Trustpilot
No Reviews Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs
physa

Model de picior - Mușchii piciorului - Colorat

1.949,00 RON
Prețul include TVA de 19%.

Articol: EX10040350

|

Model: PHY-LM-4

Prețul include TVA de 19%.
Qty
Reducere
Pe articol
1+
0%
1.949,00 RON
3+
5%
1.851,55 RON
5+
10%
1.754,10 RON
10+
15%
1.656,65 RON
Caracteristici cheie
  • precis - model 3D precis al unui picior uman
  • clar vizibil - model medical colorat care arată clar structura musculară a părții superioare și inferioare a piciorului, precum și părți ale pelvisului și ale piciorului
  • flexibil - părțile individuale pot fi îndepărtate pentru o examinare detaliată
  • universal - ideal ca obiect didactic, decorativ sau de expoziție
  • mobilă - poate fi transportată fără efort într-o sală de curs, într-o sală de clasă etc.
Detalii de livrare
Retururi și garanție

Detalii tehnice

Material
PVC
Culoare
Colorat
Pedestal
Da
Dimensiuni (LxlxÎ)
34 X 32 X 125 cm
Greutate
10.4 kg
Dimensiuni de livrare (LxlxÎ)
117 X 32 X 34 cm
Transport Greutate
11.9 kg

Pachet de livrare

  • Modelul de mușchi PHY-LM-4
  • Picior de sprijin

Descrierea Produsului

Modelul detaliat al piciorului cu anatomia mușchilor piciorului

Modelul 3D în mărime naturală al unui picior PHY-LM-4 din gama de materiale medicale de la physa are tot ceea ce este necesar pentru o replică realistă a mușchilor piciorului: Toate detaliile au fost modelate cu precizie și colorate cu grijă pentru a fi corecte din punct de vedere anatomic. Este modelul ideal pentru vizualizare și exerciții în cabinete medicale, spitale, școli și universități.

Modelul educațional de vertebră lombară cu disc alunecat pentru școală, universitate și practică medicală

Scara modelului de picior corespunde dimensiunilor umane. Zonele musculare de la pelvis până la picior au fost proiectate pentru a fi detaliate și realiste. Elementele individuale ale mușchiului pot fi îndepărtate și examinate mai în detaliu. În plus față de mușchiul croitor (Sartorius), mușchii biceps femural, gluteus maximus, gracilis, semitendinosus, semimembranosus, rectus femoris și tensor fasciae latae pot fi îndepărtați pentru examinarea anatomiei coapsei. Anatomia piciorului inferior este reprezentată în detaliu de mușchii detașabili soleus, gastrocnemius și extensor digitorum longus. În plus, talpa piciorului poate fi separată de model pentru o privire mai atentă.
Scara mărită face posibilă explicarea unor relații și funcții importante ale piciorului uman. Modelul anatomiei mușchilor piciorului este așezat pe un piedestal stabil și elegant, piciorul este fixat suplimentar în siguranță cu un trepied. Deoarece modelul face structura piciorului mai ușor de înțeles, acesta nu ar trebui să lipsească din niciun cabinet ortopedic!
La fel ca în cazul tuturor modelelor anatomice de înaltă calitate de la physa, se aplică și aici următoarele: Funcțiile importante pot fi explicate într-un mod ușor de înțeles cu ajutorul acestui model 3D realist. Vizualizarea realistă a acestui obiect de studiu promovează înțelegerea și ajută la procesul de învățare, deoarece modelul tridimensional permite o analiză precisă a mușchilor individuali ai unui picior.
Acesta a fost realizat din plastic special, ușor, pentru o modelare deosebit de realistă a anatomiei coapsei și a părții inferioare a piciorului. Manopera deosebit de robustă a modelului cu întreținere redusă evidențiază calitatea construcției sale.

Evaluări și recenzii


Filtrează după :

Întrebări frecvente

Cum se curăță modelul?

Pentru a îndepărta murdăria de pe model, îl puteți șterge cu ușurință cu o cârpă sau un burete umed și un detergent ușor.

Este complicat să construiți acest model de anatomie?

Montarea este o joacă de copii: Tot ce trebuie să faceți este să strângeți un șurub pentru suport și să puneți modelul pe el.

De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre