la experții în meșteșuguri de la MSW

Operarea dispozitivului de tăiere a sârmei fierbinți nu poate fi mai ușoară: apăsați pur și simplu butonul de comutare. Datorită transformatorului puternic de 200 W, dispozitivul de tăiere a polistirenului este gata de utilizare. În timpul tăierii, sârma fierbinte alunecă fără efort de-a lungul șinei de ghidare prin materialul izolator, permițându-vă să tăiați drept, lin și curat, fără întreruperi. Șinele de ghidare, o scală și adâncimea de tăiere reglabilă permit tăieri precise la milimetru.
Transformatorul cu grad de protecție IP68 este rezistent la apă - ploaia și umezeala nu au nicio șansă împotriva acestuia. În plus, Styrocutter este remarcabil de ușor, datorită construcției sale solide din aluminiu și carton structural acoperit. Puteți instala cu ușurință dispozitivul de tăiere a sârmei pe o masă. Datorită designului său rezistent la intemperii, construcției ușoare și ușurinței de transport și asamblare, dispozitivul este perfect potrivit pentru operațiunile mobile pe șantierele de construcții.

Tăietorul termic este prevăzut și cu 5 fire de tăiere realizate dintr-un aliaj de nichel-crom-cupru. Acest material specific este perfect pentru mașinile de tăiat polistiren datorită rezistenței sale excepționale la coroziune și toleranței la temperaturi extreme. Doar atunci când sârma atinge temperaturi ridicate, marginile se topesc, rezultând tăieturi precise și netede.

Evaluări și recenzii


Filtrează după :
De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre