Trustpilot
No Reviews Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs
Royal Catering

Afumător de Cărnuri - 8 rafturi

3.449,00 RON
Prețul include TVA de 19%.

Articol: EX10010730

|

Model: RCRO-1300

Prețul include TVA de 19%.

Gata de expediat!

Livrare aprox. vineri, 2 august
Qty
Reducere
Pe articol
1+
0%
3.449,00 RON
3+
5%
3.276,55 RON
5+
10%
3.104,10 RON
10+
15%
2.931,65 RON
Caracteristici cheie
  • perfect pentru afumarea peștelui, a cărnii sau a legumelor
  • potrivit pentru fumatul la cald sau la cald
  • spațiu pe 8 rafturi și cârlige
  • temporizator de până la 120 de minute cu funcție de alarmă
  • construcție durabilă și igienică din oțel inoxidabil
Accesorii
Detalii de livrare
Retururi și garanție

Detalii tehnice

Material
Oțel inoxidabil
Culoare
Argint
Tensiune [V]
230
Putere [W]
1000
Temporizator
Da
Numărul de grătare
8
Capacitate
147 l
Distanța dintre grătare
9 cm
Dimensiuni (LxlxÎ)
44 X 59 X 130 cm
Greutate
39.5 kg
Dimensiuni de livrare (LxlxÎ)
53.5 X 47 X 124.5 cm
Transport Greutate
42.7 kg

Pachet de livrare

  • Cabinet de fumat RCRO-1300
  • 1 țeavă de coș de fum
  • 8x rafturi
  • Tabou pentru grăsime (cu gura de scurgere la bol)
  • ./li>
  • Cuptor pentru grăsime
  • Cazetă de foc
  • Unitate de control pentru temperatură cu temporizator

Descrierea Produsului

Afumător de alimente - 8 rafturi

Peștele proaspăt afumat nu este acum doar o delicatesă pe care o puteți savura în port, ci și o delicatesă care vă poate păstra aroma distinctivă a cărnii și a cârnaților afumați timp de mai multe săptămâni.
Cu afumătorul de alimente RCRO-1300, puteți acum să preparați aceste delicatese și să le oferiți oaspeților dvs. o experiență gustativă deosebită cu delicatesele afumate. Afumătorul pentru alimente oferă suficient spațiu pentru pește și carne - 40 x 34 x 108 cm. Alimentele pot fi atârnate de un cârlig în cuptor sau așezate pe unul dintre cele opt rafturi. Acestea au o distanță minimă de 7 cm în înălțime.
La cabinetul de tămâie este închis, iar focarul este umplut cu așchii de lemn, care asigură fumul pentru procesul de afumare. Focarul poate fi plasat cu ușurință în interior fără a deschide dulapul. Sub focar se află o tavă de colectare a cenușii arse în timpul procesului de afumare.
Temperatura dorită poate fi reglată de către regulatorul de temperatură. Intervalul de temperatură este de 0 - 110 °C și, prin urmare, este la fel de potrivit pentru afumarea la cald și la cald. Durata procesului de afumare poate fi setată cu ajutorul unui cronometru. O alarmă vă va semnala odată ce timpul prestabilit s-a scurs. Durata maximă a temporizatorului este de 120 de minute. Cronometrul poate fi resetat în orice moment, dacă nu sunteți mulțumit de primul rezultat.
Pe partea laterală a afumătoarei se află un termometru ușor de citit care indică temperatura în grade Celsius și Fahrenheit. Acest lucru înseamnă că veți fi mereu informat cu privire la temperatura actuală fără a deschide dulapul.
Grăsimea produsă în timpul afumării este colectată cu ajutorul unei tăvi de colectare, care protejează focarul și podeaua cabinei de afumare de contaminare. În cazul unei acumulări mari de grăsime, grăsimea colectată se scurge prin gura de scurgere într-un bol aflat sub tava de colectare. Acesta este colectat acolo și poate fi eliminat mai ușor.
Afumătorul de alimente este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Materialul este ușor de curățat și este foarte robust, astfel încât afumătoarea își păstrează permanent suprafața lucioasă. Această suprafață netedă se caracterizează prin proprietăți igienice excelente, astfel încât afumătoarea este ideală pentru prelucrarea alimentelor, cum ar fi peștele și carnea.
Sunt incluse dulapul pentru tămâie, un tub de coș de fum, o tavă colectoare, un bol pentru grăsime, un recipient pentru cenușă, o cutie pentru cărbuni, o unitate de control pentru temperatură cu temporizator, precum și 8 rafturi.

Evaluări și recenzii


Filtrează după :
De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre