Trustpilot
(14) Recenzii

Aparat de Sudură Combinat - 220 A - TIG - MIG - FCAW - MMA

3.649,00 RON
Prețul include TVA de 19%.

Articol: EX10020131

|

Model: S-MTM 220

Prețul include TVA de 19%.

Gata de expediat!

Livrare aprox. vineri, 3 mai
5% reducere cu cel puțin 3 articole identice 10% reducere cu cel puțin 5 articole!
Setați prețul
Pe articol
Reducere
3.649,00 RON
3.649,00 RON
0%
10.947,00 RON
3.466,55 RON
5%
18.245,00 RON
3.284,10 RON
10%
Caracteristici cheie
  • Sudare flexibilă cu 5 metode de sudare: TIG, MIG/MAG, MMA, FCAW, lipire
  • Sudare TIG cu putere puternică de 220 A la un ciclu de lucru de 60 %
  • Sudare MIG/MAG cu mai puține stropii datorită inductanței
  • Sudare MMA cu pornire la cald, anti-lipire și forță de arc
  • Sudare flexibilă fără gaz de protecție suplimentar cu FCAW
Metode de plată sigure
Detalii de livrare
Retururi și garanție

DESCRIEREA PRODUSULUI

DETALII TEHNICE

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Evaluări și recenzii


4.8

Bazat pe 14 recenzii

Filtrează după :

anul trecut Postat pe Expondo Spain

Defecțiunea mașinii de dezastru

Pot avea încredere doar în gestionarea garanției.

Răspuns de la

Multumesc pentru parerea ta. Vrem să ajutăm și să îmbunătățim, dar pentru a preveni să se repete, avem nevoie de sprijinul tău. Împreună o vom obține.
Arată recenzia originală

acum 2 ani Postat pe Expondo Sweden

Minunat!

Mașină foarte bună, performanțe cu mult peste așteptări! Conduceți mai ales cu tig și cu mine și funcționează foarte bine! Mașină netedă și ușor de utilizat! Foarte recomandat!

Arată recenzia originală

acum 9 luni Postat pe Expondo Sweden

Sunt mai mult decât mulțumit de această sudură. Au sudat totul între 1mm-10mm fier de călcat cu sârmă mag cu un rezultat curat. Mma lucrează genial. Nu am încercat încă, dar așteptați-vă ca rezultatul să fie perfect. Deci chiar recomand acest produs.

Arată recenzia originală

acum 3 ani Postat pe Amazon France

raport calitate pret 10/10

Lucrez de 4 ani si inca nu sunt dezamagit.Ca sudor profesionist, sunt obisnuit sa sudez pe ESAB pro,si sincer in afara de setarile de tip:post gaz..etc (se preocupa TIG) care nu sunt dar setarile standard sunt reglate suficient de bine incat sa nu fie nevoie sa... benzinarie si in jur de 3 secunde, nu se estompeaza acolo este 4 timp pe acest model dar nu prea enervant.. orice lanterna TIG se poate "adapta" (lanterna uscata doar) prin schimbarea generala a mufei electrice a butonului de amorsare.. puterea este buna de la 15A la 220A nici o problema.. folosire cu argon (arcal 1 2.5m3) In ceea ce priveste MIG/MAG, merge foarte bine si pe o bobină de 5 kg (oțel solid, oțel inoxidabil, sârmă miez), am sudat cu oțel solid 0,8 (atal5 sticla de 2,5 m3) pe oțel de grosime mică de 1 mm până la 4 mm și diametrul 1,0 pe 8/10 mm și pe oțel.. sincer dacă reglajul este bun merge la fel de bine ca statia pro tip ESAB, KEMPY... atentie doar la timpul de sudare pe amperaj mare in mod continuu lanternele sunt racite cu aer deci pot arde daca sudati mai mult de 1 ora in continuu..Pentru MMA ,.. arc forța deci grund foarte bun Eu folosesc doar electrodul de bază (rezistență mai bună decât rutilul pentru cei care se întreabă de ce rutilul este pentru „DIY”) în 2.5 sau 3.2 tip SAFSingurul punct negativ este că nu sudează aluminiul dar eu stiam asta inainte..Pe scurt Toate acestea sa spun ca pentru caroserie sau sudura pura si tare (confectionare tevi, cadru etc.) aceasta pozitie face treaba pe care o sfatuiesc cu incredere deoarece este 3 functii MIG/MAG, TIG, MMA are un raport bun calitate pret, doar retineti ca trebuie sa mai investiti inca 2 butelii de gaz pentru a folosi TIG si MIG care trebuie sa coste cel putin 500 pe butelie.. Cred ca minim de stiut si pentru mine 5 stele am asteptat 4 ani inainte de a scrie ceva si statia inca functioneaza foarte bine...

Arată recenzia originală

acum 2 ani Postat pe Expondo Germany

Dispozitiv de top

Lucrez cu dispozitivul de câteva luni și până acum am fost impresionat de el. Fără eșecuri, funcționează excelent.

Arată recenzia originală

acum 6 ani Postat pe Amazon Germany

Recomandat oricărui pasionat și afaceri

Bună prieteni. Am primit sudorul super repede. Am încercat acum toate lucrările de sudare pe care le poate face. Un dispozitiv grozav și mi-a depășit așteptările. Nu pot decât să o recomand tuturor. L-aș oferi chiar și ca dispozitiv mobil pentru companii. Totul acolo, tot ce aveți nevoie, opțiuni de reglare foarte bune datorită controlului digital. Achiziționând o sticlă de argon, sticlă de proprietate, am luat decizia corectă. Mereu fericit.

Arată recenzia originală

acum 6 ani Postat pe Amazon Spain

Foarte fericit

Vorbesc despre sudorul multiproces Stamos Power - S-MTM 220. Aparatul vine intr-o cutie foarte rezistenta si cu capac din lemn, ceea ce garanteaza ca a fost bine protejat in timpul calatoriei.Panoul de butoane este clar de buna calitate. calitate, potentiometrele sunt foarte precise la atingere, iar display-urile sunt de mare ajutor la reglarea aparatului.Structura aparatului pare rezistenta, este tabla de 1mm, iar manerul il face usor de transportat desi aparatul este destul de grea . Recomand folosirea unui cărucior pentru transport. (cu acest aparat il poti face singur :-))Include accesoriile in descriere, sunt de buna calitate, lantele arata foarte bine, furtunurile sunt suficient de lungi pentru a functiona confortabil. Cablurile de curent sunt maleabile si groase.La sudare (in MMA) startul este foarte bun, electrodul porneste imediat ce atinge piesa la orice intensitate.Intensitatea minima in MMA este de 11A, in MIG este de 30A iar in TIG 10A. (deși în cazul TIG nu sunt 100% sigur, dar dacă nu este 10 este 15A) Intensitatea maximă este de 220 în toate cele trei cazuri.Singurul lucru care nu este recomandat este folosirea tungstenului care vine cu, este de culoare rosie, ceea ce indica ca are 2% toriu.Si ceva ce poate fi imbunatatit dat fiind puterea de sudare, este ca sarma maxima pe care o tolereaza este 0,8,(minimul este 0,6) ar putea fi 1,0. Dar acest lucru nu poate fi criticat, deoarece caracteristicile sale tehnice ne informează despre acest lucru.

Arată recenzia originală

acum 2 ani Postat pe Expondo Switzerland

Complet satisfăcut

Dispozitivul m-a convins si serviciul expando este foarte prietenos cu clientii si nebirocratic.Nu pot decat sa il recomand.

Arată recenzia originală

anul trecut Postat pe Expondo Belgium

Întrebare

Buna ziua, putem suda aluminiu cu aceasta statie si care este diferenta cu modelul S MTM 220UK?

Răspuns de la

Este o întrebare bună. Sună-ne la +33 9 72 35 50 85 sau scrie-ne pe [email protected]. Cu expoDO, luați măsuri.
Arată recenzia originală

acum 2 ani Postat pe Expondo France

Întrebare

Buna ziua, exista accesorii cu el?

Răspuns de la

Buna ziua, da, piesele mentionate in livrare sunt incluse in acest produs.
Arată recenzia originală

Sunteți pe mâinile potrivite

cu noi!

Cu multă experiență și scopul de a oferi o calitate excelentă, economisind în același timp bani, dezvoltăm propriile noastre mărci puternice, cu design durabil, „Made in Germany”. Caracterizati prin peste 1.000.000 de clienți mulțumiți, dezvoltăm constant noi metode pentru a îndeplini personal dorințele și cerințele individuale.

De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre