Trustpilot
(3) Recenzii

Stație meteo WiFi - LCD 6.89" - memorie internă - senzor de interior

719,00 RON
Prețul include TVA de 19%.

Articol: EX10030584

|

Model: SBS-WS-400

Prețul include TVA de 19%.

Livrare aprox. vineri, 3 mai
5% reducere cu cel puțin 3 articole identice 10% reducere cu cel puțin 5 articole!
Setați prețul
Pe articol
Reducere
719,00 RON
719,00 RON
0%
2.157,00 RON
683,05 RON
5%
3.595,00 RON
647,10 RON
10%
Caracteristici cheie
  • Afișaj LCD de 6,89", clar, mare și colorat, cu iluminare de fundal
  • Acces WiFi la servicii meteo online precum Ecowitt, WU, Weatherercloud și WOW.
  • Senzorul pentru exterior cu energie solară de lungă durată permite sincronizarea rapidă a datelor la fiecare 16 s
  • Stație meteo externă completă pentru temperatură, umiditate, ploaie, viteza și direcția vântului, radiații UV și luminozitate
  • Dispunerea intuitivă și clară a numeroși parametri, cum ar fi răsăritul și apusul soarelui, fazele lunii sau temperatura simțită, și ușor de utilizat.
Metode de plată sigure
Detalii de livrare
Retururi și garanție

DESCRIEREA PRODUSULUI

DETALII TEHNICE

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Evaluări și recenzii


5.0

Bazat pe 3 recenzii

Filtrează după :

acum 2 ani Postat pe Amazon Germany

o stație meteo bună pentru începători și utilizatori avansați

Stația meteo WiFi Steinberg Systems SBS-WS-400, care se vinde și ca Froggit WH4000SE sau ELV WS890 sau Ecowitt 2320E, constă din două părți: consola, pe care puteți citi datele actuale (și, de asemenea, istorice) și un senzor -Unitate (în engleză: senzor array) în care se află senzorii externi. Aceasta măsoară temperatura exterioară, umiditatea, direcția vântului, viteza vântului, rata ploii și cantitatea de ploaie (pe zi, lună, an, tot timpul), precum și luminescența (radiația și indicele UV sunt apoi calculate din acesta din urmă). Consola calculează și alte date, cum ar fi punctul de rouă și măsoară temperatura internă, umiditatea și presiunea aerului. Unitatea exterioară este alimentată cu energie solară și are nevoie doar de baterii pentru a porni și în condiții meteorologice foarte nefavorabile (soare puțin, temperaturi scăzute). Vine cu software pentru PC Windows care afișează datele curente și le salvează într-o bază de date la frecvența selectată (16 secunde, 1 minut, 5 minute etc.) și poate fi evaluată și grafic. În funcție de intervalul de stocare, consola poate stoca date intern între 2 1/2 zile (interval de 1 minut) și 12 1/2 zile (5 minute), etc., astfel încât computerul să nu fie nevoit să cicleze 24/7. Aproximativ 3500 de seturi de date pot fi salvate intern înainte ca cele mai vechi să fie suprascrise. Am această stație de 2 ani și jumătate și funcționează fără probleme. Cu toate acestea, am fost atât de impresionat de stație încât mi-am extins și mai mult stația meteo. Acum au fost adăugate o mini consolă fără ecran și senzori suplimentari (senzori suplimentari de temperatură pentru diferite zone, de exemplu, seră, un detector de fulgere, senzori de umiditate a solului, senzori de calitate a aerului (PM2,5, CO2) etc.). Toate acestea sunt disponibile în lumea Fine Offset/Ecowitt [www(dot)ecowitt(dot)com] și această stație este un model entry-level grozav, stabil și de încredere. La 1/2 an trebuie să curățați senzorul exterior (curățați celula solară, verificați pâlnia de ploaie pentru corpuri străine [frunze, insecte etc.] și îndepărtați-le. În caz contrar, stația funcționează singură.

Arată recenzia originală

acum 2 ani Postat pe Expondo Belgium

Super

Niciun comentariu furnizat.

Arată recenzia originală

acum 2 ani Postat pe Expondo Sweden

foarte bine

Niciun comentariu furnizat.

Arată recenzia originală

Sunteți pe mâinile potrivite

cu noi!

Cu multă experiență și scopul de a oferi o calitate excelentă, economisind în același timp bani, dezvoltăm propriile noastre mărci puternice, cu design durabil, „Made in Germany”. Caracterizati prin peste 1.000.000 de clienți mulțumiți, dezvoltăm constant noi metode pentru a îndeplini personal dorințele și cerințele individuale.

De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre