Trustpilot
(2) Recenzii

Fierbător de Macerat - pentru bere și vin - 8 L - 0 - 150 °C - oțel inoxidabil - scurgere dublă

849,00 RON
Prețul include TVA de 19%.

Articol: EX10012758

|

Model: RCBM-8CFP

Prețul include TVA de 19%.

Livrare aprox. vineri, 3 mai
5% reducere cu cel puțin 3 articole identice 10% reducere cu cel puțin 5 articole!
Setați prețul
Pe articol
Reducere
849,00 RON
849,00 RON
0%
2.547,00 RON
806,55 RON
5%
4.245,00 RON
764,10 RON
10%
Caracteristici cheie
  • Mare - capacitate de până la 8 L
  • Practic - cu robinet de scurgere, sistem de drenaj dublu, închidere cu clic, deschidere pentru tubul de gel și supapă de evacuare a aerului.
  • Mobil - două mânere pentru un transport ușor
  • Simplu - ușor de curățat și de utilizat
  • Durabil - design de înaltă calitate, fabricat din oțel inoxidabil robust și sigur pentru alimente
Metode de plată sigure
Detalii de livrare
Retururi și garanție

DESCRIEREA PRODUSULUI

DETALII TEHNICE

Evaluări și recenzii


4.5

Bazat pe 2 recenzii

Filtrează după :

anul trecut Postat pe Expondo Portugal

Teribil

Teribil

Răspuns de la

Vă mulțumim că ne-ați anunțat. Întotdeauna vrem să ajutăm și să ne îmbunătățim. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a evita situații similare în viitor. Împreună o vom putea face!
Arată recenzia originală

anul trecut Postat pe Amazon Germany

Potrivit pentru scopul propus

Livrarea a fost anunțată pentru sâmbătă, dar „sistemul de urmărire live” al furnizorului se pare că în acea zi a fost defect. Fierbătorul era bine ambalat și căptușit. La prima vedere totul a fost bine.Când l-am inspectat mai atent, marginile găurilor de foraj erau vizibile, așa că debavurarea curată arată diferit.O încercare de foraj eșuată poate fi văzută și în gaura termometrului. Atașamentul pentru tubul de fermentație furnizat era deja instalat în capac, ceea ce conform instrucțiunilor de asamblare (nu sunt disponibile ca atașament, trebuie să le iei de pe site-ul producătorului) trebuia făcut mai întâi. A fost inclusă și banda de teflon (care conform instrucțiunilor nu este inclusă). Fie o retur anterioară, fie un serviciu suplimentar de la producător? Nu stiu Apoi, conform instructiunilor, curatati bine inainte de prima utilizare. Pentru a face acest lucru, am scos sigiliul de silicon din capac si am trecut un prosop alb de bucatarie pe margine.Da, neaparat ar trebui sa-l curatati, pentru ca era negru dupa actiune, probabil mai are reziduuri de la lac.L-am pus. in masina de spalat vase si punctele critice din capac au fost sterse din nou.Montarea robinetului de scurgere si a termometrului a mers rapid, apoi prima incercare de preparare. Ibricul are 8 litri, am incercat o reteta de 5 litri, din pacate termometrul attarna peste lichid in timpul acestei actiuni.Indiferent a inceput sa fermenteze, ibricul s-a sigilat ermetic, iar dupa 4 zile am avut 3-4, 5 % în bere de ghimbir. .Totul a dispărut acum și încă mai pot scrie această recenzie :-) Una peste alta, este utilizabilă, manopera pe modelul meu are potențial de îmbunătățire, deci doar 4 stele.

Arată recenzia originală

Sunteți pe mâinile potrivite

cu noi!

Cu multă experiență și scopul de a oferi o calitate excelentă, economisind în același timp bani, dezvoltăm propriile noastre mărci puternice, cu design durabil, „Made in Germany”. Caracterizati prin peste 1.000.000 de clienți mulțumiți, dezvoltăm constant noi metode pentru a îndeplini personal dorințele și cerințele individuale.

De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre