Trustpilot
(9) Recenzii

Hrănitor automat pentru pui - 12 kg - picioruș 980 g

579,00 RON
Prețul include TVA de 19%.

Articol: EX10280039

|

Model: WI-CF-120

Stoc redus

Grăbește-te! Au mai rămas doar câteva articole!

Prețul include TVA de 19%.

Gata de expediat!

Livrare aprox. vineri, 3 mai
5% reducere cu cel puțin 3 articole identice 10% reducere cu cel puțin 5 articole!
Setați prețul
Pe articol
Reducere
579,00 RON
579,00 RON
0%
1.737,00 RON
550,05 RON
5%
2.895,00 RON
521,10 RON
10%
Caracteristici cheie
  • Alimentatorul practic-automat se deschide prin greutatea puiului pe o tăblie.
  • Carcasă durabilă, rezistentă la intemperii și robustă din aluminiu ștanțat
  • Piciorul din aluminiu securizat în relief previne alunecarea puilor
  • Capacitate mare și spațioasă de 12 kg care asigură hrană pentru o perioadă lungă de timp
  • Igienic - hrana rămâne sigilată și este distribuită doar în funcție de necesități, alimentatorul previne împrăștierea hranei.
Metode de plată sigure
Detalii de livrare
Retururi și garanție

DESCRIEREA PRODUSULUI

DETALII TEHNICE

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Evaluări și recenzii


4.1

Bazat pe 9 recenzii

Filtrează după :

anul trecut Postat pe Amazon Germany

Foarte buna investitie

Orpis și Straturile noastre verzi au durat doar 3 zile pentru că gura mare ar fi putut să le mănânce... și pentru că pur și simplu nu instalasem acest dop gri ciudat la început, deoarece instrucțiunile de înșurubare au avut într-adevăr o rezoluție foarte slabă. poze, nici nu știam unde este de fapt chestia asta și la ce trebuia folosită piesa... dar exact asta a fost marele ajutor pentru ca clapeta să nu se închidă din nou atât de repede și cu un accident. Acum capacul coboară încet și liniștit, așa că nu mai este amenințător și micile animale își pozează între ele cât de grozave sunt când pot deschide această cutie inițial amenințătoare pentru a mânca. Foarte frumos facuta si mancarea scumpa, buna este protejata de soareci si sobolani asa cum ne-am dorit. Pur si simplu grozav, isi merita banii! În special în cazul orpington-ului mare, a fost important pentru noi să găsim ceva care să ofere o mulțime de spațiu liber atunci când mâncăm. Cocoșii au piepteni atât de mari, încât altfel s-ar răni atunci când mănâncă din cele mai mari hrănitori suspendate, când trebuiau să-și strângă capul pentru a ajunge la mâncare. Toată lumea este fericită acum, foarte grozav!

Arată recenzia originală

anul trecut Postat pe Amazon France

Produsul mi se pare bun, insa nu este un pachet nou pe care l-am primit

Pachetul primit nu avea instructiunile de asamblare, as fi preferat ca pachetul sa fie verificat corespunzator, din instructiuni lipseau pagini, cu siguranta pastrate de cel care incercase sa il monteze inaintea mea. Sincer, nu e foarte corect, instructiunile ramase, si anume instructiunile de siguranta, chiar s-au patat. , a trebuit să găsesc paginile lipsă pe internet și să fac capturi de ecran, apoi editarea este puțin dezordonată și desenul nu este suficient de precis și prea mic. explicațiile par clare dar de fapt lipsesc explicații importante și așa că trebuie să ghicim ce făceam cu unele dintre piulițe, în plus a trebuit să adaug și 4 piulițe mici la șurubul pus pentru a atașa bara mare de piciorul pieței. , altfel nu ține. Altfel odată asamblat alimentatorul pare bun și suficient de solid. Am arătat niște găini și până la urmă cele albe au ajuns să le înțeleagă și să le arate pe celelalte.

Arată recenzia originală

acum 9 zile Postat pe Expondo Germany

Hranitoare automata pentru pui

Este un dispozitiv grozav, puii află imediat cum funcționează.

Arată recenzia originală

acum 3 ani Postat pe Amazon Germany

Foarte bine facut, dar... Gata cu dar! 👍

Suportul media nu a putut fi încărcat.\n \n \n \n \n \n \n \n\n\n\n\n\n\n\n\n \n \n Suntem plăcut surprinși de cât de buni este Containerul pentru furaje este procesat. Totul a fost perfect debavurat, deci nu există puncte ascuțite. Asta îi face pe oameni și pe pui fericiți! 🙂Totuși, este mult joc la punctele de legătură ale lansetelor (vezi fotografii), ceea ce ne surprinde pentru că restul este într-adevăr procesat cu exactitate.Dar ei bine, de aceea scădem o stea. Clapeta face si mult zgomot la deschidere, cred ca se aude destul de bine in filmuletul atasat. Dacă în timpul utilizării se dovedește că niciunul nu are efect și că nu deranjează puii, se va returna a cincea stea.Pentru noi era important ca cutia să fie rezistentă la șoarece sau șoarece. Este conceput pentru a fi rezistent la șobolani și asta este. Per total, așteptările noastre au fost îndeplinite și în unele cazuri chiar depășite. O recomandare de cumpărare pentru noi. Vom actualiza recenzia după câteva luni de utilizare. Actualizare mai 2021: Astăzi găinile s-au mutat în sfârșit și primele abordări arată destul de bine. Dacă lucrurile continuă să meargă bine, atunci am făcut totul bine și suntem bucuroși să dăm a cincea stea înapoi.Actualizare iunie 2021: Puii acceptă acum foarte bine recipientul pentru hrana. Vezi videoclipul. A cincea stea a revenit așadar. Suntem extrem de mulțumiți de ea și am fi bucuroși să o recomandăm altora. Actualizare aprilie 2022: Din păcate, acum există probleme cu mecanismul de închidere blândă. Mamelonul nu se mai misca complet din suport vezi ultima poza Contactul cu vanzatorul a fost foarte bun si prietenos. Ne va fi trimisă o piesă de schimb, dar, din păcate, va dura câteva săptămâni. Pana atunci capacul se inchide fara franare.Vom lasa deocamdata ratingul la 5 stele pentru ca in general suntem foarte multumiti de recipientul cu mancare. Dacă aceeași eroare apare și cu noul mecanism de blocare, atunci nu pare să fie o excepție și vom retrograda în consecință.

Arată recenzia originală

acum 7 luni Postat pe Expondo Poland

Niciun comentariu furnizat.

Arată recenzia originală

acum 2 ani Postat pe Amazon Germany

O mare parte, dar puii mei nu înțeleg

Foarte recomandat pentru puii deștepți. Bine facut si functional. Din păcate, nici după câteva luni, toți cei trei pui de găină ai mei nu au înțeles că trebuie să călci pe ei și să mănânci doar când e o piatră pe farfurie. Dar producătorul nu se poate abține. :D

Arată recenzia originală

acum 2 ani Postat pe Amazon Italy

alimentator pentru pui

Nu mi-a rezolvat problema

Arată recenzia originală

acum 6 luni Postat pe Expondo Germany

Mașină grozavă, manopera trebuie îmbunătățită!

Aceasta este a doua noastră mașină! Intrucat suntem foarte multumiti de primul de 2 ani, in afara de amortizorul de inchidere era clar ca urmatorul va fi acelasi model!

Arată recenzia originală

acum 2 luni Postat pe Expondo Germany

Ideea de produs grozava...cu defecte

Am comandat o cutie ca mostră, iar spre surprinderea noastră, găinile noastre au luat-o foarte bine și au înțeles-o foarte repede. Din pacate am observat ca exista un mic decalaj de aproximativ 1,0-0,5 mm pe ambele fete ale cutiei.Cand am intrebat la centrul clienti, ni s-a spus ca am asamblat-o gresit. Așa că l-am demontat complet din nou, dar problema a rămas. Dar din moment ce a funcționat atât de bine, am comandat încă 3 bucăți, adică 4 în total. Lacunele sunt și ele acolo. Am contactat din nou serviciul de relații cu clienții și ni s-a declarat că nu putem asambla corect produsul. Așa că am pus pe altcineva să mai arunce o privire. Din păcate, decalajul nu a dispărut. Niciun răspuns din partea centrului clienți. Din păcate, făina de așezare se strecoară prin goluri, ceea ce face o mizerie uriașă. Păcat, mă așteptam la mai mult pentru bani.

Răspuns de la

Bună, îmi pare rău că aveți probleme cu produsul. V-am contactat prin e-mail pentru a rezolva problema. Asigurați-vă că răspundeți pentru a vedea dacă există o soluție la acest lucru.
Arată recenzia originală

Sunteți pe mâinile potrivite

cu noi!

Cu multă experiență și scopul de a oferi o calitate excelentă, economisind în același timp bani, dezvoltăm propriile noastre mărci puternice, cu design durabil, „Made in Germany”. Caracterizati prin peste 1.000.000 de clienți mulțumiți, dezvoltăm constant noi metode pentru a îndeplini personal dorințele și cerințele individuale.

De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre