Trustpilot
(3) Recenzii

Alimentator de banc - 0-30 V - 0-5 A DC - 150 W - USB - 100 de spații de memorie

1.249,00 RON
Prețul include TVA de 19%.

Articol: EX10021066

|

Model: S-LS-36

Prețul include TVA de 19%.

Livrare aprox. vineri, 3 mai
5% reducere cu cel puțin 3 articole identice 10% reducere cu cel puțin 5 articole!
Setați prețul
Pe articol
Reducere
1.249,00 RON
1.249,00 RON
0%
3.747,00 RON
1.186,55 RON
5%
6.245,00 RON
1.124,10 RON
10%
Caracteristici cheie
  • Precizie ridicată 1 mV / 0,1 mA
  • Intervalul de reglare a tensiunii DC: 0-30 V
  • Domeniul de reglare a curentului: 0 - 5 A
  • Afișaj LCD mare cu iluminare de fundal pentru monitorizarea rapidă a valorilor curentului de ieșire activ și a tensiunii de ieșire
  • Protecție la polaritate inversă / suprasarcină / supraîncălzire / supratensiune / supracurent
  • Picioare din cauciuc - previn alunecarea și zgârieturile pe suprafața de lucru
Metode de plată sigure
Detalii de livrare
Retururi și garanție

DESCRIEREA PRODUSULUI

DETALII TEHNICE

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Evaluări și recenzii


5.0

Bazat pe 3 recenzii

Filtrează după :

acum 2 ani Postat pe Expondo Germany

Super

Sursa de alimentare liniară de laborator are un transformator cu miez toroidal în locul unui transformator normal și, prin urmare, este la egalitate cu o sursă de alimentare comutată în ceea ce privește consumul de energie pentru sarcini mici. Dispozitivul este silențios la sarcină redusă (testat până la 12V, 2A) și fără zumzet sau bip, ca și alte surse de alimentare de laborator din această gamă de preț. Ventilatorul pornește nereglat doar atunci când este consumată o putere mai mare și apoi rămâne la un nivel de volum plăcut, ceea ce este bine și pentru camerele liniștite. Funcționarea aparatului este foarte bine făcută. Specificațiile pot fi introduse folosind rotița rotativă sau folosind tastatura numerică. Tastatura numerică servește și pentru cele 100 de locații de memorie individuale, dintre care 10 sunt directe. Acest lucru este rar în această gamă de preț. Reglementarea actuală începe de la 3 miliamperi, astfel încât să puteți experimenta și cu LED-uri fără rezistor în serie. Afișajul clar lizibil iese în evidență și de numerele roșii obișnuite de pe alte dispozitive. Semnalul de ieșire are interferențe reduse datorită sursei de alimentare liniară și este potrivit și pentru consumatorii sensibili. O sursă de alimentare de laborator convingătoare.

Arată recenzia originală

acum 3 ani Postat pe Amazon Germany

Alimentare de laborator de înaltă calitate și solidă

Sursa de alimentare pentru laborator a fost livrată foarte bine ambalată și poate fi operată intuitiv. În ciuda ambalajului bun, CD-ul (mini) inclus a fost din păcate defect, așa că nu am reușit încă să testez controlul prin PC. Un CD de dimensiunea "Normal2" ar fi, de asemenea, practic, deoarece mini-CD-urile nu pot fi folosite în sloturile din unități. Ar fi și mai bine dacă software-ul actual ar putea fi pur și simplu descărcat. Atunci ar trebui să aștept până sosește un CD de înlocuire iar mediul ar fi protejat in continuare pentru ca nu ar mai fi necesar un CD.Ecranul este iluminat din spate si este usor de citit.Cu toate acestea, display-ul ar putea fi putin mai mare pentru ca valorile sa poata fi citite si mai usor.Un display color ar fi optim, chiar daca sursa de alimentare este pornita ar fi putin mai scump.Tastele fac o impresie de inalta calitate si sunt usor de folosit.Unele dintre taste sunt iluminate.Bornele de conectare sunt solide.Totusi fara cabluri. cu capac fix se pot introduce cabluri de laborator cu manșon mobil sau standard se pot folosi Cablu de laborator fără capac O altă caracteristică practică este că sursa de laborator are un mâner de transport solid.

Arată recenzia originală

acum 3 ani Postat pe Expondo Germany

Alimentare de laborator de înaltă calitate și solidă

Alimentatorul de laborator a fost livrat foarte bine ambalat și poate fi operat intuitiv. În ciuda ambalajului bun, CD-ul (mini) inclus a fost din păcate defect, așa că nu am reușit încă să testez controlul prin PC. Un CD de dimensiunea "Normal2" ar fi, de asemenea, practic, deoarece mini-CD-urile nu pot fi folosite în sloturile din unități. Ar fi și mai bine dacă software-ul actual ar putea fi pur și simplu descărcat. Atunci ar trebui să aștept până sosește un CD de înlocuire iar mediul ar fi protejat in continuare pentru ca nu ar mai fi necesar un CD.Ecranul este iluminat din spate si este usor de citit.Cu toate acestea, display-ul ar putea fi putin mai mare pentru ca valorile sa poata fi citite si mai usor.Un display color ar fi optim, chiar daca sursa de alimentare este pornita ar fi putin mai scump.Tastele fac o impresie de inalta calitate si sunt usor de folosit.Unele dintre taste sunt iluminate.Bornele de conectare sunt solide.Totusi fara cabluri. cu capac fix se pot introduce cabluri de laborator cu manșon mobil sau standard se pot folosi Cablu de laborator fără capac O altă caracteristică practică este că sursa de laborator are un mâner de transport solid.

Arată recenzia originală

Sunteți pe mâinile potrivite

cu noi!

Cu multă experiență și scopul de a oferi o calitate excelentă, economisind în același timp bani, dezvoltăm propriile noastre mărci puternice, cu design durabil, „Made in Germany”. Caracterizati prin peste 1.000.000 de clienți mulțumiți, dezvoltăm constant noi metode pentru a îndeplini personal dorințele și cerințele individuale.

De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre