Trustpilot
(6) Recenzii

Stație Meteo WiFi

849,00 RON
Prețul include TVA de 19%.

Articol: EX10030455

|

Model: SBS-WS-300

Prețul include TVA de 19%.

Livrare aprox. vineri, 3 mai
5% reducere cu cel puțin 3 articole identice 10% reducere cu cel puțin 5 articole!
Setați prețul
Pe articol
Reducere
849,00 RON
849,00 RON
0%
2.547,00 RON
806,55 RON
5%
4.245,00 RON
764,10 RON
10%
Caracteristici cheie
  • Poate fi setată o alarmă predictivă pentru condiții meteorologice critice
  • Acces WiFi la servicii meteo online, cum ar fi Weather Underground, WeatherBug Community și Weather Cloud.
  • Afișaj LCD clar, mare și colorat, cu iluminare de fundal
  • Senzori meteo externi cuprinzători pentru temperatură, umiditate, ploaie, vânt și luminozitate
  • Pictograme clare pentru prognozele meteo
Metode de plată sigure
Detalii de livrare
Retururi și garanție

DESCRIEREA PRODUSULUI

DETALII TEHNICE

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Evaluări și recenzii


4.8

Bazat pe 6 recenzii

Filtrează după :

acum 3 ani Postat pe Expondo Sweden

SBS-WS-300

Surprinzător de bun! Este dificil de găsit manualul online. O hârtie d:o ar fi bine. A descărcat aplicația „Ecowitt.net”. Apoi am atât receptorul de 7 inchi pe peretele interior, cât și aplicația din Android. Puteți accesa datele de măsurare de la un an înapoi în timp. 1 zi, 1 săptămână etc. Sub „hartă” vezi datele altor utilizatori.

Arată recenzia originală

acum 2 ani Postat pe Amazon France

cum era de așteptat.....

Este bine........

Arată recenzia originală

acum 3 ani Postat pe Expondo Hungary

SBS-WS-300

Sunt pe deplin mulțumit de el, din păcate a trebuit să îl instalez fără ghidul de utilizare, deoarece pachetul includea doar o fișă cu date de siguranță, dar chiar și așa, instalarea a fost relativ ușoară. Am cerut descrierea (manual de utilizare) de la Expondo si am primit-o in pdf. Ce am încercat cu: Weathercloud, Weather Undergrund, Ecowitt și toate conectate imediat. Recomand tuturor inregistrarea Ecowitt, pentru ca spre deosebire de alte site-uri, aici este stocata si temperatura interioara. L-am comandat in Ungaria si a ajuns in 3 zile lucratoare. Display-ul funcționează și cu o baterie (Receiver), dar în acest caz afișajul intră în „modul de repaus” după câteva secunde și iluminarea de fundal se oprește. Per total, este un raport calitate/preț excelent, nu pot decât să-l recomand.

Arată recenzia originală

acum 3 ani Postat pe Amazon Germany

Stație meteo bună cu valori precise

Stație meteo foarte bună. Cred că este foarte bine că puteți calibra valori precum temperatura, umiditatea etc. și reglați valorile în consecință. În caz contrar, configurarea este foarte ușoară și se explică de la sine. Poate singurul dezavantaj este că afișajul nu poate fi citit din toate unghiurile. Dar asta se poate face.

Arată recenzia originală

acum 3 ani Postat pe Expondo Sweden

Stație meteo Steinberg-cu-wifi-wireless-13-opțiuni-de-măsurare

Funcționează grozav! Ușor de conectat atât acasă, cât și la rețea

Arată recenzia originală

acum 3 ani Postat pe Expondo Germany

Bună stație, dar...

Stația este foarte solid construită. Din păcate, nu există stâlp sau ceva asemănător la care să-l atașezi. Instrucțiunile anexate sunt complet inutile, deoarece nu spun nimic despre configurarea stației, setări sau înregistrarea la diferitele site-uri de pariuri cu stații de pe Internet. Cu puțin calm și timp, puteți finaliza configurarea. Măsurătorile par a fi destul de precise. Reprezentarea picturală a vremii actuale (soare, senin până la înnorat, ploaie etc.) îngheață din când în când și poate fi făcută să funcționeze din nou doar prin oprirea și repornirea acesteia (sau, bineînțeles, privind pe fereastră.. .). Nu am găsit încă prognoza meteo ajustabilă anunțată, dar asta se poate datora și lipsei de instrucțiuni. Senzorul exterior trebuie instalat cât mai independent posibil, altfel valorile măsurate vor fi distorsionate. Lumina și vântul în special sunt foarte sensibile. Și ar trebui să folosiți și șuruburile de blocare pentru turbina eoliană și săgeata de direcție a vântului, altfel vor zbura. După cum am spus: instrucțiunile ar fi foarte bune!

Arată recenzia originală

Sunteți pe mâinile potrivite

cu noi!

Cu multă experiență și scopul de a oferi o calitate excelentă, economisind în același timp bani, dezvoltăm propriile noastre mărci puternice, cu design durabil, „Made in Germany”. Caracterizati prin peste 1.000.000 de clienți mulțumiți, dezvoltăm constant noi metode pentru a îndeplini personal dorințele și cerințele individuale.

De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre