Trustpilot
(2) Recenzii

Thermobox - încărcător superior - pentru recipiente GN 1/2 (20 cm adâncime)

349,00 RON
Prețul include TVA de 19%.

Articol: EX10330004

|

Model: EPP280SW110

Stoc redus

Grăbește-te! Au mai rămas doar câteva articole!

Prețul include TVA de 19%.

Gata de expediat!

Livrare aprox. vineri, 2 august
Qty
Reducere
Pe articol
1+
0%
349,00 RON
3+
5%
331,55 RON
5+
10%
314,10 RON
10+
15%
296,65 RON
Caracteristici cheie
  • Dimensiuni interioare spațioase de 33 x 27 x 25,3 cm, ideale pentru containerele GN 1/2
  • Cutia termo stabilă de protecție este perfect izolată datorită spumei EPP și menține temperatura alimentelor timp de peste 4 ore
  • Două mânere mobile integrate pentru un transport convenabil
  • Materiale rezistente, durabile și ușor de curățat, care necesită puțină întreținere
  • Prietenos cu mediul înconjurător-FCKW-free și 100% reciclabil
Detalii de livrare
Retururi și garanție

Detalii tehnice

Material
Spumă
Culoare
Negru
Intervalul de temperatură [°C]
-40 - 120
Dimensiuni interne [cm]
33 x 27 x 25,3
Menținerea temperaturii
Peste 4H
Dimensiuni (LxlxÎ)
32 X 38 X 31 cm
Greutate
0.68 kg
Dimensiuni de livrare (LxlxÎ)
32 X 38 X 31 cm
Transport Greutate
0.7 kg

Pachet de livrare

  • Căsuța de termo EPP280110

Descrierea Produsului

Cutia termică perfectă pentru recipientele GN 1/2

Trebuie să păstrați mâncarea caldă la cald și mâncarea rece la rece? Atunci aveți nevoie de cutia termo izolată Cam GoBox de la Cambro, experții când vine vorba de păstrarea alimentelor la cald. Cutia termo este o necesitate pentru serviciile de catering și de livrare care doresc să își răsfețe clienții cu preparate proaspete, fără a pierde din calitate.

Întotdeauna temperatura perfectă - cu cutia de livrare izolată din colecția de echipamente de catering Cambro.

Cutia de catering neagră cu încărcare prin partea superioară este special concepută pentru transportul recipientelor GN 1/2. În funcție de înălțimea containerelor de stivuire standardizate, mai multe containere GN 1/2 pot fi stivuite unele peste altele în interiorul cutiei: Aproximativ un container GN 1/2 cu adâncimea de 10 cm plus două containere GN 1/2 cu adâncimea de 6,5 cm, sau trei containere GN 1/2 cu adâncimea de 6,5 cm. De asemenea, puteți pune în două recipiente GN 1/2 cu adâncimea de 10 cm sau puteți combina un recipient de 15 cm cu un recipient Gastronorm de 6,5 cm.
Această cutie izolată pentru livrarea de alimente are o zonă practică de etichetare pentru facturi, chitanțe sau chiar meniuri, astfel încât curierul nu trebuie să ridice capacul pentru a verifica livrarea înainte de plecare. Transportorul de alimente ușor ca o pană are două mânere ergonomice integrate în părțile laterale. Datorită izolației eficiente oferite de spuma de polipropilenă expandată de înaltă performanță, lucrurile fierbinți rămân calde și lucrurile reci rămân reci timp de peste 4 ore. Datorită densității ridicate a materialului, cutia este sigură pentru alimente și inodoră.
În plus, puteți stivui mai multe cutii de livrare una peste alta și astfel puteți livra mai multe livrări deodată. Acest lucru nu numai că vă accelerează fluxul de lucru și vă economisește timp și bani, dar face ca depozitarea să fie complet lipsită de probleme. Transportorul de alimente deosebit de rezistent și durabil protejează conținutul împotriva deteriorării. Cutia termo fără FCKW și 100 % reciclabilă este, de asemenea, ușor de curățat și poate fi spălată în mașina de spălat vase. Cam GoBox este o necesitate pentru orice afacere de catering și livrare!

Evaluări și recenzii


4.5

Bazat pe 2 recenzii

Filtrează după :

acum 3 ani Postat pe Amazon United Kingdom

Sclipitor.

Kit genial. Mi-a ținut mâncarea caldă toată ziua. Mă așteptam să fie puțin caldă doar după 5 ore, dar a fost aproape la fel de fierbinte ca la gătit după 6-7 ore.

Arată recenzia originală

anul trecut Postat pe Amazon Germany

Cutie de încălzire

Folosesc cutia împreună cu o inserție GN și dispozitivul sousvide+ nu miroase+ este stabil

Arată recenzia originală

Întrebări frecvente

Cât timp păstrează mâncarea caldă în cutia termo?

Spuma de polipropilenă expandată cu grad ridicat de izolare menține temperatura alimentelor pentru mai mult de 4 ore: Cald rămâne cald, rece rămâne rece.

Pentru ce este această cutie de livrare?

Cutia de catering a fost special concepută pentru transportul containerelor GN ½. Un recipient GN 1/2 cu o adâncime de 20 cm va încăpea în cutia termică. Alternativ, în funcție de înălțimea containerelor de stivuire standardizate, mai multe dintre ele pot fi stivuite unele peste altele: De exemplu, un container GN 1/2 cu adâncimea de 10 cm plus două containere cu adâncimea de 6,5 cm, sau două containere GN 1/2 cu adâncimea de 10 cm.

De încredere pentru experți din întreaga lume
peste 16 ani
de experiență în comerțul electronic
4.3
ratingul magazinului pe TrustPilot
3 MILIOANE
de oameni au cumpărat produsele noastre