Articol: EX10010891
|Model: RCBM-40N
Livrare aprox. vineri, 3 mai
Bazat pe 6 recenzii
În comparație cu piureul tradițional într-o oală pe un arzător, prepararea berii în acest ceainic este o plăcere pură. Doar filtrul bazooka este ineficient, se înfundă rapid și trebuie modificată metoda de filtrare după săritură, mai ales când se folosesc granule. Recomand produsul.
Răspuns de la
Sistemul este ca la cazanele tipice Grainfather, doar mai ieftin, l-am considerat al 8-lea cazan (și 1 din acest cazan), dar în modul manual, și a trebuit să mă obișnuiesc cu echipamentul pentru a verifica dacă face ceea ce trebuia. de făcut, deci în plus: - încălzire automată pentru o anumită perioadă de timp - pompa magnetică se agită singură, datorită căreia se obține o eficiență mai mare a malțului - după încălzire, este ușor să scoateți malțul pe raftul din interiorul cazan si turnand apa se indeparteaza restul de piure, ramanand doar cojile - posibilitatea setarii automate a intregului proces.Dezavantaje: -senzorul de temperatura arata cu 2 grade mai jos (este o temperatura constant ridicata, deci este usor de reglat si nu pune problema) - nu este inclusa spirala de racire in set (nu este necesar, dar imbunatateste gustul infurii) - filtrul bazooka este prea scurt si se infunda usor in ciuda celor folosite pungi pentru granulat hamei, a trebuit sa-l ajut putin Evaluare generala: Este grozav, nu trebuie sa stai la el ca la o oala, amestecand si controland temperatura, cand cantaresc urmatorul lot am setat modul automat si merg sa ma uit serialul :)
Răspuns de la
Ok, am folosit dispozitivul doar de două ori până acum, dar a făcut exact ceea ce trebuia să facă. Excelent! Întrucât am avut inițial câteva probleme cu dispozitivul și apoi a trebuit să-l înlocuiesc, pot spune și că suportul este impecabil și prietenos. Una peste alta, o afacere completă. Deja aștept cu nerăbdare mai multe zile de preparare a berii, deoarece acest dispozitiv ușurează mult și apoi îl pot testa în continuare. Dar pot spune totusi ca aparatul este bine pana la foarte bine facut, pompa merge bine si se mentine temperatura.
IntroducereAm început să produc bere pentru uz privat din când în când la începutul anului 2021. Înregistrarea la vamă Pentru a face acest lucru, am înregistrat mai întâi proiectul la vamă. 200 de litri sunt scutiți de taxe pentru uz privat în Germania. Raportați acest lucru la biroul vamal responsabil. Motivație Am început asta cu o oală și o găleată de fermentație. E în regulă, dar acum am vrut să fie mai confortabil. M-am uitat la diferite ibrice de bere și am ales acest ceainic. Deoarece preparăm din când în când numai pentru scopuri private, versiunea de 30 de litri este suficientă. Ambalare Fierbătorul ajunge acasă foarte bine ambalat. Unele piese de asamblare, cum ar fi tubul de piure, sunt situate în partea de sus, sub capac. Aici veți găsi, de asemenea, instrucțiunile de utilizare (multilingve). Instalarea este ușoară.Tehnic Cantitatea de umplere în litri și galoane (US) este ștanțată în ibric. Acest lucru facilitează umplerea țintită a apei.Găleata interioară în care se află cerealele uzate poate fi atârnată într-un inel la marginea superioară printr-o mișcare de rotație. Acest lucru facilitează lautarea, iar mustul este aspirat în fund și apoi iese lateral în țeavă. În partea de sus există o supapă prin care se reglează debitul. Mustul este apoi pompat printr-un furtun printr-un orificiu din capacul de sticlă și totul este în permanență în mișcare.Ce pași de preparare preia ibricul?Ibricul preia întregul proces de preparare de la prima încălzire până la sfârșitul fierberii mustului. Unitatea de programare este utilizată pentru proces. Aici puteți salva 9 rețete cu 9 pași fiecare. Rețetele au numere și notezi într-o listă ce număr înseamnă ce. Alternativ, puteți prepara și manual. De îndată ce piureul este fiert, mașina semnalizează automat adăugarea de hamei.Odată ce fierberea mustului este terminată, o buclă de răcire este introdusă în ibric. Al nostru are 10 bucle. Apoi mustul se raceste la 30 de grade pana la 20 de grade in aproximativ 30 de minute cu cea mai mare cantitate de umplere.Acum lasi mustul sa se scurga prin robinet in galeata de fermentare si incepe fermentatia.Asa ai mainile libere si procesul se desfasoara automat. Temperatura poate fi reglată în trepte de 0,1 C/F și puterea de încălzire în trepte de 100 W. Parametrii cu care lucrați sunt puterea de încălzire, timpul și temperatura. Controlul funcționează foarte precis și obțineți un rezultat de preparare repetitivă.Nu trebuie neapărat să umpleți întotdeauna fierbătorul plin, puteți prepara și cantități mai mici.Costuri ulterioare Pe lângă ceainic, aveți nevoie de o linguriță de răcire. Avem o pungă de hamei sau o sită cu 10 bucle și un diametru de 26 cm. Adăugați hameiul aici când fierbeți piureul. Acest lucru economisește nămolul de hamei din ibric și facilitează curățarea.Dacă este necesar, acoperiți exteriorul ibricului cu o covorașă izolatoare. Acest lucru menține temperatura cazanului mai constantă.Concluzie Aveți acasă un sistem de preparare care poate prepara până la 25 de litri de bere dintr-o singură mișcare. Procesul de preparare a berii este automatizat până la fermentare. Manopera este foarte curata, totul este in perfecta ordine.
Introducere Am început să produc bere din când în când pentru uz privat la începutul anului 2021. Înregistrarea la vamă Pentru a face acest lucru, am înregistrat mai întâi proiectul la vamă. 200 de litri sunt scutiți de taxe pentru uz privat în Germania. Raportați acest lucru la biroul vamal responsabil. Motivație Am început asta cu o oală și o găleată de fermentație. E în regulă, dar acum am vrut să fie mai confortabil. M-am uitat la diferite ibrice de bere și m-am hotărât asupra acestui ibric. Deoarece preparăm din când în când doar în scopuri private, versiunea de 30 de litri este suficientă. Ambalare Fierbătorul ajunge acasă ambalat foarte sigur. Unele piese de asamblare, cum ar fi tubul de piure, sunt situate în partea de sus, sub capac. Instrucțiunile de utilizare (multilingve) se găsesc și aici. Asamblarea este usoara. Informații tehnice Ibricul este ștampilat cu cantități de umplere în litri și galoane (SUA). Acest lucru face mai ușor să umpleți apa într-un mod țintit. Găleata interioară în care se află cerealele uzate poate fi atârnată într-un inel la marginea superioară prin rotirea acesteia. Acest lucru face purificarea mai ușoară. Mustul este aspirat în fund și apoi iese lateral în țeavă. În partea de sus există o supapă prin care se reglează debitul. Mustul este apoi pompat printr-un furtun printr-un orificiu din capacul de sticlă și totul este în permanență în mișcare. Ce pași de preparare preia fierbătorul? Fierbătorul preia întregul proces de preparare de la prima încălzire până la sfârșitul fierberii mustului. Unitatea de programare este utilizată pentru proces. Aici puteți salva 9 rețete cu 9 pași fiecare. Rețetele au numere și notezi într-o listă ce număr înseamnă ce. Alternativ, puteți prepara și manual. Aparatul semnalează automat adăugarea de hamei odată ce piureul este fiert. Odată ce fierberea mustului este terminată, o buclă de răcire este introdusă în ibric. Al nostru are 10 bucle. Apoi mustul se răcește la 30 de grade până la 20 de grade în aproximativ 30 de minute cu cea mai mare cantitate de umplutură. Acum mustul este scurs prin robinet în găleată de fermentație și începe fermentația. Deci mâinile tale sunt libere și procesul rulează automat. Temperatura poate fi reglată în trepte de 0,1 C/F și puterea de încălzire în trepte de 100 W. Parametrii cu care lucrați sunt puterea de încălzire, timpul și temperatura. Controlul funcționează foarte precis și obțineți un rezultat repetitiv de preparare. Nu trebuie neapărat să umpleți întotdeauna fierbătorul plin, puteți prepara și cantități mai mici. Costuri ulterioare Pe lângă cazan, aveți nevoie de o linguriță de răcire. Avem una cu 10 bucle și un diametru de 26 cm. Pungă de hamei sau sită. Adăugați hameiul aici când fierbeți piureul. Acest lucru economisește nămolul de hamei în ibric și face curățarea mai ușoară. Dacă este necesar, acoperiți exteriorul cazanului cu o covorașă izolatoare. Acest lucru menține temperatura cazanului mai constantă. Concluzie Aveți acasă un sistem de bere care poate prepara până la 25 de litri de bere dintr-o singură mișcare. Procesul de preparare a berii este automatizat până la fermentare. Manopera este foarte curata, totul este in perfecta ordine.
Mașina este de bună calitate, dar după prima mea infuzie, garnitura din partea de jos a rezervorului a ars. Nu mai pot folosi rezervorul fără acest sigiliu și nu știu unde să găsesc unul. Vă rog să mă ajutați!
Răspuns de la
Cu multă experiență și scopul de a oferi o calitate excelentă, economisind în același timp bani, dezvoltăm propriile noastre mărci puternice, cu design durabil, „Made in Germany”. Caracterizati prin peste 1.000.000 de clienți mulțumiți, dezvoltăm constant noi metode pentru a îndeplini personal dorințele și cerințele individuale.