Trustpilot
La Preț Promoțional
No Reviews Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs
MSW

Lamă de tăiere cu diamant - 200

109,00 RON 115,53 RON
Prețul include TVA de 19%.

Articol: EX10060810

|

Model: MSW-TB-200/25

Cel mai mic preț garantat
Prețul include TVA de 19%.
Qty
Reducere
Pe articol
1+
0%
109,00 RON
3+
5%
103,55 RON
5+
10%
98,10 RON
10+
15%
92,65 RON
Caracteristici cheie
  • Pânza de ferăstrău robustă, de înaltă calitate, pentru tăierea pietrelor, ceramicii, plăcilor, betonului și multe altele.
  • Potrivit pentru ferăstrăul pentru piatră T-SAW200G și alte ferăstraie circulare compatibile
  • Construcție din oțel cu grosimea de 2,4 mm, cu stabilitate ridicată
  • Marginea segmentată a lamei pentru rezultate rapide și eficiente
  • Diametru: 200 mm | diametru miez: 25,4 mm
Detalii de livrare
Retururi și garanție

Detalii tehnice

Material
Oțel cu strat de diamant
Culoare
Argint
Diametrul lamei [mm]
200
Diametrul burghiului [mm]
25.4
Grosimea lamei
2.4 mm
Dimensiuni (LxlxÎ)
20 X 20 X 2.4 cm
Greutate
0.4 kg
Dimensiuni de livrare (LxlxÎ)
25 X 22 X 0.3 cm
Transport Greutate
0.41 kg

Pachet de livrare

  • Lama de schimb pentru ferăstrău de piatră MSW-TB-200/25

Descrierea Produsului

Lamă de schimb pentru ferăstrău de piatră - 200 x 25

Pânza de schimb pentru fierăstrău de piatră MSW-TB-200/25 de la MSW este un accesoriu de înaltă calitate pentru tăierea profesională a pietrei, ceramicii, plăcilor, betonului și multe altele. Aceasta este soluția ideală pentru toate atelierele care urmăresc precizia și eficiența la tăiere și tăiere. Fie că este vorba de construcții, zidărie sau în atelierele private ambițioase, această lamă este la fel de potrivită.

Ferăstraie de piatră sunt un lucrător’s cel mai bun prieten al lui

Cu acest fierăstrău de piatră, puteți tăia și separa diferite materiale cu un profesionalism și o precizie remarcabile. Discul de tăiere de înaltă calitate este prevăzut cu un strat de diamant, ceea ce îl face să strălucească prin robustețea și durabilitatea sa excepțional de ridicată. Salutați tăieturile curate și spuneți la revedere de la bavurile incomode! Chiar și cele mai dure materiale nu se potrivesc cu această lamă sigură și eficientă.
Cu un diametru de 200 mm și un diametru al miezului de 25,4 mm, acest fierăstrău de piatră este lama de înlocuire ideală pentru puternicul nostru fierăstrău de piatră T-SAW200G. În plus, acest disc de tăiere poate fi utilizat cu orice ferăstrău circular care are parametrii corespunzători.
Această lamă nu este formată din mai multe segmente separate, ci este una continuă. Lamele de ferăstrău cu aceste dimensiuni și caracteristici sunt concepute pentru tăierea în mediu umed. O altă caracteristică a acestei lame este că tăieturile sunt netede și fără bavuri.
Ferăstrăul de piatră a fost fabricat din oțel cu o grosime de 2,4 mm, ceea ce garantează o stabilitate deosebit de ridicată. Această lamă își păstrează forma chiar și după o utilizare îndelungată și, datorită stratului de diamant, impresionează prin rezultatele sale de înaltă calitate. Lasă-te impresionat de profesionalismul și eficiența lamei de schimb pentru fierăstrău de piatră MSW-TB-200/25 de la MSW.

Evaluări și recenzii


Filtrează după :

Întrebări frecvente

Pot folosi această lamă și cu alte dispozitive?

Puteți utiliza lama MSW-TB-200/25 cu orice ferăstrău care are diametrul corespunzător al miezului de 24,4 mm, deoarece aceasta este dimensiunea standardizată.

Pot folosi această lamă și pentru metal?

Nu, deoarece lama s-ar putea rupe. Pentru tăierea metalului, utilizați numai lame fabricate special în acest scop. Pânza de ferăstrău pentru piatră MSW-TB-200/25 ar trebui să fie utilizată pentru pietre, ceramică, gresie, beton și așa mai departe.

De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre