Trustpilot
No Reviews Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs
Wiesenfield

Hrănitor pentru păsări cu cameră - HD - 4 MP - Solar

629,00 RON
Prețul include TVA de 19%.

Articol: EX10280536

|

Model: WIE-BF-02

Prețul include TVA de 19%.

Gata de expediat!

Livrare aprox. vineri, 2 august
Qty
Reducere
Pe articol
1+
0%
629,00 RON
3+
5%
597,55 RON
5+
10%
566,10 RON
10+
15%
534,65 RON
Caracteristici cheie
  • Inteligent - alimentatorul pentru păsări cu cameră, detector de mișcare și energie solară atrage păsările, astfel încât să le puteți observa mai îndeaproape ca niciodată.
  • Sharp - camera integrată în alimentatorul pentru păsări oferă imagini de 4 MP la calitate HD, astfel încât vă puteți bucura de fiecare detaliu.
  • Conectat - cu ajutorul conexiunii Wi-Fi de 2,4 GHz, puteți urmări mișcările pline de viață ale păsărilor direct pe smartphone-ul dvs.
  • Răspuns rapid - senzorul de mișcare cu un unghi de 120° detectează imediat toate păsările care se apropie și începe înregistrarea sau transmisia în direct.
  • Durată lungă - bateria litiu-ion încorporată este alimentată prin intermediul celulei solare și garantează o durată de funcționare de până la 2400 de ore.
Detalii de livrare
Retururi și garanție

Detalii tehnice

Material
Plastic ABS
Tipul de baterie
Li-ion 3.7 V 5200 mAh
Culoare
alb
Umiditate [%]
10 - 95
Dimensiunea senzorului [inch]
1/3
Tipul de obiectiv
120° (unghi larg)
Intervalul de temperatură [°C]
-20 ~ 55
Rezoluție video
4 MP (2560 x 1440)
Dimensiunile panoului solar [mm]
17 x 12
Wifi
Da
Pe baterii
Da
Dimensiuni (LxlxÎ)
37 X 27 X 30.5 cm
Greutate
1.39 kg
Dimensiuni de livrare (LxlxÎ)
31 X 26 X 27 cm
Transport Greutate
2.1 kg

Pachet de livrare

  • Hrănitor pentru păsări cu cameră foto WIE-BF-02:
  • Celula solară
  • Materiale de asamblare

Descrierea Produsului

Păsările din grădină sunt în centrul atenției cu alimentatorul pentru păsări cu cameră foto

Îți place să observi păsările? Apoi, invitați-le să vă anime grădina cu hrană pentru păsări! Hrănitoarea pentru păsări de la Wiesenfield este prevăzută cu o cameră care vă permite să observați toată agitația de la hrănitoarea pentru păsări. Acesta este echipat cu tehnologie de ultimă generație și combină camera cu un detector de mișcare vigilent, o celulă solară puternică și o conexiune Wi-Fi stabilă la smartphone-ul dumneavoastră. Rezultatul este reprezentat de imagini foarte clare ale unor cinteze, țânțari și mierle.

Cunoașteți-vă mai bine păsările cu ajutorul camerei Wiesenfield pentru hrănitori de păsări

Hrănitorul pentru păsări este echipat cu un alimentator care poate conține până la 2,5 litri de semințe și le distribuie uniform într-un vas de hrănire. Reglați camera din dozator pentru a recunoaște în mod optim atât păsările mari, cât și cele mici. Puteți vizualiza imaginile cu o rezoluție de 4 MP în calitate video HD prin intermediul smartphone-ului dumneavoastră. Puteți găsi aplicația potrivită în App Store sau în Google Play. Sunteți presați de timp, dar nu vreți să pierdeți frenezia hrănirii? Înregistrați pur și simplu imaginile pe un card TF și vizualizați-le cu ușurință mai târziu. Camera foto și smartphone-ul sunt conectate printr-o conexiune Wi-Fi de 2,4 GHz. Conexiunea audio în două direcții cu anulare a zgomotului asigură un sunet echilibrat.

Pentru a vă asigura că nu pierdeți nimic, camera este echipată cu un detector de mișcare care reacționează la păsări la un unghi de 120°. La apus sau pe timp de noapte, camera utilizează 6 LED-uri cu infraroșu pentru a ilumina păsările fără a le deranja. În timpul zilei, un panou solar alimentează cu energie bateria Li-ion, care impresionează cu o durată de funcționare de până la 2400 de ore. Atașați alimentatorul de păsări la un copac sau la un perete și nu mai pierdeți niciodată o pasăre la stația de hrănire!

Evaluări și recenzii


Filtrează după :
De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre