Trustpilot
La Preț Promoțional
(4) Recenzii

Balanța Barista - 3 kg / 0.1 g - 15 x 15 cm - LCD

179,00 RON 189,00 RON
Prețul include TVA de 19%.

Articol: EX10030913

|

Model: SBS-CS-3000

Cel mai mic preț garantat
Prețul include TVA de 19%.

Gata de expediat!

Livrare aprox. vineri, 3 mai
5% reducere cu cel puțin 3 articole identice 10% reducere cu cel puțin 5 articole!
Setați prețul
Pe articol
Reducere
179,00 RON
179,00 RON
0%
537,00 RON
170,05 RON
5%
895,00 RON
161,10 RON
10%
Caracteristici cheie
  • Lizibilitate optimă - LCD ecran cu iluminare de fundal
  • Precizie - măsurare precisă până la 3 kg cu o precizie de 0.1 g
  • Practic - selecție ușoară a unităților de cântărire g, oz, ml și a tuturor funcțiilor
  • Robust - fabricat din plastic rezistent (PP) și cu pernuță de silicon
  • Handy - construcție compactă cu un design atrăgător și panou de control tactil
Metode de plată sigure
Detalii de livrare
Retururi și garanție

DESCRIEREA PRODUSULUI

DETALII TEHNICE

Evaluări și recenzii


4.0

Bazat pe 4 recenzii

Filtrează după :

anul trecut Postat pe Expondo Netherlands

Nu numai precis, ci și rapid!

Ați citit deja descrierea și, conform experienței mele, totul este corect. O caracteristică suplimentară foarte frumoasă este că această cântar este relativ rapidă în afișarea greutății cântărite. Acest lucru este foarte plăcut când fac cafea pentru a-mi stăpâni timpul. În acest scop cumpărasem un cântar care era de două ori mai scump și avea o întârziere iritant de peste 1,5 secunde. Eitra: cronometrul poate fi întrerupt și apoi reluat. Apăsați lung butonul de pornire pentru a reseta cronometrul. Cantarul vine bine protejat in cutia proprie. Sunt multumit de aceasta achizitie!

Răspuns de la

Mulțumesc pentru cuvintele pozitive și încurajatoare. Așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm cu Get It Done pe viitor. Vă dorim o zi bună!
Arată recenzia originală

anul trecut Postat pe Expondo Netherlands

Rapid și consistent

Acesta este un cântar foarte potrivit pentru experimentele cu cafea turnată, deoarece greutatea este afișată relativ rapid! Înainte de aceasta, am încercat un alt cântar de cafea (cumpărat de la B*l.com) care avea tot felul de funcții precum linii duble de afișare și afișare a raportului de preparare etc. Dar dispozitivul era enervant de lent: mai mult de 1,5 secunde. În plus, această scară este mai frumoasă în viața reală decât în fotografia în sine, iar numerele albe ies în evidență frumos pe „fondul” negru. Această cântare nu face zgomot. Deci, fără bipuri când apăsați tastele. Tastele în sine sunt sensibile la atingere (asemănătoare cu un ecran tactil), așa că trebuie să urmăriți ceea ce faceți. Dar deja faci asta în timp ce prepari cafea, mâncare etc. Este util ca cântarul să poată fi recalibrat, iar acest lucru este descris în manualul, altfel clar. Punând în mod repetat aceeași greutate pe cântar, nu veți observa diferențe majore. Uneori 0,1 grame. Acest lucru este suficient de fiabil pentru mine. Mă bucur că am găsit această cântare la Expondo. Recomandat!

Răspuns de la

Mulțumesc din nou pentru cuvintele pozitive și încurajatoare. Așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm cu Get It Done pe viitor. Vă dorim o zi bună!
Arată recenzia originală

acum 4 zile Postat pe Expondo Denmark

Cântarul pare imediat robust și, de asemenea, pare că poate rezista la puțină cafea, funcționează și precis și rapid, dar din păcate este prea mare pentru aparatul meu de cafea, așa că nu uitați să verificați dimensiunile de 15 x 15 și apoi există și contacte. Poate că voi ajunge să-i cunosc mai bine în cele din urmă, dar chiar acum funcția de cronometru eșuează de prea multe ori, așa că pornește abia după mai multe încercări

Arată recenzia originală

acum 4 zile Postat pe Expondo Denmark

Niciun comentariu furnizat.

Arată recenzia originală

Sunteți pe mâinile potrivite

cu noi!

Cu multă experiență și scopul de a oferi o calitate excelentă, economisind în același timp bani, dezvoltăm propriile noastre mărci puternice, cu design durabil, „Made in Germany”. Caracterizati prin peste 1.000.000 de clienți mulțumiți, dezvoltăm constant noi metode pentru a îndeplini personal dorințele și cerințele individuale.

De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre