Trustpilot
(2) Recenzii

Aragaz cu inducție - 22 cm - 60 până la 240 °C - temporizator

889,00 RON
Prețul include TVA de 19%.

Articol: EX10011745

|

Model: RCIC-3500P3

Prețul include TVA de 19%.

Livrare aprox. vineri, 3 mai
5% reducere cu cel puțin 3 articole identice 10% reducere cu cel puțin 5 articole!
Setați prețul
Pe articol
Reducere
889,00 RON
889,00 RON
0%
2.667,00 RON
844,55 RON
5%
4.445,00 RON
800,10 RON
10%
Caracteristici cheie
  • Versatil - pentru diferite metode de gătit, datorită unei game de temperaturi de la 60 la 240 °C, a unui temporizator și a unor niveluri de performanță de la 500 la 3.500 W
  • Compatibil cu vasele de gătit cu inducție cu un diametru de bază de până la 26 cm
  • Intuitiv - datorită butoanelor pentru temperatură, temporizator și performanță, precum și a afișajului LED
  • Întreținere redusă - oțelul inoxidabil și sticla ceramică sunt ușor de curățat și foarte durabile
  • Sigur - datorită inducției și protecției integrate împotriva supraîncălzirii
Metode de plată sigure
Detalii de livrare
Retururi și garanție

DESCRIEREA PRODUSULUI

DETALII TEHNICE

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Evaluări și recenzii


4.0

Bazat pe 2 recenzii

Filtrează după :

acum 2 ani Postat pe Amazon Germany

Dispozitiv grozav, lucrul stâncă, atunci când este nevoie de căldură, atunci imediat.

Foarte usor de folosit, se incalzeste foarte repede, monitorizare foarte buna a temperaturii, functioneaza foarte bine cu oale bune. Cronometrul și temperatura ar putea fi mai fine de reglat, dar până acum totul este bine. În uz în fiecare zi.

Arată recenzia originală

acum 2 ani Postat pe Amazon Germany

Este bun, dar are și puncte slabe

În comparație cu multe alte plite cu inducție mai mici, mai ușoare și mai delicate, acest model este aproape masiv, dar și solid. Nu am nicio grijă să pun oale mai mari și mai grele cu conținut pe ele. Interesant este că producătorul nu oferă nicio informație despre capacitatea maximă de încărcare. Puterea termică este foarte bună, puteți observa aici puterea de 3500 W. Ventilatoarele sunt audibile, dar nu sunt enervant de zgomotoase pentru mine - deși funcționează și după ce dispozitivul este oprit. Operația este simplă și clară. Totuși, de aici încep și punctele slabe. Am adus apa la fiert intr-o oala la setarea maxima si am vrut sa o tin in clocot. Pentru a face acest lucru, temperatura nu trebuia setată la 100°C, așa cum era de așteptat, ci la 160°C. La 140°C gătirea s-a oprit. Acest lucru este înșelător și, pentru mine, pune sub semnul întrebării scopul setării temperaturii. Pentru a fi corect, trebuie să subliniez că și alte plite cu inducție cu setări de „temperatură” au acest fenomen și problemă. Plita recunoaște fiecare intrare/modificare cu un bip, ceea ce mi se pare inutil și enervant. Cronometrul poate fi setat doar în trepte de 5 minute - clătinând din cap la cine ar veni cu așa ceva! O setare minut cu minut ar fi fost potrivită. Deoarece setarea puterii/temperaturii este posibilă doar la niveluri fixe, controlul rotativ, care nu are o senzație deosebit de bună, nu are deloc sens. De asemenea, aici puteți lua în siguranță un model cu butoane tactile. Ca pret mi se pare cam prea scump acest model.

Arată recenzia originală

Sunteți pe mâinile potrivite

cu noi!

Cu multă experiență și scopul de a oferi o calitate excelentă, economisind în același timp bani, dezvoltăm propriile noastre mărci puternice, cu design durabil, „Made in Germany”. Caracterizati prin peste 1.000.000 de clienți mulțumiți, dezvoltăm constant noi metode pentru a îndeplini personal dorințele și cerințele individuale.

De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre