Trustpilot
(10) Recenzii

Dedurizator Apă - 1-6 persoane - 12 L - 1,4-2,6 m³/h

2.149,00 RON
Prețul include TVA de 19%.

Articol: EX10250398

|

Model: UNI_WATERSOFTENER_1000A

Prețul include TVA de 19%.

Gata de expediat!

Livrare aprox. luni, 6 mai
5% reducere cu cel puțin 3 articole identice 10% reducere cu cel puțin 5 articole!
Setați prețul
Pe articol
Reducere
2.149,00 RON
2.149,00 RON
0%
6.124,65 RON
2.041,55 RON
5%
9.670,50 RON
1.934,10 RON
10%
Caracteristici cheie
  • Simplu — fără configurații complexe datorită supapei automate de dedurizare ASD2
  • De lungă durată - modul de regenerare automată asigură o durată lungă de viață fără întreținere
  • Personalizat - cu un volum de rășină de 12 L, acest sistem de dedurizare a apei este ideal pentru gospodăriile și întreprinderile cu 1 până la 6 persoane
  • Eficient—debit de apă de până la 2,6 m³/h
  • Puternic — unitatea de dedurizare a apei are o presiune de funcționare de 0,15 până la 0,5 MPa sau 1,5 până la 5,0 bar
  • Sigur – apa inutilizabilă este evacuată în sistemul de canalizare prin racordul corespunzător
Metode de plată sigure
Detalii de livrare
Retururi și garanție

DESCRIEREA PRODUSULUI

DETALII TEHNICE

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Evaluări și recenzii


4.5

Bazat pe 10 recenzii

Filtrează după :

acum 3 ani Postat pe Expondo Netherlands

bun si ieftin

aparat bun, dar instructiunile de utilizare ar trebui adaptate la aparatul furnizat, pentru furtunuri ai nevoie pentru a obtine adaptoare de la 1 inch la 15 mm, dar sunt disponibile de la cei mai buni angrosisti, te vor costa aproximativ 10 euro, in plus duritatea apei nu poate fi reglată setat așa cum se utilizează în Țările de Jos pentru duritatea germană, Dh, dar în mmol, conversia este ușoară 1 mmol, este 5,6 Dh. Vizualizați acest tabel și veți ști cum să convertiți duritatea apei. °dH °e °fH ppm mmol/l Duritate germană 1 °dH 1 1,253 1,78 17,8 0,179 Duritate engleză 1 °e 0,798 1 1,43 14,3 0,142 Duritate franceză 1 °fH 0,560 0,703 0,702 (US) 0,560 0,702 ppm 0,07 0,1 1 0,01 mmol/l 1 mmol/l 5,6 7,02 10 100 1 Tabel de conversie a durității apei

Arată recenzia originală

acum 6 luni Postat pe Expondo Slovakia

Simplă împlinire

Marfa a sosit în stare bună și ambalate în siguranță. Filtrul este inteligent și deștept. Deși sarea este prin capacul magnetic detașabil din partea din față. Ca urmare, spațiul de serviciu nu este mărit.

Arată recenzia originală

acum 2 ani Postat pe Expondo Switzerland

Sistem de detartrare

Performanța de top al prețului dispozitivului este corectă. Pot doar sa recomand.

Arată recenzia originală

acum 8 luni Postat pe Expondo France

Rapid și eficient

Am comandat prima data un balsam de la expondo si mare surpriza timpul a fost respectat si pachetul a fost super bine ambalat. Recomand acest comerciant, tot ce trebuie sa fac este sa-l pun in functiune.

Arată recenzia originală

acum 10 luni Postat pe Expondo Italy

Dedurizator de apă - 1-6 persoane - 12 L - 1,4-2,6 m³/h

Procesul de comandă a fost foarte simplu și dispozitivul a ajuns în cel mai scurt timp. Am fost foarte mulțumiți de întregul proces și de rezultatele achiziției noastre. Cu siguranță ne vom întoarce la expando.it în viitor.

Arată recenzia originală

acum 14 zile Postat pe Expondo Belgium

Produs grozav. Notă: Pentru furtunuri de conectare 4/4: este necesară cuplarea de la 3/4M la 4/4F. Costuri: 1,70 €/buc

Arată recenzia originală

acum 4 ani Postat pe Expondo Netherlands

Primele experiențe

Dispozitiv excelent, manual foarte confuz. Livrat la timp în ambalaj bun. Site-ul afirmă că conectarea nu este dificilă; Și nu este cazul atâta timp cât se precizează clar de ce aveți nevoie! De exemplu, dimensiunea conexiunii nu este dimensiunea standard pe care o folosim în Țările de Jos. Deci trebuie să cumpărați material suplimentar pentru a se potrivi. Furtunurile flexibile sunt de dimensiuni uriașe care sunt greu de poziționat după instalare, flexibilitatea se pierde apoi din cauza presiunii apei. Manualul nu este în olandeză și acest lucru este uneori confuz, deoarece termenii folosiți nu sunt ușor de înțeles fără o traducere și, chiar și atunci, rămâne dificil pentru un profan să traducă într-o acțiune. Cuvintele folosite în instrucțiunile de utilizare nu corespund cuvintelor folosite în meniul de pe afișajul dispozitivului. Acest lucru este foarte confuz! De exemplu, mi-a luat o jumătate de dimineață să fac brânză din ea, în timp ce de fapt este super simplă. E doar o chestiune de a folosi cuvintele potrivite pentru a se potrivi cu cele ale dispozitivului. Funcționarea finală a dispozitivului este în regulă și nu există plângeri în acest sens. Odată conectat, practic nu trebuie să vă mai faceți griji pentru asta. Este recomandabil să instalați un bypass suplimentar, astfel încât să puteți continua să utilizați alimentarea cu apă în timpul regenerării și/sau lucrului.

Arată recenzia originală

acum 6 zile Postat pe Expondo Hungary

Aparat de umezit pentru 1-6 persoane

Din pacate, compania nu are un centru de service in Ungaria, asa ca clientul trebuie sa realizeze singur instalarea. În principiu, acest lucru nu ar fi dificil, dar descrierea Ghidului utilizatorului atașat este complicată și uneori greu de înțeles - pentru clienții care nu sunt foarte tehnic. De exemplu, nu am putut găsi modalitatea de a seta gradul nk dorit... etc. Un ghid pas cu pas ar face lucrurile mult mai ușoare pentru client.

Arată recenzia originală

acum 3 ani Postat pe Expondo Hungary

Dedurizator de apă de primă clasă

Îl folosesc de aproape o lună și sunt 100% mulțumit de el.Am fost puțin sceptic în privința termenului de livrare de patru zile, dar am fost plăcut surprins când, în a patra zi, am împachetat inteligent, cu imaginație. scotand interiorul cu o banda elastica umflata, postasul a sunat si i-a predat dedurizatorul.La prima vedere si acum chiar si dupa o luna de utilizare pot spune ca calitatea in acest caz depaseste pretul. este simplu, l-am instalat cam in jumatate de ora cu cele doua furtunuri de 1'' dupa ora. Meniul nu este la fel ca in carte, expresiile sunt ciudate si cand am vazut mmol/ mi s-a parut ca intreaba despre nivelul zahărului meu din sânge. De aceea a scăzut o stea. Dacă reușim să depășim acest lucru, ceea ce va dura cu siguranță o jumătate de zi, l-am cumpărat și mi-am forat partea pentru încă o zi sau două, suntem garantat că vom fi mulțumiți. Și apoi, după o reglare buna o data, nu trebuie sa punem sare din cand in cand.Pot doar sa o recomand.

Arată recenzia originală

acum 5 luni Postat pe Expondo Belgium

Bun dedurizator de apă

Dedurizator de apă bun și cu preț mic, instalare ușoară, manual olandez disponibil pe site, dar ar putea fi puțin mai clar pentru un neprofesionist, acest lucru este imposibil. Cineva cu experiență își va da seama, dar nu strângeți furtunurile flexibile prea tare sau garniturile vor fi defecte. Dedurizatorul de apă în sine este un produs foarte bun pentru banii puțini, îl pot recomanda cu siguranță. Doar pentru informarea dumneavoastră, conexiunile furtunurilor flexibile sunt 4/4.

Arată recenzia originală

Sunteți pe mâinile potrivite

cu noi!

Cu multă experiență și scopul de a oferi o calitate excelentă, economisind în același timp bani, dezvoltăm propriile noastre mărci puternice, cu design durabil, „Made in Germany”. Caracterizati prin peste 1.000.000 de clienți mulțumiți, dezvoltăm constant noi metode pentru a îndeplini personal dorințele și cerințele individuale.

De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre