Trustpilot
(2) Recenzii

Scaun Racing Gaming - cadru din oțel - pliabil

699,00 RON
Prețul include TVA de 19%.

Articol: EX10062560

|

Model: MSW-SIM-F-01

Prețul include TVA de 19%.
Qty
Reducere
Pe articol
1+
0%
699,00 RON
3+
5%
664,05 RON
5+
10%
629,10 RON
Caracteristici cheie
  • Pliabil - desfășurați simulatorul de curse și observați cum scaunul și suporturile se așează la locul lor.
  • Universal - datorită punctelor de montare pre-perforate, cadrul scaunului de curse pentru jocuri este compatibil cu cele mai multe volane, pedale și pârghii de viteze de la companii populare precum Logitech, Fanatec, Thrustmaster și altele.
  • Reglabil - folosiți cotierele pentru a regla spătarul și suportul pentru ghidon al scaunului simulator după cum considerați necesar
  • Stabil - scaunul de curse pentru jocuri de noroc are un design robust din oțel acoperit cu pulbere și o bară de siguranță, astfel încât nu veți avea niciodată nevoie de o oprire timpurie la boxe.
  • Compact - pliați fără efort scaunul flexibil pentru jocuri pentru a economisi spațiu și depozitați-l până în următoarea zi de cursă
Metode de plată sigure
Detalii de livrare
Retururi și garanție

DESCRIEREA PRODUSULUI

DETALII TEHNICE

Evaluări și recenzii


4.5

Bazat pe 2 recenzii

Filtrează după :

acum 3 luni Postat pe Expondo Germany

impresionant!

A trecut mult timp în căutarea unui scaun pliabil pentru sesiunile mele de curse SIM. L-am cumpărat pe acesta de la MSW și odată montat, am fost impresionat de cât de confortabil este. Conduc multe ore aproape zilnic, iar datorită suporturilor de pe cotiere, mi se pare extrem de confortabil și face mai ușor să obții timpi buni pe tur! Fiind pliabil, îl pot depozita și nu-mi țin camera de zi ocupată. Super recomandat!

Arată recenzia originală

acum 2 luni Postat pe Expondo Spain

Bună valoare pentru bani

Am încercat playseat challenge actifit și aceasta este o copie carbon a modelului respectiv. Total recomandat dacă nu avem opțiunea unui scaun fix și trebuie să-l pliăm.

Arată recenzia originală

Sunteți pe mâinile potrivite

cu noi!

Cu multă experiență și scopul de a oferi o calitate excelentă, economisind în același timp bani, dezvoltăm propriile noastre mărci puternice, cu design durabil, „Made in Germany”. Caracterizati prin peste 1.000.000 de clienți mulțumiți, dezvoltăm constant noi metode pentru a îndeplini personal dorințele și cerințele individuale.

De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre