Trustpilot
(5) Recenzii

Set Aparat de Lipit cu placă de preîncălzire și 2 cleme + accesorii

1.199,00 RON
Prețul include TVA de 19%.

Articol: EX10021003

|

Model: S-LS-10

Prețul include TVA de 19%.

Gata de expediat!

Livrare aprox. vineri, 3 mai
5% reducere cu cel puțin 3 articole identice 10% reducere cu cel puțin 5 articole!
Setați prețul
Pe articol
Reducere
1.199,00 RON
1.199,00 RON
0%
3.597,00 RON
1.139,05 RON
5%
5.995,00 RON
1.079,10 RON
10%
Caracteristici cheie
  • ideal pentru reparații de echipamente electrice, lipirea plăcilor de curcuit imprimate, cositorit, manipularea mecanică a metalului și multe altele
  • carcasă compactă, stabilă, izolată de protecție
  • fier de lipit puternic de 75 wați
  • timpi de încălzire rapid și control precis al temperaturii
  • display LED mare
  • schimbare rapidă și ușoară a vârfurilor și a duzelor / asigurată împotriva descărcărilor electrostatice (ESD)
Metode de plată sigure
Detalii de livrare
Retururi și garanție

DESCRIEREA PRODUSULUI

DETALII TEHNICE

Evaluări și recenzii


4.6

Bazat pe 5 recenzii

Filtrează după :

acum 4 zile Postat pe Expondo Hungary

Lucrează bine

Timp de încălzire rapid, raport calitate-preț bun

Arată recenzia originală

acum 10 luni Postat pe Expondo Poland

Produs excelent

O alegere foarte buna pentru un pasionat de electronica amator Pret accesibil pentru 3 dispozitive intr-o carcasa compacta. Fiecare funcție are o temperatură de funcționare reglabilă. Fierul de lipit se încălzește rapid și își menține temperatura stabil. În plus, numărul și varietatea de știfturi de lipit sunt potrivite pentru diferite tipuri de lipire și dezlipire a componentelor electronice. Un balon cu aer cald cu o gamă foarte largă de temperatură, diverse duze de curgere și forță de suflare reglabilă permite lipirea ușoară a plăcilor cu elemente SMD. Masa de încălzire facilitează multe lucrări de deslipire. Poate fi folosit pentru uscare, testare, lipire etc. O lampă LED cu lentilă de mărire este de ajutor în toate lucrările. Pe scurt, o achiziție reușită.

Arată recenzia originală

acum 4 ani Postat pe Amazon Germany

bunuri bune

Totul este bine. Mulțumiri

Arată recenzia originală

acum 3 ani Postat pe Expondo Germany

În general mulțumit, dar cu mici comentarii.

Pozitiv: Statia de lipit functioneaza bine si impecabil. Este foarte bine construit si de buna calitate. Totul este controlabil și ușor de utilizat. Este rapid gata de funcționare și oferă o muncă bună și rapidă. Accesoriile sunt si ele de buna calitate si ofera o utilizare versatila a aparatului.Lupa are o baza solida si grea, astfel incat lupa sa stea bine in orice pozitie. Negativ: Cu toate acestea, reglarea debitului de aer nu este precisă, afișajul este la maxim chiar dacă nivelul de rotație nu este încă complet ridicat. In plus suportul pentru fierul de calcat cu aer cald nu este foarte bun Fierul de calcat cu aer cald este solid si functioneaza perfect, dar modul de prindere nu este bine facut. Prin urmare, 4,5 din 5 stele pentru mine

Arată recenzia originală

acum 3 ani Postat pe Expondo Germany

Solid și suport bun

Stația de lipit are un design solid. Din nefericire, încălzitorul IR de pe primul s-a rupt cu un big bang când am încercat să-l trec peste 200°C. Dar suportul s-a descurcat cu totul foarte rapid și foarte convenabil și în câteva zile am avut unul nou care a trecut testul de stres fără probleme. Dezavantajele pentru mine sunt mărirea oarecum scăzută a lupei și distorsiunea relativ puternică, care este probabil inevitabil datorită designului. De asemenea, mi-ar fi plăcut un vârf mult mai fin în gama, altfel foarte extinsă, de vârfuri de lipit, deoarece de obicei lucrez mult cu 0201 SMD. Pentru pasionați, stația este cu siguranță o opțiune foarte bună și, mai presus de toate, rentabilă.

Arată recenzia originală

Sunteți pe mâinile potrivite

cu noi!

Cu multă experiență și scopul de a oferi o calitate excelentă, economisind în același timp bani, dezvoltăm propriile noastre mărci puternice, cu design durabil, „Made in Germany”. Caracterizati prin peste 1.000.000 de clienți mulțumiți, dezvoltăm constant noi metode pentru a îndeplini personal dorințele și cerințele individuale.

De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre