Trustpilot
La Preț Promoțional
(18) Recenzii

Suport de Motor - 900 kg

749,00 RON 799,00 RON
Prețul include TVA de 19%.

Articol: EX10060313

|

Model: MSW-MS-900

Cel mai mic preț garantat
Prețul include TVA de 19%.

Livrare aprox. vineri, 3 mai
5% reducere cu cel puțin 3 articole identice 10% reducere cu cel puțin 5 articole!
Setați prețul
Pe articol
Reducere
749,00 RON
749,00 RON
0%
2.247,00 RON
711,55 RON
5%
3.745,00 RON
674,10 RON
10%
Caracteristici cheie
  • Construcție stabilă din oțel
  • Capacitate de încărcare de 900 kg
  • Placa de montaj poate fi rotită la 360 ° și blocată în poziția dorită
  • Brațe de montare reglabile
  • Poate fi adaptat la diferite tipuri de motoare și transmisii / Pentru montarea practică și ușoară a motoarelor și transmisiilor
  • Construcție pliabilă, picioarele pot fi pliate pentru a economisi spațiu / Șase roți din plastic rezistent
Metode de plată sigure
Detalii de livrare
Retururi și garanție

DESCRIEREA PRODUSULUI

DETALII TEHNICE

Evaluări și recenzii


4.6

Bazat pe 18 recenzii

Filtrează după :

acum 3 ani Postat pe Expondo Finland

Cric de motor

O achiziție cu adevărat grozavă pentru tine. Prețul a fost/este cu adevărat accesibil și un mare mulțumire vânzătorului.

Arată recenzia originală

acum 5 ani Postat pe Amazon Italy

Produs foarte bun, ambalaj nu la egalitate, vânzător eficient și atent

Produs de 5 stele avand in vedere pretul Standul este de buna calitate, sectiunea profilelor metalice este buna, la fel si grosimea, constructia este simpla iar sudurile par bine realizate per total, fara gauri sau bule, chiar daca un putin neregulat, evident lucrat manual.Are o vopsea frumoasa groasa desi nu cred ca a fost tratat cu grund asa ca in cativa ani sigur va aparea ceva rugina,dar pe acest segment de piata cred ca sunt toate asa. Pe alocuri puteți vedea că există niște reziduuri de sudură supravopsite, care probabil se vor desprinde, dar în general eu notez 7/8. Piulițele și șuruburile sunt galvanizate de calitate standard de bricolaj, nimic excelent, dar își face treaba, șuruburile sunt amprentat in clasa 4.8, deci rezistenta scazuta, dar nu este un obiect care sa faca fata unor sarcini enorme.Rotile sunt dure, nu sunt cauciucate.IMPORTANT: La montaj, destul de simplu (nu exista instructiuni ci doar vedere explodata) si repede, ai grija cand conectezi piesa verticala in forma de teava (unde este introdusa placa rotativa care tine motorul), pe care urmeaza sa se monteze cele 2 tirante metalice.Pune-o in pozitie cu suruburile dar fara a le strange, lăsând puțin joc, adăugați tiranții, apoi strângeți totul împreună. Dacă atașați tiranții la o piesă care a fost deja fixată, nu veți putea introduce șuruburile.Îmi imaginez că e în regulă, pentru a menține totul în tensiune odată ce șuruburile au fost strânse.Mai mult, nu strângeți prea mult prin suruburi (M14-urile), risti sa deformezi metalul in piesa de forma "trapezoidala", recomand max 25nm. Am strâns-o prea mult și partea metalică a piuliței, care nu era vizibilă, s-a deformat ușor Puncte dure: ambalaj, nu exista material de protecție între diversele părți și capul și coada pachetului nu erau întărite, cu Rezultatul a fost ca atunci cand piesele au fost frecate, acestea au ajuns cu vopseaua deteriorata la punctele de contact iar cartonul, gros dar insuficient pentru a suporta miscarea a 38 kg de material, a fost rupt pe alocuri.Sacul cu feronerie, cantarind la cel puțin un kilogram bun, s-a rupt, provocând scurgerea unei părți din conținut. Deoarece a fost slăbit în pachet, o parte din șuruburi s-au pierdut în timpul călătoriei prin lacrimile care au fost create. Prin urmare, va trebui să merg la magazinul de hardware pentru a obține ceea ce a fost pierdut (din fericire puțin material ușor de disponibil). vânzătorul a fost foarte cooperant și a oferit o rambursare parțială pentru a-și cere scuze pentru daune, după ce a privit fotografiile cu starea articolului.De asemenea, a asigurat că va lua măsuri pentru a rezolva problema, deci 5 stele pentru excelent după- serviciu de vânzări.

Arată recenzia originală

acum 6 zile Postat pe Expondo Belgium

Solid

Nu este folosit inca, dar pare foarte solid, finisaje bune

Arată recenzia originală

acum 6 zile Postat pe Expondo Belgium

Solid

Nu este folosit inca, dar pare foarte solid, finisaje bune

Arată recenzia originală

acum 6 zile Postat pe Expondo Belgium

Solid

Nu este folosit inca, dar pare foarte solid, finisaje bune

Arată recenzia originală

acum 5 ani Postat pe Amazon Italy

Optimal

Produs grozav

Arată recenzia originală

luna trecută Postat pe Expondo Croatia

Top 👍

Instrument grozav

Arată recenzia originală

acum 3 ani Postat pe Amazon Spain

La fel ca în fotografie

La fel ca in poza, totul corect

Arată recenzia originală

acum 3 ani Postat pe Amazon United Kingdom

Fantastic

Fantastic

Arată recenzia originală

acum 4 ani Postat pe Amazon Italy

Excelent instrument de lucru

Suport motor foarte util pentru cei care trebuie să lucreze la un motor, având posibilitatea de a lucra la o înălțime optimă și putând roti motorul după dorință

Arată recenzia originală

Sunteți pe mâinile potrivite

cu noi!

Cu multă experiență și scopul de a oferi o calitate excelentă, economisind în același timp bani, dezvoltăm propriile noastre mărci puternice, cu design durabil, „Made in Germany”. Caracterizati prin peste 1.000.000 de clienți mulțumiți, dezvoltăm constant noi metode pentru a îndeplini personal dorințele și cerințele individuale.

De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre