Trustpilot
No Reviews Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs

Cântar de Macara - 300 kg - protejat împotriva stropirii

879,00 RON
Prețul include TVA de 19%.

Articol: EX10030106

|

Model: SBS-KW-300KE WR

Stoc redus

Grăbește-te! Au mai rămas doar câteva articole!

Prețul include TVA de 19%.

Gata de expediat!

Livrare aprox. vineri, 19 iulie
Qty
Reducere
Pe articol
1+
0%
879,00 RON
3+
5%
835,05 RON
5+
10%
791,10 RON
10+
15%
747,15 RON
Caracteristici cheie
  • Îmbrăcăminte impermeabilă
  • Clasa de protecție a carcasei IP65
  • Greutate maximă de 300 kg / Precizie de măsurare de 0,5 kg
  • Operare simplă: Doar 3 butoane pe ecran pentru toate funcțiile / Afișaj LED mare și luminos
  • Inclusiv cătușele de siguranță și cârligul de siguranță rotativ din oțel inoxidabil / Circuite integrate de înaltă calitate pentru o performanță extrem de ridicată și stabilitate pe termen lung
  • Construcție robustă / Inclusiv acumulator de plumb și telecomandă
Metode de plată sigure
Detalii de livrare
Retururi și garanție

DESCRIEREA PRODUSULUI

Cântarul profesional pentru macara SBS-KW-300KE WR de la Steinberg Systems a fost conceput pentru zonele exterioare și este perfect pentru utilizarea zilnică. Carcasa robustă, etanșă la praf și rezistentă la jet de apă asigură o capacitate de încărcare ridicată și robustețea cântarului. Carcasa a fost proiectată în conformitate cu clasa de protecție necesară IP 65. În plus, carcasa elastică are o garnitură de cauciuc care împiedică orice fel de umiditate să pătrundă în cântar, de exemplu, ploaia din diferite unghiuri, stropi de apă din toate Direktionsrecht, precum și protecție împotriva jeturilor de apă (duză) din orice unghi. Butonul de pornire/oprire este învelit de un înveliș pentru a se asigura că apa nu pătrunde în interiorul dispozitivului. Prin urmare, scara îndeplinește toate funcțiile claselor de protecție a locuințelor 1-5 în domeniul impermeabilizării și protecției împotriva apei. Pe baza designului său și a clasei de protecție 6 a carcasei, cântarul pentru macara este complet rezistent la praf și, prin urmare, oferă protecție completă împotriva pătrunderii prafului în carcasă, a depunerilor de praf și a punctelor de contact.
Protecție carcasă IP65
Cântarul pentru macara SBS-KW-300KE WR poate cântări până la 300 kg și măsoară cu o precizie de 0,5 kg. Este potrivit pentru utilizarea zilnică pe șantier sau pentru comerțul cu amănuntul. Datorită caracterului compact și greutății totale reduse, acest cântar pentru macara este imbatabil în ceea ce privește raportul preț/performanță. Manipularea cea mai ușoară și asamblarea simplă este ceea ce face ca această macara să fie atractivă. Cântarul profesional pentru macara SBS-KW-300KE WR de la Steinberg Systems oferă o varietate de setări și funcții. Astfel, se adaptează perfect la nevoile utilizatorului. Designul clasic, atemporal și un afișaj LED de înaltă rezoluție completează acest aparat multifuncțional eficient.

DETALII TEHNICE

Evaluări și recenzii


Filtrează după :

Sunteți pe mâinile potrivite

cu noi!

Cu multă experiență și scopul de a oferi o calitate excelentă, economisind în același timp bani, dezvoltăm propriile noastre mărci puternice, cu design durabil, „Made in Germany”. Caracterizati prin peste 1.000.000 de clienți mulțumiți, dezvoltăm constant noi metode pentru a îndeplini personal dorințele și cerințele individuale.

De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre