Trustpilot
La Preț Promoțional
(11) Recenzii

Masă de sudură cu bordură - {{încărcare_maximă_t_2236}} kg - {{dimensiuni_placă_474_temp}} cm

2.999,00 RON 3.599,00 RON
Prețul include TVA de 19%.

Articol: EX10021465

|

Model: SWG-TABLE1200-3D

Cel mai mic preț garantat

Stoc redus

Grăbește-te! Au mai rămas doar câteva articole!

Prețul include TVA de 19%.

Gata de expediat!

Livrare aprox. joi, 16 mai
Qty
Reducere
Pe articol
1+
0%
2.999,00 RON
3+
5%
2.849,05 RON
5+
10%
2.699,10 RON
Caracteristici cheie
  • Robust - construcția stabilă poate susține chiar și piese grele de lucru până la o sarcină totală de 1000 kg
  • Stabil - patru picioare de 50 x 50 mm asigură stabilitate
  • Practic - găurile spațiate uniform în blatul de lucru și în suport facilitează fixarea obiectelor la locul lor.
  • spațioasă - blatul de lucru de {{worktop_dimensions_474_temp}} cm oferă suficient spațiu pentru piesele de lucru mari
  • Suportă sarcini - 6} grosimea mesei de mm poate rezista chiar și la sarcini grele
Metode de plată sigure
Detalii de livrare
Retururi și garanție

DESCRIEREA PRODUSULUI

DETALII TEHNICE

GARANȚIE

Evaluări și recenzii


4.5

Bazat pe 11 recenzii

Filtrează după :

acum 9 luni Postat pe Expondo Poland

Stabilitate

O masă grozavă pentru diverse sarcini. L-am comandat din cauza multor pareri pozitive despre stabilitate si aveam nevoie de o masa pentru lucru precis. Și cu siguranță pot recomanda acest model și altor cumpărători/căutători. Și un avantaj imens este prețul - este de câteva ori mai ieftin decât omologii săi. IDEAL - pentru sudori amatori

Arată recenzia originală

acum 9 luni Postat pe Expondo Poland

Cel mai bun preț

Am cumparat masa doar din cauza pretului. Caut de mult o masa de sudura pentru sudarea rosturilor simple si aveam nevoie de o masa 3D pentru atasarea diverselor forme. În cazul meu, orificiile de 16 mm se potrivesc cu majoritatea accesoriilor mai ieftine, ceea ce este un plus absolut. Nu am reusit sa gasesc inca un produs la acest pret, majoritatea meselor sunt de doua ori mai scumpe. Mesele mai scumpe de pe piata au blatul ceva mai gros si poate asta este motivul. Aici sunt 6 mm - dar practic, dacă nu sudezi elemente care cântăresc câteva sute de kilograme, probabil că nu este nevoie de tablă mai groasă. Sau poate că este, nu știu. În cazul meu, factorul decisiv a fost prețul și aceasta este o opțiune grozavă. Produsul este foarte stabil, nimic nu se mișcă sau se clătina. 100% satisfacție + livrare rapidă și articol bine ambalat. Prețul șterge toate minusurile minore, așa că nu le voi scrie.

Arată recenzia originală

acum 9 luni Postat pe Expondo Germany

Lucru TIG

Masa de lucru super stabila si una peste alta nu pot decat sa recomand masa de lucru. În orice caz, din câte îmi dau seama, merită absolut prețul.

Arată recenzia originală

acum 8 luni Postat pe Expondo Germany

TOP!

Masa de sudura chiar m-a impresionat. Super stabil și durabil - nimic nu se clătina - stă ferm și sigur chiar și în timpul lucrărilor de sudare solicitante.Calitatea manoperei este de top, fiecare detaliu se potrivește. Masa a sosit rapid si a fost foarte bine ambalata. Livrarea rapidă și ambalajul excelent au fost deosebit de lăudabile. Masa a ajuns in stare perfecta... Am ramas placut surprins si de usurinta montajului. Instrucțiunile au fost clare și datorită designului bine gândit am reușit să asamblam singur masa fără probleme!

Arată recenzia originală

acum 8 luni Postat pe Expondo Germany

Cena !

O masa foarte buna, stabila, la cel mai bun pret pe care l-am putut gasi cand vine vorba de mese cu laterale pe toate laturile. Picioare reglabile până la câțiva centimetri. Blatul este durabil și cu siguranță va rezista la sarcini grele, nu văd rostul să cumpăr ceva mai gros pentru munca acasă și în garaj. Tabla a fost ușor decolorată, dar acest lucru nu afectează utilizarea acesteia. Asamblare usoara, totul inclus. Produsul a fost expediat rapid și livrat a doua zi în ambalaj bine protejat. Vă recomand

Arată recenzia originală

acum 9 luni Postat pe Expondo Germany

Niciun comentariu furnizat.

Arată recenzia originală

acum 9 luni Postat pe Expondo Germany

Niciun comentariu furnizat.

Arată recenzia originală

acum 9 luni Postat pe Expondo Germany

Niciun comentariu furnizat.

Arată recenzia originală

luna trecută Postat pe Expondo Finland

masa destul de buna

grosimea blatului mesei este de numai 6 mm. chiar daca pagina de vanzari vorbeste despre 10 mm grosime. altfel pare destul de robust.

Arată recenzia originală

luna trecută Postat pe Expondo Hungary

Perfect cu exceptia asamblarii

Masa mi-a depășit așteptările în aproape toate punctele de vedere. Singura dificultate a fost asamblarea. Produsul nu vine cu șuruburi și nu există găuri pentru șuruburi. În instrucțiunile de utilizare, singurul lucru scris despre asamblare este „pe bază de figură”. expondo.hu nu mi-a răspuns la e-mail, așa că după o lungă căutare am găsit dovada presupunerii mele că elementele trebuie sudate între ele. Aceasta înseamnă, de asemenea, că produsul nu mai poate fi dezasamblat, astfel încât livrarea viitoare nu va fi ușoară.

Arată recenzia originală

Sunteți pe mâinile potrivite

cu noi!

Cu multă experiență și scopul de a oferi o calitate excelentă, economisind în același timp bani, dezvoltăm propriile noastre mărci puternice, cu design durabil, „Made in Germany”. Caracterizati prin peste 1.000.000 de clienți mulțumiți, dezvoltăm constant noi metode pentru a îndeplini personal dorințele și cerințele individuale.

De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre