Trustpilot
(8) Recenzii
Royal Catering

Mașină de ambalat în vid - lățime sac: 31 cm - Royal Catering - 16 L/min - 0,9 bar

939,00 RON
Prețul include TVA de 19%.

Articol: EX10011733

|

Model: RCVG-40

Prețul include TVA de 19%.

Gata de expediat!

Livrare aprox. vineri, 2 august
Qty
Reducere
Pe articol
1+
0%
939,00 RON
3+
5%
892,05 RON
5+
10%
845,10 RON
10+
15%
798,15 RON
Caracteristici cheie
  • Aspirare puternică și rapidă cu 580 W și pompa dublă încorporată
  • Versatilitate - numeroase aplicații pentru alimente, cosmetice, electronice și alte produse
  • Eficient și mobil - dispozitivul compact funcționează cu o viteză de aspirare de 16 L/min
  • Generos - mașina de ambalat în vid închide saci de folie cu o dimensiune maximă de 31 cm
  • Ușor de utilizat - touchpad-ul cu afișaj LED simplifică operarea
Detalii de livrare
Retururi și garanție

Detalii tehnice

Tensiune [V]
230
Tijă de sudură [mm]
310
Putere [W]
580
Grad de vid [bar]
0.9
Funcții
Vacuum/Cancelare/Pulse/Sigilare/Sigilare instantanee/Marinate/Canister
Lățimea liniei de etanșare [mm]
1.8 x 2
Viteza de vid
16 l/min
Lățimea maximă a sacului
31 cm
Dimensiuni (LxlxÎ)
38.5 X 28 X 11 cm
Greutate
4.6 kg
Dimensiuni de livrare (LxlxÎ)
43 X 18.5 X 33 cm
Transport Greutate
5.5 kg

Pachet de livrare

  • Mașină de împachetat cu vid RCVG-40
  • Manual de instrucțiuni

Descrierea Produsului

Depozitarea curată și pe termen lung a alimentelor datorită mașinii compacte de ambalare în vid din oțel inoxidabil

Protejați-vă alimentele și prelungiți durata de depozitare cu mașina de ambalare în vid RCVG-40 din colecția de echipamente de catering Royal Catering. Carnea, legumele, ierburile aromatice și chiar sosurile își păstrează prospețimea în ambalajul etanș și formează baza pentru mese gustoase în restaurante, hoteluri sau pentru evenimente cu catering. Datorită pungilor de film, atât alimentele ambalate în vid, cât și alte produse, cum ar fi cosmeticele sau piesele electronice, pot fi depozitate într-un mod care economisește spațiu și protejate în siguranță de praf și murdărie.

Mașină de ambalare în vid cu economie de spațiu cu numeroase funcții

Mașina de sigilat în vid aspiră tot aerul din punga de plastic datorită pompei sale duble de 580 W. Mecanismul de închidere asigură faptul că sacul rămâne intact în timp ce aerul iese. Puteți selecta individual dimensiunea sacului de folie de ambalare până la o lățime de 31 cm. Odată ce aerul a ieșit, aparatul compact de bucătărie sigilează automat deschiderea pungii cu o sudură de 1,8 x 2 mm lățime. Acest lucru previne deteriorarea alimentelor cauzată de oxidare și reduce dezvoltarea ciupercilor sau a bacteriilor. Ingredientele sigilate rămân proaspete pentru mai mult timp și pot fi păstrate congelate chiar și luni de zile. Ingredientele ambalate în vid sunt, de asemenea, potrivite pentru gătitul delicat sous vide.
Carcasa mașinii comerciale de ambalare în vid este fabricată din oțel inoxidabil și îndeplinește astfel cele mai înalte standarde de igienă. Operarea este simplă și intuitivă datorită unui touchpad cu afișaj LED. Puternicul ajutor de bucătărie atinge un debit de 16 L/min și oferă o varietate de funcții: aspirare complet automată și manuală, sigilare și marinare automată și manuală. Funcțiile pot fi anulate prin simpla apăsare a unui buton.

.
Fie că este vorba de pregătirea pentru congelare de șoc, depozitare la rece sau gătit sous vide: Cu aparatul de sigilare în vid de înaltă calitate de la Royal Catering obțineți un aparat compact de bucătărie multifuncțional, ușor de utilizat.

Evaluări și recenzii


4.4

Bazat pe 8 recenzii

Filtrează după :

Postat pe Expondo Poland

Mașina de ambalat sub vid Royal strip este un dispozitiv care permite ambalarea ermetică a alimentelor, menținându-le prospețimea și protejându-le împotriva contaminării și umidității. Versatilitate și aplicare: Mașina de ambalat este potrivită pentru încapsularea cărnii, brânzeturilor, mezelurilor, fructelor, legumelor, cafelei, nucilor și altor produse. Poate fi folosit și pentru ambalarea medicamentelor, bijuterii, electronice și cosmetice. Funcții: Aparatul oferă mai multe funcții utile: Aspirare: Aspirarea aerului din interiorul pungii. Odată ce procesul este finalizat, acesta se oprește automat. Viteză: Setați viteza de aspirație (lentă/rapidă). Alimente: Mod de funcționare adaptat tipului de mâncare (uscat/umed). Canistra: Aspirarea aerului din recipientele externe. Puls: Închideți manual sacul, util pentru produsele delicate. Etanșare: Etanșare fără aspirație de aer. Functionalitate: sigilant modern pentru peste, carne, fructe si legume. Posibilitatea de a regla puterea vidului și timpul de sudare. Construcție: bine făcută, din oțel inoxidabil, suportă folii de diferite lățimi. Il recomand tuturor 5/5

Arată recenzia originală

acum 2 luni Postat pe Expondo Germany

Aspirare puternică

Dispozitivul face o primă impresie valoroasă și solidă. Vidul creat de pompa dublă este foarte puternic la -0,9 bar, adică ~ presiunea atmosferică este aproape complet eliminată. Zgomotul pompei este, desigur, puțin mai puternic decât în cazul dispozitivelor simple pentru uz privat, dar dacă doriți să faceți în mod regulat o conservare de înaltă calitate, ar trebui să utilizați un dispozitiv profesional ca acesta. De asemenea, sudarea curată face o impresie profesională cu lățimea sa de ~5 mm. Toți parametrii sunt variabili prin setare sau prin acțiune manuală a impulsului. Dispozitivul are, de asemenea, o conexiune de furtun care poate fi folosită chiar și pentru a aspira cutiile (furtunul nu este inclus în domeniul produsului). Seturile de conserve vin adesea cu un furtun care se potrivește cu dozele; compatibilitatea cu dispozitivul ar trebui să fie de ~ 4/6 mm în diametru. (primul număr diametrul interior, al doilea număr diametrul exterior) Există un standard?

Arată recenzia originală

acum 4 luni Postat pe Expondo Sweden

Funcționează așa cum mi-am propus. Preț bun.

Arată recenzia originală

acum 8 luni Postat pe Expondo United Kingdom

L-am cumpărat pentru a înlocui unul mult mai ieftin, care a durat trei ani, dar a fost problematic de la sfârșitul primului său porc. Până acum, tot ce am făcut cu acest model este o pereche de căprioare și o mulțime de fazani, totuși pare mult mai bine.

Arată recenzia originală

acum 11 luni Postat pe Expondo France

In varf

Voi pune 4,5 in loc de 5 pentru a sti lungimea ramasa de sigilat si absenta unei lame pentru a taia punga. Dar funcționează foarte bine. În afară de lungimea de lăsat, ușor de manevrat. De asemenea, poate aspira cutii cu furtun deoarece are in lateral functia de vacuum extern. O poți face și treptat. Nimic de spus momentan. Funcționează mai bine decât aparatul de înghețată dublu de la aceeași marcă

Arată recenzia originală

anul trecut Postat pe Expondo Italy

Mediocru

La pretul platit ma asteptam mai bine, produsul a sosit cu o cutie sparta si o lovitura pe plexiglas. După ambalarea în vid, aerul rămâne în pungi.

Răspuns de la

Multumesc pentru parerea ta. Vrem să o ajutăm și vrem să ne îmbunătățim în continuare, dar pentru a evita problema pe viitor, avem nevoie de sprijinul ei. Împreună vom reuși.
Arată recenzia originală

acum 8 luni Postat pe Expondo Belgium

Niciun comentariu furnizat.

Arată recenzia originală

acum 11 luni Postat pe Expondo Switzerland

Niciun comentariu furnizat.

Arată recenzia originală

Întrebări frecvente

Pot sigila lichidele cu aparatul?

Nu, cu acest aparat puteți aspira doar alimente solide. Pentru sigilarea etanșă a lichidelor, vă recomandăm un aparat de sigilare în vid cu cameră.

De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre