Trustpilot
(16) Recenzii

Cărucior basculant pentru grădină - 550 kg - înclinabil - 150 L

1.399,00 RON
Prețul include TVA de 19%.

Articol: EX10090175

|

Model: HT-Q.BASS-550

Prețul include TVA de 19%.

Gata de expediat!

Livrare aprox. joi, 2 mai
5% reducere cu cel puțin 3 articole identice 10% reducere cu cel puțin 5 articole!
Setați prețul
Pe articol
Reducere
1.399,00 RON
1.399,00 RON
0%
4.197,00 RON
1.329,05 RON
5%
6.995,00 RON
1.259,10 RON
10%
Caracteristici cheie
  • Rezistent - cărucior basculant pentru grădină cu capacitate mare de 150 L / 550 kg
  • Simplu - convenabil pentru încărcare și descărcare, complet cu funcție de înclinare
  • Manevrabil - potrivit pentru utilizare pe orice teren datorită anvelopelor foarte mari cu diametrul de 33 cm.
  • Ergonomic - mânerul căptușit asigură confort chiar și după o utilizare îndelungată
  • Robust - design rezistent, cu cadru cu două axe și roți de mare rezistență
Metode de plată sigure
Detalii de livrare
Retururi și garanție

DESCRIEREA PRODUSULUI

DETALII TEHNICE

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Evaluări și recenzii


4.8

Bazat pe 16 recenzii

Filtrează după :

anul trecut Postat pe Expondo Italy

este o întrebare despre articolul care nu a găsit unde să pun întrebări

Căruciorul la care se face referire în obiect are atașament pentru tractoare de gazon odată ce mânerul pentru remorcare manuală a fost scos?

Răspuns de la

Aceasta este o întrebare bună. Contactați-ne la 06 97 63 24 04 sau scrieți la [email protected]. Vă vom ajuta să găsiți răspunsul.
Arată recenzia originală

anul trecut Postat pe Amazon Germany

cărucior bun

bun pentru tractor de grădină

Arată recenzia originală

luna trecută Postat pe Expondo France

Perfect

Chiar nu sunt dezamăgit de achiziția mea. O capacitate super care facilitează deplasarea echipamentelor prin grădină (melc, lopată, târnăcop, sac de pământ, lighean etc.). In plus, am construit 3 laturi lambriuri usoare pentru a ridica corpul cu 70 cm. Doar fericire 🥹. Tot ce lipsește este motorul pentru rating 🤪

Arată recenzia originală

acum 24 de zile Postat pe Expondo Slovakia

O valoare excelentă pentru bani

Am cumparat caruciorul pentru un tractor de gradina dar si pentru uz manual si este grozav in ambele scopuri.Constructia este solida si asamblarea a fost simpla.Caruciorul este usor de controlat si stabil.Manerul retractabil are destul de mult joc, dar legătura din spatele tractorului este mai puternică decât cu un cărucior asemănător G21 GA 120. Raport calitate-preț excelent, nu am găsit un camion mai bun.

Arată recenzia originală

anul trecut Postat pe ManoMano France

Pentru o grădină mare dimensiunile acestui cărucior sunt ideale. Constructia pare robusta si manevrabilitate excelenta. Sistemul de basculare al tomberonului este foarte practic. Încântat de achiziția mea.

Arată recenzia originală

acum 7 luni Postat pe Expondo United Kingdom

Produs genial

Am comandat acest cărucior nu eram sigur la ce să mă aștept calitatea corespunzătoare a construcției pentru sarcini grele ușor de mutat ușor de aruncat lucruri produs bun

Arată recenzia originală

acum 2 ani Postat pe Amazon Germany

Parte super stabila, recomandare!

Nu sunt cumpărate aici, ci sunt comandate direct de la vânzător Spre deosebire de majoritatea celorlalte dispozitive care se vând astfel, există trei diferențe serioase: a. substructură; Aici nu există coli subțiri sau similare, totul este un profil pătrat solid.b. functie de inclinare; Aici „șasiul” rămâne pe poziție și nu scurtează ampatamentul ca la multe alte modele. Aceasta înseamnă că stabilitatea nu este afectată.c. Bara de tracțiune are opțiunea de cuplare; mânerul poate fi îngropat spre interior și astfel rămâne „la bord”. Solutie foarte eleganta!Cuva este si extrem de stabila (material gros, asemanator unei galeti de constructie de calitate superioara).Foarte manevrabila, lina de mers si extrem de stabila. (Chiar și trei copii care se jucau pe el nu l-au răsturnat). cel mai bine se face cu două persoane. Apoi este complet asamblat în aproximativ 20 de minute.Șuruburi groase și solide, nimic de reproșat.Singurul dezavantaj:Ai grijă la rulmentul barei de tracțiune!Dar asta e mare lucru ;-) L-aș recomanda cu siguranță,piesa grozavă!

Arată recenzia originală

luna trecută Postat pe Expondo Denmark

Super robust si bun

Cărucior frumos, robust și puternic

Arată recenzia originală

anul trecut Postat pe Expondo France

Un cărucior bun

Căruciorul de grădină Hillvert HT-Q.BASS-550 seamănă îndeaproape cu apreciatul Gorilla Carts GOR6PS de 1200 lb. Spre deosebire de ceea ce este indicat în descriere, roțile nu au 250 mm ci 13 inci (330 mm). Sarcina indicată pe anvelope este de 300 lb, pe roată, 1200 lb pentru întreg, sau 544 kg, de unde indicația de 550 kg. Umflarea nu trebuie să depășească 2,07 bar. Asamblarea nu pune probleme, șuruburile (șuruburi de blocare, șaibe) fiind de calitate satisfăcătoare. La despachetare se simte un miros puternic de cauciuc, care persistă câteva zile. Am folosit acest cărucior, tras de un tractor, pentru a muta ceva mai mult de 4 snururi de lemn umed pe o sută de metri, pe teren înclinat și vizibil accidentat, vreo 60-70 de drumuri. Lățimea de 70 cm a ansamblului precum și greutatea aproximativă de 31 kg contribuie la stabilitatea excelentă a ansamblului. Manevrabilitatea căruciorului, în mișcare înainte, este uluitoare dar aproape imposibilă în marșarier, căruciorul intră imediat în modul crab. Înclinarea cutiei de plastic de o grosime bună nu reprezintă o problemă. Depozitarea necesită 70 cm în lățime, 112 cm în lungime în poziție normală sau 0,80 m când înclinați căruciorul înapoi pe corp. In concluzie, sunt foarte multumit de produs, de confirmat in timp. Nu se poate compara cu produse care costă 100 de euro.

Răspuns de la

Mulțumesc pentru cuvintele tale pozitive și încurajatoare. Așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm să luați măsuri și să vă atingeți obiectivele pe viitor. O zi bună !
Arată recenzia originală

acum 8 luni Postat pe Expondo Austria

Cum era de așteptat

Cumpărat recent, încă nu am lucrat cu el, face o impresie foarte bună. Pare foarte robust, cada este de înaltă calitate și stabilă, cu pereți groși. Sasiul este foarte stabil, cu 2 copii in interior ramane stabil in colturile stramte, bascularea functioneaza perfect. Mânerul se așează confortabil în mână și nu zdrăngănește la fel de mult ca în cazul modelelor mai mici. Cu toate acestea, este o piesă cu adevărat mare care necesită spațiu. Deja aştept cu nerăbdare prima lucrare de grădină. Chiar și fără muncă efectivă, tot pot recomanda mașina.

Arată recenzia originală

Sunteți pe mâinile potrivite

cu noi!

Cu multă experiență și scopul de a oferi o calitate excelentă, economisind în același timp bani, dezvoltăm propriile noastre mărci puternice, cu design durabil, „Made in Germany”. Caracterizati prin peste 1.000.000 de clienți mulțumiți, dezvoltăm constant noi metode pentru a îndeplini personal dorințele și cerințele individuale.

De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre