Trustpilot
No Reviews Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs
MSW

Set de ciocane de alunecare - 7 buc.

209,00 RON
Prețul include TVA de 19%.

Articol: EX10061548

|

Model: MSW-DA-20

Prețul include TVA de 19%.

Gata de expediat!

Livrare aprox. vineri, 2 august
Qty
Reducere
Pe articol
1+
0%
209,00 RON
3+
5%
198,55 RON
5+
10%
188,10 RON
10+
15%
177,65 RON
Caracteristici cheie
  • Puternic - forță de tracțiune mare datorită ciocanului de alunecare foarte greu cu o greutate de 2,2 kg
  • Simplu - unealta ideală atât pentru profesioniștii din domeniul auto, cât și pentru mecanicii amatori
  • Accesorii - livrarea include două dispozitive de tragere cu dimensiunile 121 x 25 mm și 60 x 13 mm, precum și două lungimi de canelură de 52 și 103 mm fiecare.
  • Siguranță - mânerul se așează confortabil în mână și previne prinderea degetelor
  • Durabil - oțel robust și rezistent și plastic rezistent (PP)
Detalii de livrare
Retururi și garanție

Detalii tehnice

Dimensiuni (LxlxÎ)
50 X 10 X 10 cm
Greutate
2 kg
Dimensiuni de livrare (LxlxÎ)
54 X 11 X 8 cm
Transport Greutate
2.26 kg

Pachet de livrare

  • Ciocanul de alunecare MSW-DA-20 Ciocan de alunecare (2,2 kg) 2 extractoare (121 x 25 mm/60 x 13 mm) 2 lungimi de canelură (52 mm)
  • 2 lungimi de canelură (103 mm) Manual de instrucțiuni

Descrierea Produsului

Acest instrument este o adevărată afacere! Ciocanul de alunecare perfect pentru repararea loviturilor

Fie că este vorba de daune minore provocate de grindină sau de o tamponare în parcare, ciocanul glisant MSW-DA-20 de la MSW, experții în echipamente de garaj de înaltă calitate, netezește orice lovitură rapid și fiabil, fără a deteriora vopseaua. Acest lucru reduce costurile, economisește timp și asigură rezultate optime pe caroseria mașinilor, camioanelor sau motocicletelor - sau chiar pe frigidere și mașini de spălat! Instrumentul este ușor de utilizat atât de profesioniști, cât și de persoane cu experiență, în garajele lor de acasă.

Uneltele profesionale de smulgere a danturii din colecția de unelte profesionale a MSW}.

Acest set puternic de ciocane de alunecare facilitează îndepărtarea loviturilor de toate formele și dimensiunile fără a deteriora vopseaua. Pentru a face acest lucru, trebuie să conectați unul dintre cele patru elemente de tragere din plastic la suprafața corpului și să îl atașați la ciocanul de alunecare folosind unul dintre cele două adaptoare. Trăgând cu putere de ciocanul de alunecare de 2,2 kg, loviturile pot fi îndepărtate treptat de pe tablă. Datorită tracțiunii ridicate, chiar și loviturile mari pot fi stăpânite cu ușurință și cu puțin efort!
Cu mânerul extra-lung, aveți întotdeauna totul la îndemână. În acest fel, unealta pentru repararea loviturilor promite un transfer optim al forței de tracțiune către caroserie. În funcție de mărimea și forma adânciturii, se pot înșuruba diferite adaptoare pe filetul dispozitivului de extracție a ciocanului de alunecare, cum ar fi cele două dispozitive de extracție incluse în pachetul de livrare cu dimensiunile 121 x 25 mm și 60 x 13 mm. Mânerul ciocanului culisant pentru repararea loviturilor este acoperit cu cauciuc antiderapant pentru o prindere sigură.
Ciocanul de alunecare este fabricat din oțel rezistent și durabil, astfel încât vă va servi cu fidelitate timp de mulți ani și vă va ușura munca! Dimensiunea compactă a ciocanului glisant îl face, de asemenea, potrivit pentru utilizarea mobilă la fața locului cu clienții dumneavoastră.

Evaluări și recenzii


Filtrează după :
De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre