Trustpilot
No Reviews Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs
Wiesenfield

Fumător Bee Smoker - oțel inoxidabil / piele de vacă - cu scut termic - mare

159,00 RON
Prețul include TVA de 19%.

Articol: EX10280026

|

Model: WIBS-001

Prețul include TVA de 19%.

Gata de expediat!

Livrare aprox. vineri, 2 august
Qty
Reducere
Pe articol
1+
0%
159,00 RON
3+
5%
151,05 RON
5+
10%
143,10 RON
10+
15%
135,15 RON
Caracteristici cheie
  • De înaltă calitate, din oțel inoxidabil și piele de vacă
  • Sigur - datorită scutului termic
  • Practic - un cârlig protejează suprafețele de deteriorare și simplifică depozitarea
  • Durabil - datorită materialelor robuste și manoperei curate
  • Profesional-ideal pentru profesioniști, începători sau apicultori amatori
Detalii de livrare
Retururi și garanție

Detalii tehnice

Material
Oțel inoxidabil
Dimensiuni (LxlxÎ)
20 X 12 X 28 cm
Greutate
0.65 kg
Dimensiuni de livrare (LxlxÎ)
20 X 13 X 29 cm
Transport Greutate
0.75 kg

Pachet de livrare

  • Fumător de albine WIBS-001

Descrierea Produsului

Fumătorul profesionist de albine

O afumătoare pentru albine face parte din echipamentul de bază al fiecărui apicultor. Fumul pe care îl creează este un avertisment de incendiu pentru albine și declanșează un reflex străvechi: insectele se retrag în faguri și consumă cât mai multă miere pentru a se pregăti pentru a scăpa din stup și pentru a căuta o nouă casă. Cum nu există foc, albinele se relaxează cu stomacul plin și așteaptă să vadă. Apicultorul poate profita de această stare de relaxare pentru a îndeplini sarcini sau pentru a inspecta stupul. Afumătorul de albine de la Wiesenfield îndeplinește această sarcină simplă în mod sigur și fiabil.

Cum se utilizează afumătorul de miere de albine

Afumătorul pentru stupi de albine este alcătuit dintr-o combinație de oțel inoxidabil de înaltă calitate și un burduf din piele de vacă, ceea ce îl face robust și de lungă durată. Scutul termic îl face, de asemenea, extrem de sigur de utilizat și este potrivit pentru începători sau apicultori pasionați. Afumătorul de stupi are, de asemenea, un cârlig practic pentru o depozitare ușoară și pentru a evita arderea suprafețelor.
Afumătorul pentru albine poate fi folosit cu conuri de pin, scoarță sau așchii de lemn, cu ierburi sau cu peleți prefabricați. Singurul lucru care este important pentru selecție este ca materialul să nu fie dăunător pentru sănătate și să fumeze în mod fiabil. Apicultorul poate fie să înconjoare stupul cu afumătoarea, fie să folosească vântul pentru a duce fumul în stup. Afumătorul de albine trebuie să fie alimentat uniform cu oxigen prin intermediul burdufurilor, fără a produce prea mult fum, deoarece acest lucru poate avea efectul opus, de a face albinele neliniștite. Așteptați 5 până la 10 minute până când fumul își face efectul și se poate începe lucrul.

Evaluări și recenzii


Filtrează după :

Întrebări frecvente

Ce materiale pot folosi pentru a crea fum cu afumătoarea de albine?

Există o varietate de materiale adecvate care pot fi utilizate în combinație unele cu altele. Singurul lucru care este important pentru selecție este ca materialul să nu fie dăunător pentru sănătate și să fumeze în mod fiabil. Printre exemplele de materiale adecvate se numără conurile de pin, scoarța sau așchiile de lemn și ierburile uscate, cum ar fi salcâmul, busuiocul, măghiranul, cimbrul, oregano, salvia sau melisa. Florile uscate de trandafir, geranium, lavandă, mușețel sau cuișoare sunt, de asemenea, excelente. Cei care nu vor să se chinuie să-și facă singuri materialul de fumat pot găsi în magazinele de specialitate așa-numitul tutun de apicultor sau de albine.

De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre