Trustpilot
(7) Recenzii

Stație de lipit cu ventilare a fumului - 2 display-uri - 720 Wați - Basic

729,00 RON
Prețul include TVA de 19%.

Articol: EX10021026

|

Model: S-LS-16 BASIC

Prețul include TVA de 19%.

Livrare aprox. vineri, 3 mai
5% reducere cu cel puțin 3 articole identice 10% reducere cu cel puțin 5 articole!
Setați prețul
Pe articol
Reducere
729,00 RON
729,00 RON
0%
2.187,00 RON
692,55 RON
5%
3.645,00 RON
656,10 RON
10%
Caracteristici cheie
  • ideal pentru repararea, controlul sau întreținerea pieselor electrice
  • carcasă compactă, robustă, izolată de siguranță
  • fier de lipit puternic de 75 watt
  • reglare precisă a temperaturii
  • 2 afișaje LED
  • utilizare portabilă datorită mânerului de transport / protejat împotriva descărcărilor electrostatice (ESD)
Metode de plată sigure
Detalii de livrare
Retururi și garanție

DESCRIEREA PRODUSULUI

DETALII TEHNICE

Evaluări și recenzii


4.4

Bazat pe 7 recenzii

Filtrează după :

acum 6 ani Postat pe Amazon Italy

Un produs profesional si de lunga durata

Sunt tehnicianul unui centru de asistență pentru computer și smartphone. Avem de la 10 până la 20 de aparate electronice pe zi, care necesită întreținere prin această stație care până acum a putut fi un aliat valid.Materialele sunt de înaltă calitate și citind întregul manual înveți multe noțiuni utile pe care altfel le-ai face. ignora.Pana in prezent De la achizitie aceasta masina nu a dat semne de defectare sau uzura,mentinand constanta temperatura varfului.Produs excelent achizitionat la un pret pe care il consider avantajos.

Arată recenzia originală

acum 2 ani Postat pe Amazon Italy

Produs grozav

Produs excelent, foarte funcțional, confortabil și ocupă puțin spațiu, doar puțin zgomotos. Cumpar-o

Arată recenzia originală

acum 7 ani Postat pe Amazon Italy

Optimal.

Încep prin a spune că nu există nicio evaluare între comandă și livrare... în timp ce completezi totul și dai clic pe trimite produsul este deja acasă... dacă lucrurile au funcționat 1/4 din modul în care funcționează pe Amazon... lumea ar fi cu siguranță mai bună, pentru că există o relație uneori fictivă și alteori reală, dar totuși există și asta e important, între cei care cumpără, cei care vând și cei care livrează în mod excepțional...toți uniți pentru asta ora.. .zi...sau saptamana pana s-a rezolvat totul...In ceea ce priveste statia e serioasa, de buna manopera fiind nemti, chiar daca sunt elemente fabricate in China, dar probabil sunt facute. cu un calibru diferit (vezi Apple) și este mai presus de toate funcțional. Citisem despre zgomot sau vibrație... doar joacă-te o clipă cu pereții din tablă ai carcasei... poate da un sfert de tură la niște șuruburi, dacă vrei să fii pretențios. Acum trebuie doar să așteptăm durata și să sperăm că este și excelentă..

Arată recenzia originală

acum 6 ani Postat pe Amazon Germany

destul de bun cu limitari...

Am cumparat statia de lipit de alta parte, nu de pe Amazon.Dar din moment ce am cautat si eu recenzii si am gasit doar "recenzia" din 28 decembrie 2016, care nu spune nimic, o fac si eu aici.Versiunea de baza este chiar așa a însemnat.Nu sunt incluse alte vârfuri de lipit (Set original 30€ dar se potrivesc și alte trepte ieftine.) etc. dar duze pentru unitatea de aer cald.Un burete mic, din păcate ieftin, albastru, destul de subțire și un suport pentru fier de lipit. (cu posibilitatea de a depozita 10 varfuri de lipit si un dozator de lipit. Prefer sa cumpar setul Pentru 30€ in plus (pret azi) exista varfuri de lipit si dupa poza o lampa de marire... important pentru mine este ca fierul de lipit si cablul sunt destul de usoare iar cablul este foarte flexibil.Acum am scos aspiratia,pe de o parte te blochezi uneori pe componente si zumzetul motorului(care asigura si aerul cald)este destul de puternic chiar si la cel mai jos nivel si statia de lipit vibreaza foarte puternic.Asta nu este sanatos pentru componente iar zgomotul este enervant si monotom.Decuplarea ar trebui deja luata in considerare de producator in gama de pret .cu cei 75 wati fierul de lipit ajunge la temp (310°C pentru mine) estimată în aproximativ 30 de secunde conform afișajului, bineînțeles că vârful are nevoie de puțin mai mult, asemănător unui fier de călcat cu aer cald.Per total, sunt mulțumit de achiziție și am avut deja un timpul bun cu stația de lipit a funcționat mai bine decât seturile de porțelan dar bineînțeles că nu poate ține pasul cu stațiile de 300€+.instrucțiunile sunt chiar grozave...dar ce amator are nevoie de ele ;)

Arată recenzia originală

luna trecută Postat pe Expondo Slovakia

Statie de lipit cu extractor de fum

Sunt mulțumit de capacitatea de lipire a acestei stații, temperatura poate fi reglată pe rând în intervalul specificat de producător, același lucru este valabil și pentru suflarea aerului cald. În ceea ce privește funcția de aspirație, sunt puțin dezamăgită, funcționează, dar se vede doar când este setată la cele mai înalte niveluri și, dacă nu mă înșel, probabil că se folosește un mic compresor pentru asta, dar în cazul meu este fie prost fixat sau poate prost lubrifiat, doar că este zgomotos și vibrează cu toată stația. Prelucrarea generală și calitatea se potrivesc aproximativ cu prețul. Sunt mulțumit, este doar păcat de compresor. Poate o voi rezolva schimbând un fel de ventilator sau ceva de genul.

Arată recenzia originală

acum 7 ani Postat pe Amazon Germany

adnotare

Aparatul face o impresie bună din exterior, dar nu poate fi evaluat 100% deoarece desenele tehnice sunt 0. Trebuie să ghiciți accesoriile.Instrucțiunile de siguranță sunt descrise foarte cuprinzător pentru copiii mici și, de asemenea, instrucțiunile de eliminare... ....mfg . A.Juche

Arată recenzia originală

acum 2 ani Postat pe Amazon Germany

Stație de aer cald destul de bună, dar cu un fier de lipit mediocru

Îmi place până acum funcționarea și conceptul stației de lipit. În multe situații este mult mai ușor să lucrezi cu aer cald decât cu un piston, puterea de încălzire a aerului cald este suficientă și controlul temperaturii este ok. 5 stele pentru aerul cald.Aceeași pompă pare să fie folosită pentru aspirația de lipit a fierului de lipit. Acest lucru este destul de practic, deoarece fumul este aspirat chiar lângă punctul de lipit și nu vine direct în fața ta. Numai că „filtrul” încorporat arată slab și va avea un efect de protecție aproape nul. Fumul intră în cameră aproape 1:1, doar nu direct în față. Dar asta e ceva, oricum ar trebui să ventilați regulat în acest hobby. Trebuie sa te obisnuiesti cu furtunul mai gros de la fierul de lipit, e realizabil.Sunt nemultumit de puterea de incalzire a fierului de lipit. Fierul meu de lipit Ersa de 16 W din anii 1990 face mai mult decât acest presupus fier de lipit de 75 W. Nu este posibil să lipiți nicio panglică de cupru HF, așa că încă folosesc pistonul meu Weller de 36 W. Da, ai citit bine, are doar jumătate din putere. Chiar trebuie să fie ceva în neregulă cu fierul de lipit. De asemenea, mă îndoiesc că temperatura afișată a fierului de lipit are ceva în comun cu temperatura vârfului de lipit. Se spune de ceva vreme 350°C și lipitura normală nu se topește. Nu se poate.Sunt joburi in care trebuie sa mentineti o temperatura maxima mai scazuta si un timp maxim mai mic pentru lucrarea de lipit. Acest lucru este posibil doar cu un control bun și multă performanță. De aceea vad mai putin acest aparat, chiar daca se face reclama ca atare.Dezmontarea varfului de lipit arata ca varful de lipit nu se potriveste pozitiv pe tija de incalzire. Al meu are o fantă de 1 mm între ele. Adică, ne așteptăm la lacune mai mici în mașini. Dar aerul izolează căldura, nu-i așa? Am încorporat o bucată de cupru într-o formă de C foarte complicată pentru ca totul să se întindă. Acum este puțin mai bine. Fiecare stație de lipit Ersa analogică folosită de 20 de ani se lipește mai bine. Ei bine, dar numai dacă găsiți vârfuri de lipit capabile de SMD.Pentru lucrări fine precum SMD sau componente clasice, fierul de lipit este suficient. Cu toate acestea, oricine este în gama HF sau are cabluri mai groase de lipit va deveni rapid nemulțumit.Partea cu aer cald a stației este destul de decentă și totul împreună merită prețul în ciuda deducerilor.Aș dori să văd controlul temperaturii pentru aer cald până la cel mai scăzut nivel la 50 °C, apoi puteți lucra și cu plasticul. Temperatura minimă de 100°C este clar prea caldă pentru asta. Capul de lipit face parte din reproiectare. Aceasta înseamnă că nu face față clasei de dispozitive de top. Dispozitiv bun de nivel de intrare pe care îl puteți cumpăra chiar dacă știți despre defecte.

Arată recenzia originală

Sunteți pe mâinile potrivite

cu noi!

Cu multă experiență și scopul de a oferi o calitate excelentă, economisind în același timp bani, dezvoltăm propriile noastre mărci puternice, cu design durabil, „Made in Germany”. Caracterizati prin peste 1.000.000 de clienți mulțumiți, dezvoltăm constant noi metode pentru a îndeplini personal dorințele și cerințele individuale.

De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre