Trustpilot
(11) Recenzii

Tocător de Crengi pe benzină - 6,5 CP - 80 mm

5.699,00 RON
Prețul include TVA de 19%.

Articol: EX10090080

|

Model: HT-HECTOR 212T

Prețul include TVA de 19%.

Gata de expediat!

Livrare aprox. vineri, 3 mai
5% reducere cu cel puțin 3 articole identice 10% reducere cu cel puțin 5 articole!
Setați prețul
Pe articol
Reducere
5.699,00 RON
5.699,00 RON
0%
17.097,00 RON
5.414,05 RON
5%
28.495,00 RON
5.129,10 RON
10%
Caracteristici cheie
  • Motor puternic de 6,5 CP, cu 3.600 rpm, care toacă crengi de până la 80 mm în diametru
  • Flexibil - pâlnie de ejecție reglabilă în trepte de 90°, posibilitate de ejecție laterală
  • Motorul eficient de 6,5 CP consumă max. 1,6 L/h
  • Rezervorul de combustibil de lungă durată - 3,5 L și rezervorul de ulei de 0,6 L permit o muncă neîntreruptă timp de peste 2 ore.
  • Mobil și stabil - două roți gonflabile mari și o carcasă robustă din oțel
Metode de plată sigure
Detalii de livrare
Retururi și garanție

DESCRIEREA PRODUSULUI

DETALII TEHNICE

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Evaluări și recenzii


3.9

Bazat pe 11 recenzii

Filtrează după :

acum 3 ani Postat pe Expondo Germany

Fă ceva!

Avem un gard viu cu creștere rapidă, care are aproximativ 100 m lungime. De-a lungul a câțiva ani, s-a acumulat o cantitate enormă de tăieturi, pe care acum le mărunțim treptat. Tocatorul funcționează rapid și maruntește totul fără efort. Un dispozitiv de top! Ceea ce mi se pare pozitiv este că schimbarea pozițiilor este fără efort. Recomandare clară de cumpărare!

Arată recenzia originală

acum 3 ani Postat pe Expondo Ireland

Tocator de lemn HT-Hector 212T

Am așteptat trei săptămâni pentru livrare, ceea ce, desigur, a fost în mijlocul pandemiei de virus corona. La sosire a fost un ansamblu direct de piese cu chei furnizate pentru lucrare. A completat cu ulei de motor, a umplut rezervorul de benzină, tocatorul de lemn a pornit la prima rotire a cheii. Cântărind puțin peste 80 kg, este foarte manevrabil pentru O singură persoană. La 107Dba, este puțin zgomotos, la fel au fost căștile pentru urechi și bineînțeles protecția ochilor am pus imediat la treabă tocatorul de lemne. A expediat foarte repede o cantitate mare de mărăcini tăiați, mărăcini, gard viu etc., din grădina mea într-o masă foarte gestionabilă de mulci/așchii și, desigur, la doar o fracțiune din volumul inițial. Expondo susține că poate manipula până la 80 mm diametru. Încă nu a atins acel diametru, dar până acum, tocatorul de lemn s-a ocupat de tot ce este introdus în el. Performanță impresionantă, recomandată!

Arată recenzia originală

acum 2 ani Postat pe ManoMano France

Produs foarte bun

Arată recenzia originală

acum 3 ani Postat pe Expondo Italy

Tocator excelent

Nu cunoșteam acest magazin, trebuie să spun că am fost impresionat pozitiv de eficiența operatorilor, disponibili pentru orice problemă.În ceea ce privește produsul la acest preț nu găsiți nimic cu contactul cu cheia precum și cu tragere, in plus produsul este foarte solid, frumos si se toaca foarte bine, cu siguranta il recomand tuturor celor care vor sa investeasca banii intr-un produs profesional.

Arată recenzia originală

acum 10 luni Postat pe Expondo Germany

TOP CHIPPERS

Am cumpărat recent acest tocator de la expondo. Comanda a fost ușoară, livrarea a fost rapidă și dispozitivul este TOP. Ambalajul a fost de primă clasă și asamblarea a fost ușoară. Tocătorul este puternic și poate trage cu ușurință ramuri și mai mari cu frunze! Acest lucru face ca tăierea să fie distractiv. :-)

Arată recenzia originală

acum 3 ani Postat pe Expondo France

Mașină bună

Dupa montaj fara dificultate am facut un test pe mici. Ramuri de dafin si ramuri mai mari de cca 5 cm de plop, treaba buna corespunzatoare asteptarilor mele.Se vad ulterior la cantitati mai mari.

Arată recenzia originală

anul trecut Postat pe ManoMano France

L-am folosit și mi-a îndeplinit așteptările. Material, usor de asamblat. Pentru ramuri de peste 50 mm D, fara miracole. Foarte multumit de aceasta achizitie.

Arată recenzia originală

acum 3 ani Postat pe Amazon United Kingdom

Tocator/Tocator de grădină Hillvert Hector 212T

Tocator/Tocator de grădină Hillvert Hector 212T - livrat în intervalul de timp promis. Aceasta pare a fi o mașină de sunet și a îndeplinit sarcinile cerute de ea - mărunțirea și mulcirea unor cantități mari de reduceri de arbuști și gard viu, împreună cu butașii mai mici cu frunze. Reducerea a 10 saci de gunoi de detritus până la 2 într-o după-amiază. Are o greutate (aproximativ 80 kg) și o construcție (anvelope umplute cu aer) care îl face ușor de mutat oriunde este necesar. Instrucțiunile de siguranță au sosit împreună cu mașina, dar inițial lipseau din livrare instrucțiunile esențiale de asamblare și operare. Cu toate acestea, odată ce am luat contact cu departamentul corespunzător al expondo, acestea au fost furnizate cu ușurință. Expondo a fost dornic să se asigure că serviciile primite de la ei sunt satisfăcătoare și, odată ce această problemă inițială a fost remediată, totul a fost bine. Ne-au asigurat că în viitor, instrucțiunile de asamblare și operare vor fi incluse cu fiecare transport. Suntem foarte mulțumiți de mașină.

Arată recenzia originală

acum 2 ani Postat pe Expondo Switzerland

Destul de bine făcut la prima vedere

Asamblare usoara, sasiu bine realizat si robust. Functioneaza bine pe crengi mici dar nu este deloc capabil sa zdrobeasca ramuri de 80 mm, de la 40 mm motorul se blocheaza deja si o ramura de 50 mm motorul se opreste! Plasticul anti-stropire al canalului de admisie este prea rigid și prost construit! (schimbați cu cauciuc și benzi lungi, mai eficient! Niplurile de unsoare ale rulmentului sunt prost amplasate, mai ales pe partea de protecție a curelei de transmisie, se rotesc la 90 de grade pentru a plasa niplurile de unsoare orizontal, mai ușor de lubrifiat și mai bine protejate!

Răspuns de la

Vă rugăm să ne anunțați. Întotdeauna dorim să ajutăm și să ne îmbunătățim, dar pentru a face acest lucru avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a preveni acest lucru în viitor. Împreună vom realiza acest lucru.
Arată recenzia originală

acum 7 luni Postat pe Expondo Finland

Cea mai proastă achiziție din viață! Nimic nu funcționează, și dacă nu durează mult. Asamblare dezgustătoare din piese defecte. Nici măcar nu valorează 5 euro. Poate că sunt atât de norocos, dar este un fapt!

Arată recenzia originală

Sunteți pe mâinile potrivite

cu noi!

Cu multă experiență și scopul de a oferi o calitate excelentă, economisind în același timp bani, dezvoltăm propriile noastre mărci puternice, cu design durabil, „Made in Germany”. Caracterizati prin peste 1.000.000 de clienți mulțumiți, dezvoltăm constant noi metode pentru a îndeplini personal dorințele și cerințele individuale.

De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre